Częstochowa - 1.10.2011

Wysłane przez metka 

kabaja (offline)

Post #1

29-09-2011 - 14:44:52

Nakło n. Notecią 

W tym roku dotrę na Jasną Góre tydzień późniejsercerazem z mężem(planujemy też odwiedzić Gidle), bardzo żałujęserce, że nie będę mogła pomodlić się razem z Wamiserce, ale jak Panienka pozwoli odrobię za rok. serce

ira (offline)

Post #2

30-09-2011 - 19:49:33

Pabianice 

No to do zobaczenia jutro radocha

Al_la (offline)

Post #3

30-09-2011 - 19:57:47

k/Warszawy 

duży uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

metka (offline)

Post #4

01-10-2011 - 20:40:01

Ogromnie się cieszę, że mogłam spotkać te, które już znam i wyściskać te, które poznać chciałam buzki

Pierwszy raz byłam i z jednej strony bardzo się wzruszyłam, a z drugiej przeraziłam - tyle nas jest...

A forumowe paparazzi proszę o dokarmienie Waszych galerii! smiling bouncing smiley

"Spieprzaj, dziadu!" (L.K.)

Al_la (offline)

Post #5

01-10-2011 - 21:19:38

k/Warszawy 

Ja również dziękuję i cieszę się z tego samego powodu, co metka uśmiech
Z przyjemnością wyściskałam nowe dziewczynki, które znałam tylko z forum: metkę, irę, Maszę70, justynę81 (mam nadzieję, ze wspomniałam o wszystkich) oraz te, które już kiedyś ściskałam i których nie wymienię, bo sporo nas było duży uśmiech

Miło było buzki

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

amado (offline)

Post #6

01-10-2011 - 21:25:54

też się cieszę okrutnie, że zobaczyć was mogłam znów lub po raz pierwszy,
uściskać i choć chwilę pogadać
serce

tesa (offline)

Post #7

01-10-2011 - 22:01:06

Ja też cieszę się ze spotkania. Pozdrawiam Was w barwach narodowychduży uśmiechPolska biało czerwonioczkoSłońce spiekło mi okrutnie połowę twarzychichot

<a href="[amazonki.net] src="[amazonki.net]; alt="tesa" /></a>

serenia (offline)

Post #8

02-10-2011 - 08:14:48

Cieszyn 

A ja bardzo żałuję że nie wiedziałam o spotkaniupłacze

'Każdy nowy dzień zaczyna się głęboka nocą'
'Nawet jeśli niebo zmęczyło się błękitem,
nie gaś nigdy światła nadziei'

Masza70 (offline)

Post #9

02-10-2011 - 10:07:42

Ja też się cieszę dziewczynki. Jesteście takie jak sobie wyobrażałam, fajne laseczkismiling smiley No może amado sobie wyobrażałam jako panią dobrze po czterdziestce, a to młoda dziewczyna jest.

ira (offline)

Post #10

02-10-2011 - 10:44:15

Pabianice 

Dołączam do grona szczęśliwych buzki Małż orzekł był w drodze powrotnej, że to szczęście maluje się na moim licu po spotkaniu z Wami radocha

KryskaW (offline)

Post #11

02-10-2011 - 10:49:32

Psarskie/Poznań 

Piękna pielgrzymka w niesamowicie letniej aurze. No cóż nie dane mi było spotkać się z Wami.
Program był napięty i musiałam zaraz po mszy biec do Auli Ks. Kordeckiego.Pomachałam ze szczytu
Mance Duni ..... i nie widziałam poza Amado już więcej żadnej z Forum. Najważniejsze ,że się spotkałyście i czerpałyście z tego radość
a ja poczekam do przyszłego roku żeby dzielić się tą radośią z spotkania.duży uśmiech

Al_la (offline)

Post #12

02-10-2011 - 12:34:14

k/Warszawy 

Wysłałam Wam zdjęcia z Częstochowy (5 paczek)
Jeśli ktoś nie dostał to przyczyny mogą być 2:
- albo mam zły adres
- albo nie mam go wcale (pisałam o tym na forum, ze straciłam adresy mailowe).

Jeśli chcecie zdjątka, to poproszę adresy na PW.

Pozdrawiam buzki

Wieczorem wstawię do forumowej galerii.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-10-2011 - 12:34:46 przez Al_la.

suchal (offline)

Post #13

02-10-2011 - 14:34:49

Uzdrowisko 

Al_la, ja zdjęcia już oglądam.buzki
Dziękuję, dziękuję, dziękuję.
Pa.
W moich kontaktach jest mój mail. To tak na przyszłość, gdyby jeszcze raz coś było przyczyną awarii kompa.oczko

tesa (offline)

Post #14

02-10-2011 - 17:21:46

A ja chciałam podziękować Suchalkowi, że mnie wciągnęła do towarzystwa, bo pewnie bym tam jeszcze z godzinę stała i się przyglądaładuży uśmiech

<a href="[amazonki.net] src="[amazonki.net]; alt="tesa" /></a>

Parabola (offline)

Post #15

02-10-2011 - 17:32:08

Nowy Sącz 

Wróciłam do domu dzisiaj, bo po spotkaniu z dziewczynami pojechaliśmy do Bytomia.
Niespodzianka od Alli już czekała w mojej poczcie.... radocha
Dzieki Allu buziak

dunia (offline)

Post #16

02-10-2011 - 19:01:27

Dziękuję dziewczynki za miłe spotkanie i Tobie Alusiu za zdjęcia buziak

amado (offline)

Post #17

02-10-2011 - 19:45:19

Masza70
Ja też się cieszę dziewczynki. Jesteście takie jak sobie wyobrażałam, fajne laseczkismiling smiley No może amado sobie wyobrażałam jako panią dobrze po czterdziestce, a to młoda dziewczyna jest.

dziękuję serce
big_dyg_wielki oblicze_spłonione

Hanna (offline)

Post #18

04-10-2011 - 21:20:26

Beskid Niski 

Ja też cieszę się ze spotkania z Wami. Było ono bardzo krótkie, ( musiałam biec na pociąg), to jednak bardzo sympatyczne. Alu jeszcze raz dziękuję za zdjęcia. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny które były na spotkaniu, ale też te, które nie mogły tam przybyć uśmiech

justyna81 (offline)

Post #19

04-10-2011 - 21:21:35

Dziękuję za zdjęcia smiling smiley Miło Was było zobaczyć i uściskać smiling smiley Bardzo się cieszę, że zobaczyłam informację o tym spotkaniusmiling smiley
Metka big buziak smiling smiley serce

luska (offline)

Post #20

04-10-2011 - 21:40:42

Gdynia 

Dziękuje za krótkie spotkano

Ciesz się
drobnymi rzeczami,
gdyż pewnego dnia
możesz odkryć,
że były one wielkie.

Grazyna S (offline)

Post #21

04-10-2011 - 21:47:37

dziękuje za zdjecia i za miłe spotkanie buziak Bozia dopisała nam pogode ,przepieknie było buzki

"nadzieja ma skrzydła,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów,
która nigdy nie ustaje,
a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury”

Emily Dickinson

siwowłosa (offline)

Post #22

06-10-2011 - 20:23:18

Olsztyn 

Jestem szczęśliwa,że mogłam Was kochane dziewczyny przytulićserce
Do zobaczenia za rokbuziak

xiouken (online)

Post #23

05-10-2024 - 20:25:43

xiouken (online)

Post #24

10-11-2024 - 18:55:26

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforeman
gangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiametergeartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisions
geophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringe
halfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephonehangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteraction
hartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonment
jobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterialjournallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglory
kerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatom
knowledgestatekondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingload
laissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratiolanguagelaboratorylargeheart
lasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfield
mailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3listsnameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctor
navelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoid
onesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberrypapercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualitybooster
quasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchain
recessionconerecordedassignmentrectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrology
scarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysalestungun
tacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkas
ultramaficrockultraviolettesting
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 603
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024