Filipinka35
Baba Jaga (offline) |
Post #8 15-09-2013 - 10:26:01 |
Jagolandia |
przerwy na piosenki dość długie, właśnie biegusiem zaliczyłam łazienkę
![]() Filipinko baaardzo mi się podoba, ale Ty jest optymistyczna, radosna, spełniona .... brawo brawo brawo .... czekam na cd ![]() edyt. ... ale fajnie grają ![]() ![]() ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-09-2013 - 10:28:26 przez Baba Jaga. |
Baba Jaga (offline) |
Post #9 15-09-2013 - 10:35:03 |
Jagolandia |
gdyby ktoś jeszcze szukał, a nie znalazł ... warto
![]() [radiokolor.pl] Filipinko, ja czekam na tę wisienkę ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-09-2013 - 10:44:27 przez Baba Jaga. |
filipinka35 (offline) |
Post #15 15-09-2013 - 13:04:26 |
|
Dziewczyny serdecznie Wam dziekuje.
Nie miałam zadnego przygotowania. Po prostu weszłam do radia i ... powiedziałam to co czułam w danej chwili. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #17 15-09-2013 - 15:42:10 |
|
Wioluś mam nagranie. Zaraz wrzuce na poczte i poproszę Szpaka żeby wrzucił na Nasz forumek. Także dla osób, która nie słuchały w radio będzie audycja do posłuchania na naszej stronce.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #19 15-09-2013 - 16:25:28 |
|
Rozmawiałam przed chwilka ze Szpakiem. Jutro będzie umieszczony link do odsłuchania. Gdyby jednak któras / któryś z Was chciała już to poproszę o adres meilowy na priv. Wysle z przyjemnoscią.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #22 15-09-2013 - 23:15:34 |
|
Andziu i Perełko już Wam wysłałam na poczte mailową.
Kto jeszcze chce ? Jutro Szpaku wstawi linka na forumek. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Perełka (offline) |
Post #23 15-09-2013 - 23:30:18 |
|
Monisiu wysłuchałam od A do Z.
Powiem krótko. Kocham cię babolcu za każde słowo, które tam wypowiedizałaś. Tryskasz wręcz pozytywną energią, której ci można pozazdrościć. Bądź taka zawsze i nie zmieniaj się. Jestem pod ogromnym wrazeniem braku tremy, lekkości wypowiedzi a co najwazniejsze - życiowej mądrości. ![]() ![]() ![]() |
filipinka35 (offline) |
Post #24 15-09-2013 - 23:48:25 |
|
Perełko dziękuje najserdeczniej. Jest mi ogromnie miło. I pozdrowiłam wszystkie moje koleżanki amazonki i podziękowałam za wspaniałe wsparcie na początku mojej drogi - walki z rakiem.
aga66 (offline) |
Post #28 16-09-2013 - 19:18:11 |
Warszawa |
Naprawdę super
![]() ![]() "Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
beciabecia36 (offline) |
Post #29 16-09-2013 - 19:33:21 |
Legnica |
Super, super, super
![]() |
filipinka35 (offline) |
Post #30 17-09-2013 - 11:49:17 |
|
Jeszcze raz dziękuje za gratulacje.