Moja niecodzienna codzienność!
dziubas (offline) |
Post #2 01-04-2017 - 20:44:49 |
Gdańsk |
Ira!
![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-04-2017 - 20:47:23 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #3 02-04-2017 - 00:56:28 |
Gdańsk |
I tego moglabym słuchac bez końca...!
![]() ![]() ![]() ![]() Oh kiedy ona mówi, te hiszpańskie słowa To jak ogień w mojej duszy, i to boli I kiedy ona się porusza, nie mogę spać Myślę "Jestem silny, ale ja wiem, że jestem taki słaby" Kiedy jest obok mnie Oh to jest jak ekstaza. Samotna Maria, Maria, Maria, Jesteś taką piękną, ale samotną kobietą Samotna Maria, Maria, Maria Oh, czy masz czas, aby pocałować mnie, oh Maria Maria, Maria, ja znam Cię Maria, ja bardzo tęsknię Maria, Maria, nie odchodź Kochanie, potrzebuję Cię. Oh, kiedy tańczy i kiedy się uśmiecha to jak stara, stara hiszpańska kołysanka I kiedy ona mówi, patrz jak ona tańczy To jak stary, stary hiszpański romans. Kiedy jest obok mnie Oh to jest jak ekstaza. Samotna Maria, Maria, Maria, Jesteś taką piękną, ale samotną kobietą Samotna Maria, Maria, Maria Oh, czy masz czas, aby pocałować mnie, oh Maria Maria, Maria, ja znam Cię Maria, ja bardzo tęsknię Maria, Maria, nie odchodź Kochanie, potrzebuję Cię. Maria, Maria, ja znam Cię Maria, ja bardzo tęsknię Maria, Maria, nie odchodź Kochanie, potrzebuję Cię. Samotna Maria, Maria, Maria, Jestem taką piękną, ale samotną kobietą Samotna Maria, Maria, Maria Oh, czy masz czas, aby pocałować mnie, oh Maria Maria, Maria, ja znam Cię Maria, ja bardzo tęsknię Maria, Maria, nie odchodź Kochanie, potrzebuję Cię. rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #4 03-04-2017 - 10:30:36 |
Gdańsk |
Dziś utwór nawiazujacy do innej Marii, też postaci ewangelicznej jakby nie było...
![]() ![]() ![]() ![]() Bierzesz moją miłość Chcesz mojej duszy Byłabym szalona, gdybym dzieliła z tobą życie Czemu nie widzisz czym jestem Wyostrzasz zmysły i wyciągasz nóż Zrań mnie a zrozumiesz Nigdy nie będę Marią Magdaleną (Jesteś stworzeniem nocy) Marią Magdaleną (Jesteś ofiarą walki) (Potrzebujesz miłości) Obiecaj mi rozkosz (Potrzebujesz miłości) Czemu muszę kłamać Szukać alibi Kiedy się obudzisz i zrozumiesz, że Nie mogę się tobie poddać, Grać dla uczucia i wygrać nagrodę Znam także i te gierki Nigdy nie będę Marią Magdaleną (Jesteś stworzeniem nocy) Marią Magdaleną (Jesteś ofiarą walki) (Potrzebujesz miłości) Obiecaj mi rozkosz (Potrzebujesz miłości) rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #5 03-04-2017 - 10:55:43 |
Gdańsk |
I nastepna czadowa "Maria"!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raz, dwa, trzy kroczek do przodu Maria Raz, dwa, trzy kroczek w tył Raz, dwa, trzy Raz, dwa, trzy Szaleję za nią To ona zawsze mnie nakręca Seksowny, upadły z nieba aniołek To ona zawsze mnie doprowadza mnie do dzikości W jej ramionach, ona zawsze prowadzi Taka jest Maria, biała jak dzień ale jest trucizną , jeśli chcesz się zakochać Taka jest Maria, tak gorąca i zimna Jeśli się z niej napijesz, z pewnością cię zabije REF: Raz, dwa, trzy kroczek do przodu Maria Raz, dwa, trzy kroczek w tył Choćbym teraz umarł, Mario Raz, dwa, trzy kroczek do przodu Maria Raz, dwa, trzy kroczek w tył (Mario, chcę cię uczynić moją) Szaleję za nią Maria jest aniołem w przebraniu Karmi moją miłość swym oddaniem szuka wyjątkowego miejsca by się ukryć i tym zdobywa wszystkie moje uczucia. Taka jest Maria, biała jak dzień ale jest trucizną , jeśli chcesz się zakochać Taka jest Maria, tak gorąca i zimna Jeśli się z niej napijesz, z pewnością cię zabije REF Kroczek do przodu... kroczek w tył (x4) Raz, dwa, trzy Raz, dwa, trzy Raz, dwa, trzy kroczek do przodu Maria Raz, dwa, trzy kroczek w tył Taka jest Maria, biała jak dzień ale jest trucizną , jeśli chcesz się zakochać Taka jest Maria, tak gorąca i zimna Jeśli się z niej napijesz, z pewnością cię zabije REF x2 nie martwcie się! ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #6 03-04-2017 - 12:48:29 |
Gdańsk |
Juz sie dowiedziałam od znajomego ksiedza, który jest w Hiszpanii, że stan który przeżywam to FIESTA!!! Słucham głosno rytmicznej muzyki, tańczę-po porostu mam dzis DAY OF SPANISH MUSIC!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 03-04-2017 - 12:49:26 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #7 03-04-2017 - 23:14:03 |
Gdańsk |
Kończy się [wspaniały dzień!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Corazon Espinado - Przekłute Serce Ta kobieta mnie zabija Przekłuła moje serce Chociaż staram się o niej zapomnieć Moja dusza nie przyznaje racji Moje serce zmiażdżone Obolałe i opuszczone Widząc widząc ty wiesz powiedz mi moja ukochana Ile miłości i co za ból nam pozostały Ah ah ah przekłute serce Jakże boli boli mnie mamo Ah ah ah jakże boli mnie miłość Jakże boli jakże boli serce Kiedy ktoś jest bardzo oddany Ale nie zapominaj kobieto że któregoś dnia powiesz Aj aj aj jakże mnie boli miłość Ah ah ah przekłute serce Jakże boli boli mnie mamo Ah ah ah jakże boli mnie miłość Jakże boli mnie zapomnienie Jakże boli serce Jakże boli mnie pozostawanie przy życiu Nie mając ciebie obok ukochana Przekłute serce... Przekłute serce... ![]() z tym czerwonym tekstem to pomyłka!!! ale wybaczcie-juz mi sie nie chce poprawiać!!! ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 03-04-2017 - 23:16:31 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #8 04-04-2017 - 00:05:13 |
Gdańsk |
I jeszcze jedno mistrzowskie wykonanie!
![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #9 04-04-2017 - 09:00:48 |
Gdańsk |
Cuś pięknego!
![]() ![]() ![]() ![]() Angel - Anioł Spędzasz swój cały czas czekając Na drugą szansę Na chwilę, która wszystko odmieni Zawsze znajdziesz jakiś powód By nie czuć się do końca dobrze... I jest tak ciężko na koniec dnia. Potrzebuję trochę rozrywki Och, piękne wyzwolenie Wspomnienia sączą się w moich żyłach Pozostaw mnie pustą a może w nieważkości Odnajdę tej nocy jakiś spokój W ramionach anioła Odlecisz daleko stąd Z tego ciemnego, zimnego pokoju hotelowego I z monotonii bez końca, której się boisz Jesteś wyciągnięty z ruiny Twojej cichej zadumy Jesteś w ramionach anioła Może tu odnajdziesz jakiś swój spokój Jesteś zmęczony prostym życiem I gdziekolwiek byś się nie odwrócił Za plecami tylko sępy i złodziejie Burza otacza Cię ze wszystkich stron A ty trwasz budując swoje kłamstwa Z których tworzysz to, czego ci brak Ale to i tak nie robi różnicy Uciekasz już ostatni raz Łatwiej jest uwierzyć W to słodkie szaleństwo W ten chwalebny smutek który rzuca mnie na kolana W ramionach anioła Odlecisz daleko stąd Z tego ciemnego, zimnego pokoju hotelowego I z monotoni bez końca, której się boisz Jesteś wyciągnięty z ruiny Twojej cichej zadumy Jesteś w ramionach anioła Może tu odnajdziesz jakiś swój spokój Dedykuję te słowa komuś... kto lubi Santanę i mógłby być bohaterem tej piosenki... ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #10 04-04-2017 - 10:27:21 |
Gdańsk |
i troche sentymentalnego czadu...!...UWAGA!!! Ogladanie klipu dozwolone od lat 18tu!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Finally Found You-W Końcu Cie Znalazłem Ty wiesz, że zamierzam Cię zdobyć, yeah Cokolwiek będę musiał oddać, oddam Nie, nie zostawię Cię jak wszyscy inni zostawiali Zapomnij o przyjaciołach, ich nie obchodzi dokąd zmierzamy a jeśli obchodzi, wyglądaj jakbyś się zgubiła stojąc w tłumie ludzi Zawsze będziesz liczyć się tylko Ty, kochanie idziemy Razem kochanie idziemy, idziemy W tym zwariowanym świecie wyborów mam niewiele Albo Ty pójdziesz ze mną albo ja pójdę z tobą Gdyż w końcu znalazłem, w końcu Cię znalazłem Nie musisz się martwić czy to co mówię jest prawdą Dziewczyno, szukałem Cię i kiedy zobaczyłem, wiedziałem, że w końcu znalazłem, w końcu Cię znalazłem Idę i dostanę Cię, yeah Mamy pewne połączenie, to prawda Takiej dziewczynie nie pozwolę odejść Zamierzam sprawić, iż poczujesz się dobrze, oh yeah Zapomnij o przyjaciołach, ich nie obchodzi dokąd zmierzamy a jeśli obchodzi, wyglądaj jakbyś się zgubiła stojąc w tłumie ludzi Zawsze będziesz liczyć się tylko Ty, kochanie idziemy Razem kochanie idziemy, idziemy W tym zwariowanym świecie wyborów mam niewiele albo Ty pójdziesz ze mną albo ja pójdę z tobą Gdyż w końcu znalazłem, w końcu Cię znalazłem Nie musisz się martwić czy to co mówię jest prawdą Dziewczyno, szukałem Cię i kiedy zobaczyłem, wiedziałem, że w końcu znalazłem, w końcu Cię znalazłem W końcu znalazłem, w końcu Cię znalazłem (Sammy Adams) Yeah, czy mogę kochać, zbyt dużo pytań To naprawdę trudne aby ruszyć z miejsca Z seksem w bębenkach Mam pełne ręce łapiąc spódnicę, spódnice W górę ręce, w górę ręce, po prostu płyń odprężając się z dwoma policjantkami Nie mogę przestać się kręcić bo jestem pijany jak sk*rwysyn Moje piosenki płyną a klub szaleje, yea Za każdym razem kiedy idzie dobrze, wydaje się to snem, najlepszym, wiesz Biegnąc dookoła i robić całe te imprezy Podróżować po całym świecie i wracać, a ty dziewczyno Po prostu pomyśl o tym Tylko rap przez tą noc, dziewczyno szalej Znajdź miejsce zeralizuj swoje plany by zobaczyć Że możesz stworzyć klimat i imprezę, wchodzisz w to? W tym zwariowanym świecie wyborów mam niewiele albo Ty pójdziesz ze mną albo ja pójdę z tobą Gdyż w końcu znalazłem, w końcu Cię znalazłem W tym zwariowanym świecie wyborów mam niewiele albo Ty pójdziesz ze mną albo ja pójdę z tobą Gdyż w końcu Cię znalazłem, w końcu Cię znalazłem W końcu, w końcu, w końcu Cę znalazłem, W końcu, w końcu, w końcu znalazłem W końcu znalazłem, w końcu Cię znalazłem Ty wiesz, że Cię zdobędę, yeah rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 04-04-2017 - 10:31:19 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #11 04-04-2017 - 11:04:22 |
Gdańsk |
Heńka Iglesiasa bardzo lubię!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #13 04-04-2017 - 13:39:53 |
Gdańsk |
Gwoli uczciwości musze dodac, że Heniek od ładnych kilku lat jest w zwiazku z Anką Kurnikovą i ze zdjęć, filmików, które sami zamieszczają i jak wieść gminna niesie-są ze sobą przeszczęśliwi!!! A że Anka K. została juz dawno okrzyknieta jedna z najładniejszych kobiet na świecie no to życzę im dalej szczęścia, no i żeby jakies dziecka sie pojawiły wreszcie, bo jak dotąd to widziałam jakiegoś chłopca z nimi, może to syn Anki i psa-niby łyżwa który wabi sie bodaj Jacek tzn Jack
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety wiele klipów Heńka jest przeznaczonych wyłacznie dla widzów dorosłych... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 04-04-2017 - 13:46:42 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #14 04-04-2017 - 16:40:30 |
Gdańsk |
Heniek dalej daje po emocjach!!! Az ciary chodzą po ciele...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miss You - Tęsknię za Tobą Tak, tęsknię za Tobą... dzis wieczorem czuje sie taki zimny i samotny i malenka jestes do tej pory daleko odstep miedzy nami rosnie ja chce, bys mogla wysluchac mnie gdy mowie... Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Chce abyś słyszała jak mówię. Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Oh, tęsknię za Tobą, oh tęsknię za Tobą, Oddalasz się ode mnie. Oh, tęsknię za Tobą, oh tęsknię za Tobą, Tęsknię za Tobą bardziej i bardziej każdego dnia. Teraz powiedz mi czy myślisz o mnie? Bo ja myślę o Tobie cały czas, tak. Tylko mile są między nami, I ja nie się zatrzymywać zanim umrzesz... Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Chce abyś słyszała jak mówię. Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Oh, tęsknię za Tobą, oh tęsknię za Tobą, Oddalasz się ode mnie. Oh, tęsknię za Tobą, oh tęsknię za Tobą, Tęsknię za Tobą bardziej i bardziej każdego dnia. Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Chce abyś słyszała jak mówię. Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Nie, Oh, tęsknię za Tobą, oh tęsknię za Tobą, Oddalasz się ode mnie. Oh, tęsknię za Tobą, oh tęsknię za Tobą, Tęsknię za Tobą bardziej i bardziej każdego dnia. x3 Tęsknię za Tobą bardziej i bardziej każdego dnia. Tęsknię za Tobą bardziej i bardziej każdego dnia. Tęsknię za Tobą bardziej i bardziej każdego dnia. rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #15 04-04-2017 - 22:44:01 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() Back for Good - Będzie Dobrze Nadszedł czas, abym się poddał Czuję, że to już czas Mam przed sobą twoje zdjęcie I ślad szminki na filiżance kawy Mam garść czystych emocji I głowę pełną rozbitych marzeń Muszę to zostawić, zostawić za sobą Cokolwiek powiedziałem i zrobiłem, nie miałem tego na myśli Chcę tylko, żebyś wróciła na dobre Jeśli coś robię źle daj mi piosenkę, którą mam zaśpiewać A będzie dobrze Świadomy lecz bezsilny, pojmuję tę historię Nie była dobra Sle gdzię w głębii umysłu świętuję zwycięstwo (?) Ale nie tak było Na zakręcie odizolowania się przodujesz będąc wolną Nie możesz znaleźć dla mnie w środku małego pokoju? Cokolwiek powiedziałem i zrobiłem, nie miałem tego na myśli Chcę tylko, żebyś wróciła na dobre Jeśli coś robię źle daj mi piosenkę, którą mam zaśpiewać A będzie dobrze I będziemy razem, ten czas to wieczność Będziemy walczyć i na zawsze będziemy Taką jednością w naszej miłości Nigdy już nie będziemy nie osłonięci Cokolwiek powiedziałem i zrobiłem, nie miałem tego na myśli Chcę tylko, żebyś wróciła na dobre Jeśli coś robię źle daj mi piosenkę, którą mam zaśpiewać A będzie dobrze Myślę, że to już czas, wróciłaś na dobre Taki fajny utworek na dobranoc!!! ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #16 05-04-2017 - 10:29:41 |
Gdańsk |
Na dzień dobry!!! Juz kiedys słuchałam tego zespołu.Jest tez świetny!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia życzę!!! ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #17 05-04-2017 - 15:36:46 |
Gdańsk |
Te piosenke dedykuję Imari i Wenus! Ty7m rykiem, o którym śpiewa Kaśka Perry moze być także lęk, z którym sobie nie radzimy!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roar-Ryk Zwykle gryzłam się w język i wstrzymywałam oddech Nie miałam odwagi, by namieszać i zrobić bałagan Więc siedziałam cicho, grzecznie przytakując Chyba zapomniałam o tym, iż miałam wybór Pozwoliłam ci pchnąć mnie za granicę swojej wytrzymałości Nic nie znaczyłam, więc na wszystko dałam się nabrać Gnębiłeś mnie, ale się podniosłam Już otrzepałam się z kurzu Słyszysz mój głos, słyszysz ten dźwięk Jak grzmot, zamierzam wstrząsnąć ziemią Gnębiłeś mnie, ale się podniosłam Szykuj się, bo mam dość Widzę to wszystko, teraz to widzę Mam oko tygrysa, wojownika, tańczę poprzez ogień, Bo jestem mistrzynią, i usłyszysz mój ryk Głośniejszy, głośniejszy od lwiego, Bo jestem zwycięzcą, i usłyszysz mój ryk Teraz unoszę się jak motyl Żądląc jak pszczoła, zasłużyłam na uznanie Przeszłam od zera do mojego własnego bohatera Gnębiłeś mnie, ale się podniosłam Już otrzepałam się z kurzu Słyszysz mój głos, słyszysz ten dźwięk Jak grzmot, zamierzam wstrząsnąć ziemią Gnębiłeś mnie, ale się podniosłam Szykuj się, bo mam dość Widzę to wszystko, teraz to widzę Mam oko tygrysa, wojownika, tańczę poprzez ogień, Bo jestem mistrzynią, i usłyszysz mój ryk. Głośniejszy, głośniejszy od lwiego, Bo jestem zwycięzcą, i usłyszysz mój ryk Usłyszysz mój ryk Ryk, ryk, ryk Mam oko tygrysa, wojownika, tańczę poprzez ogień, Bo jestem mistrzynią, i usłyszysz mój ryk Głośniejszy, głośniejszy od lwiego, Bo jestem zwycięzcą , i usłyszysz mój ryk Usłyszysz mój ryk Ry-yk, ry-yk, ry-yk, ry-yk, ry-yk Usłyszysz mój ryk Ry-yk, ry-yk, ry-yk, ry-yk, ry-yk Mam oko tygrysa, wojownika, tańczę poprzez ogień, Bo jestem zwycięzcą, i usłyszysz mój ryk Głośniejszy, głośniejszy od lwiego Bo jestem zwycięzcą, i usłyszysz mój ryk Och, och, och, och, och, och Och, och, och, och, och, och Usłyszysz mój ryk Och, och, och, och, och, och Och, och, och, och, och, och Usłyszysz mój ryk Och, och, och, och, och, och Och, och, och, och, och, och Usłyszysz mój ryk Och, och, och, och, och, och Usłyszysz mój ryk... Odwagi!!! ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #19 05-04-2017 - 17:22:15 |
Gdańsk |
IMARI!!! to ja dziekuje za odwiedziny mojego domku!!!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #21 05-04-2017 - 23:51:43 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
ira (offline) |
Post #22 06-04-2017 - 00:14:38 |
Pabianice |
dziubas, pytania stąd, że w tytule wątku "codzienność", a tymczasem codzienności mało
![]() Przepraszam, że poczułaś się osaczona. Więcej nie będę... Obiecuję - nie osaczę, nie napiszę. (Ale że seria z cakaemu ![]() Bardzo mi przykro, że tak odebrałaś mój wpis. Nigdy więcej nie napiszę tutaj... Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 06-04-2017 - 00:27:27 przez ira. |
dziubas (offline) |
Post #24 06-04-2017 - 07:51:17 |
Gdańsk |
Babo!
![]() ![]() A na dzień dobry pioseneczka ze smiesznym troche klipem i kolejne moje odkrycie w tej branży -KKaśka Perry!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hot N' Cold - Gorący albo(?) Zimny Ty zmieniasz swoje zdanie Tak jak dziewczyna zmienia ubrania Tak Ty - P.M.S.* Zupełnie jak @#$%& - Mogłam wiedzieć. Ty za dużo myślisz Zawsze mówisz krytycznie Powinnam była wiedzieć Że nie jesteś dla mnie dobry Ponieważ jesteś gorący, a nagle zimny Jesteś na tak, nagle na nie Jesteś w środku, nagle na na zewnątrz Jesteś w górze, nagle w dole Uważasz że jest źle, gdy jest dobrze. To jest czarne, a to jest białe Walczymy, zrywamy Całujemy się, godzimy Ty, ty tak naprawdę nie chcesz zostać, nie Ty, ale też naprawdę nie chcesz odejść, och Jesteś gorący, a nagle zimny Jesteś na tak, nagle na nie Jesteś w środku, nagle na na zewnątrz Jesteś w górze, nagle w dole Zwykliśmy być zupełnie jak bliźniaki Tacy zsynchronizowani Ta sama energia Teraz to wyczerpana bateria Śmialiśmy się Z niczego Teraz jesteś zwyczajnie nudny Powinnam była wiedzieć Że się nie zmienisz Ponieważ jesteś gorący, a nagle zimny Jesteś na tak, nagle na nie Jesteś w środku, nagle na na zewnątrz Jesteś w górze, nagle w dole Uważasz że jest źle, gdy jest dobrze. To jest czarne, a to jest białe Walczymy, zrywamy Całujemy się, godzimy Ty, ty tak naprawdę nie chcesz zostać, nie Ty, ale też naprawdę nie chcesz odejść, och Jesteś gorący, a nagle zimny Jesteś na tak, nagle na nie Jesteś w środku, nagle na na zewnątrz Jesteś w górze, nagle w dole Niech ktoś zadzwoni po lekarza Mamy przypadek dwubiegunowej miłości Utknęłam na rollercoasterze I nie mogę przerwać tej jazdy... Zmieniasz swoje zdanie Tak jak dziewczyna zmienia ubrania Ponieważ jesteś gorący, a nagle zimny Jesteś na tak, nagle na nie Jesteś w środku, nagle na na zewnątrz Jesteś w górze, nagle w dole Uważasz że jest źle, gdy jest dobrze. To jest czarne, a to jest białe Walczymy, zrywamy Całujemy się, godzimy Ponieważ jesteś gorący, a nagle zimny Jesteś na tak, nagle na nie Jesteś w środku, nagle na na zewnątrz Jesteś w górze, nagle w dole Uważasz że jest źle, gdy jest dobrze. To jest czarne, a to jest białe Walczymy, zrywamy Całujemy się, godzimy Ty, ty tak naprawdę nie chcesz zostać, nie Ty, ale też naprawdę nie chcesz odejść, och Jesteś gorący, a nagle zimny Jesteś na tak, nagle na nie Jesteś w środku, nagle na na zewnątrz Jesteś w górze, nagle w dole *PMS - ang. premenstrual syndrome, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego. PMS!!! ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-04-2017 - 08:00:20 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #25 06-04-2017 - 08:29:02 |
Gdańsk |
Babo zappomniałas wspomnieć o ranach postrzałowych!!!
![]() A co do klipu to dodam-DOSKONAŁY! Obesmiałam sie jak norka!!! rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #26 07-04-2017 - 08:57:43 |
Gdańsk |
Na powitanie dnia nieoceniony Carlos i Nickelback-ulubiony zespół Rudzi!
![]() ![]() ![]() ![]() ...i Santana z solistą Aerosmith ![]() ![]() ![]() ![]() Jak sie słyszy te Karolkowe solóweczki, to az chce sie żyć!!! ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #28 07-04-2017 - 09:09:12 |
Gdańsk |
nie bardzo pokumałam... ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #30 07-04-2017 - 12:01:20 |
Gdańsk |
![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |