Haniap w TV
Wysłane przez Al_la
Al_la (offline) |
Post #1 13-03-2012 - 21:48:44 |
k/Warszawy |
[tvnplayer.pl]
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lulu (offline) |
Post #5 14-03-2012 - 11:48:13 |
k/Kwidzyna |
Hania ... nadajesz się do telewizji też ... świetnie się prezentujesz na wizji.
I jeszcze coś odkryłam dzięki temu programowi (TVN Style sama z siebie nie oglądam), Dorota Wellman reklamuje "activię" na płaski brzuch ... ale w jej przypadku to się nie sprawdza ... nie jestem złośliwa ... posiadam też podobny ... ale to mnie upewniło, że nie należy się takimi sprawami przejmować. Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
aga66 (offline) |
Post #7 14-03-2012 - 16:46:05 |
Warszawa |
Haniu świetnie wypadłaś, bardzo ładnie wyglądzasz. Gdzie ta Twoja choroba??? Niejeden zdrowy może pozazdrościć
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
filipinka35 (offline) |
Post #12 14-03-2012 - 18:24:55 |
|
Haniu gratuluje jeszcze raz
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
joasia (offline) |
Post #17 16-03-2012 - 00:47:51 |
|
Haniu, oglądałam! JESTEŚ rewelacyjna! z przyjemnością i uwagą Ciebie słuchałam, i mogłabym jeszcze dłużej słuchać... wspaniale też podsumowałaś całą rozmowę w studio! Gratulacje kochana!
ps: podpisuję sie pod tym co piszą dziewczyny - ślicznie wyglądasz Nadzieja przychodzi do człowieka wraz z drugim człowiekiem. /Dante Alighieri/ |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
402
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024