Częstochowa - 1.10.2011
metka (offline) |
Post #4 01-10-2011 - 20:40:01 |
|
Ogromnie się cieszę, że mogłam spotkać te, które już znam i wyściskać te, które poznać chciałam
Pierwszy raz byłam i z jednej strony bardzo się wzruszyłam, a z drugiej przeraziłam - tyle nas jest... A forumowe paparazzi proszę o dokarmienie Waszych galerii! "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
Al_la (offline) |
Post #5 01-10-2011 - 21:19:38 |
k/Warszawy |
Ja również dziękuję i cieszę się z tego samego powodu, co metka
Z przyjemnością wyściskałam nowe dziewczynki, które znałam tylko z forum: metkę, irę, Maszę70, justynę81 (mam nadzieję, ze wspomniałam o wszystkich) oraz te, które już kiedyś ściskałam i których nie wymienię, bo sporo nas było Miło było W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
tesa (offline) |
Post #7 01-10-2011 - 22:01:06 |
|
Ja też cieszę się ze spotkania. Pozdrawiam Was w barwach narodowychPolska biało czerwoniSłońce spiekło mi okrutnie połowę twarzy
<a href="[amazonki.net] src="[amazonki.net]; alt="tesa" /></a> |
KryskaW (offline) |
Post #11 02-10-2011 - 10:49:32 |
Psarskie/Poznań |
Piękna pielgrzymka w niesamowicie letniej aurze. No cóż nie dane mi było spotkać się z Wami.
Program był napięty i musiałam zaraz po mszy biec do Auli Ks. Kordeckiego.Pomachałam ze szczytu Mance Duni ..... i nie widziałam poza Amado już więcej żadnej z Forum. Najważniejsze ,że się spotkałyście i czerpałyście z tego radość a ja poczekam do przyszłego roku żeby dzielić się tą radośią z spotkania. |
Al_la (offline) |
Post #12 02-10-2011 - 12:34:14 |
k/Warszawy |
Wysłałam Wam zdjęcia z Częstochowy (5 paczek)
Jeśli ktoś nie dostał to przyczyny mogą być 2: - albo mam zły adres - albo nie mam go wcale (pisałam o tym na forum, ze straciłam adresy mailowe). Jeśli chcecie zdjątka, to poproszę adresy na PW. Pozdrawiam Wieczorem wstawię do forumowej galerii. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-10-2011 - 12:34:46 przez Al_la. |
tesa (offline) |
Post #14 02-10-2011 - 17:21:46 |
|
A ja chciałam podziękować Suchalkowi, że mnie wciągnęła do towarzystwa, bo pewnie bym tam jeszcze z godzinę stała i się przyglądała
<a href="[amazonki.net] src="[amazonki.net]; alt="tesa" /></a> |
Hanna (offline) |
Post #18 04-10-2011 - 21:20:26 |
Beskid Niski |
Ja też cieszę się ze spotkania z Wami. Było ono bardzo krótkie, ( musiałam biec na pociąg), to jednak bardzo sympatyczne. Alu jeszcze raz dziękuję za zdjęcia. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny które były na spotkaniu, ale też te, które nie mogły tam przybyć
|