Filipinka35
filipinka35 (offline) |
Post #1 19-06-2013 - 14:20:01 |
|
Zapraszam serdecznie do mojego wątku.
Napiszę cos o sobie, tylko troszkę pózniej. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Al_la (offline) |
Post #9 19-06-2013 - 18:02:07 |
k/Warszawy |
A ja nie proszę o przepis, tylko o gotowe danie na wynos
![]() Witaj Filipinko na łonie forum ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #14 19-06-2013 - 20:59:30 |
|
Magda, Mea pichciłam obiadek - kotleciki mielone. Ale pyszne mi wyszły.
Marylo i ja Ciebie witam ![]() Jagodula: jak będzie sezon na czeresnie to wstawie przepis na ciasto z tymi owocami. Może drozdzowe z czeresniami ? Perełko dzięki Tobie ![]() Szama dziekuje za kwiatki. Rozgość sie w moim wątku. Elizabeth poprosze przepis na te wspaniala szachownice. Aluniu i ja Cie witam najserdeczniej Masza witaj u mnie. Przepis na zebrę masz tu: [blogl4.blog.pl] Perełko mi tez ślina leci na to ciasto. Mniam mniam. Jagodula czeresnie jeszcze na drzewie som ![]() A teraz serniczek na zimno z truskawkami ![]() ![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 19-06-2013 - 21:03:14 przez filipinka35. |
filipinka35 (offline) |
Post #19 19-06-2013 - 21:31:58 |
|
Jagodula wlasnie drozdzowe z czeresniami byłoby dobre.
Kimi witaj ![]() Magda Ty palisz ? Ewciu a zjakiego przepisu robisz serniczek z truskawkami ? Ja tez chce przepis na szachownice. Mnie sie bardzo podoba Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #21 19-06-2013 - 21:51:06 |
|
Wow, ale super. Jak ja sie strasznie cieszę. Prosze wstaw fotke jak zrobisz. Ewciu
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #23 19-06-2013 - 22:09:27 |
|
Andziu ty nie lizaj tylko machaj łapkami w kuchni. Ciasto robi sie prawie błyskawicznie.
I gdzie ja teraz mam napisac cos o sobie ? Na poczatku zakladania watku nie zdazyłam bo robilam kotlety mielone Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 19-06-2013 - 22:20:14 przez filipinka35. |
filipinka35 (offline) |
Post #25 19-06-2013 - 22:29:32 |
|
Andzia a co nie chce ci sie ?
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #27 19-06-2013 - 22:39:46 |
|
Taaa a jak ja ci do twojego miasta dostarcze ? Przeciez kurier jak poczuje zapach truskawek to moze i ciasto opierdzieli ...
Przepraszam gasze światło i ide spac. Gosci zapraszam jutro. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 19-06-2013 - 22:42:28 przez filipinka35. |