Moja niecodzienna codzienność!hura

Wysłane przez dziubas 

dziubas (offline)

Post #1

31-05-2022 - 09:58:57

Gdańsk 

Niedobrze sie robi, jak człowiek wchodzi na forum i musi wysupływać wiadomości, które go interesuja... Co to w ogóle jest???!!! wnerwionyzlyszokbleestreszmeczonybleezałamkapłaczesmutny

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 31-05-2022 - 10:02:04 przez dziubas.

marianna56 (offline)

Post #2

02-06-2022 - 19:16:30

Bydgoszcz 

Masz Basiu rację ,niedobrze się robi jak trzeba zaczynać wejście od sprzątania śmieci .Czy to do nas należy.???. wnerwiony

Rak inwazyjny naciekający. Typ luminalny A cT1cN0M0(2020) . Stan po BCT + SNB(pT2pN0) (NHG2) . ER -100%, PR-15%
Ki-67- do 20%, HER-2 (+1) , Radioterapia , Brachyterapia. , Hormonoterapia-Etruzil .

dziubas (offline)

Post #3

29-09-2022 - 22:11:27

Gdańsk 

Znowu mam odruch wymiotny! Przepraszam, że o tym piszę! Przez dwa miesiące nawet ten watek jest zawalony śmieciami! Aż sie nie chce cokolwiek pisac o sobie...płacze

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

braja (offline)

Post #4

26-10-2022 - 05:03:12

I dlatego coraz rzadziej wchodzę... Na forum Amazonka też się pojawiaja reklamiarze ale nie w takich ilościach no i przeważnie polscy, co przynajmniej starają się jakiś post z sensem napisac zanim wkleją linka (ktory najczęśniej jest usuwany he he). Tutaj jest jakaś masakra, a admini mają wywalone najwyraźniej. No nie rozumeim takiej polityki, jak sobie nie radzą to niech poprosza o pomoc. Niedługo każdy kto tu wejdzie będzie kończył u psychiatry, ja się dziwię że ludzie jeszcze mają ochotę pisać o problemach

Lela2021 (offline)

Post #5

26-10-2022 - 08:13:12

okolice Wrocławia 

Szkoda tego forum, bo to jest prawdziwa skarbnica wiedzy i doświadczeń.

Amputacja metodą Maddena: NST G2 10 mm. ER:80% PR:80% Her-2(+2) -FISH dał wynik negatywny, ki67:2-15% węzły chłonne II i III piętra 0/12. po operacji Reseliego, Tamoksyfen. Po usunięciu "dołu" Aromek.

renatar (offline)

Post #6

26-10-2022 - 20:28:36

sieradz 

Zgadzam się. Pisanie do adminów niestety nic nie daje.

T3NOMO/ER10 PR10procent\12 taksanów,3AC,lampek 25.Tamoksifen.Inwazyjny śluzowy.

greta09 (offline)

Post #7

06-12-2022 - 22:43:15

piękne są wasze wszystkie wpisy

dziubas (offline)

Post #8

12-04-2023 - 23:48:37

Gdańsk 

Ojej!!! bleeniedowiarekbezradny Jak mnie tu dawno nie było! Czas szybko leci! A boty i trole nie próżnują. Myślałam, że nie znajde swojego wątku, tak zawalone jest forum przez w/w! Miałam pisać po pomoc do Krysi Wechman, ale ciągle zapominam. W ogóle rzadko odpalam komputer... Na codzien siedze w internecie w smartfonie. A na amazonki jakoś nie udaje mi sie w telefonie zalogować. Ale dobra! Spróbuję do Krysi napisać, choć osobiście jej nie poznałam. Ale to nie ma aż takiego znaczenia.
U mnie zdrowotnie wszystko w najlepszym porządku. Nawet nastrój mi sie wyrównał na Lamotriginum!
Zyczę wielu łask i dużo radości od Zmatwychwstałego! Bo Jezus Zmartwychwstał! Alleluja!radochabrawobuzkiprosirotflhura

renatar (offline)

Post #9

13-04-2023 - 07:07:00

sieradz 

Cieszę się Basiu że u ciebie wszystko w porządku. Pisałam do tej pani przez messengera i odpisała mi że niestety nie ma pieniędzy na utrzymanie forum. Pozdrawiam cię serdecznie.

Lela2021 (offline)

Post #10

13-04-2023 - 11:44:21

okolice Wrocławia 

Basiu, cieszę się, że u Ciebie nadal dobrze. Od początku, jak zawitałam na forum, to Ciebie obserwuję. Takie posty są baaardzo pokrzepiające.
Pozdrawiam Cię serdecznie.

Amputacja metodą Maddena: NST G2 10 mm. ER:80% PR:80% Her-2(+2) -FISH dał wynik negatywny, ki67:2-15% węzły chłonne II i III piętra 0/12. po operacji Reseliego, Tamoksyfen. Po usunięciu "dołu" Aromek.

dziubas (offline)

Post #11

15-04-2023 - 23:36:34

Gdańsk 

Renatar! To mnie w kwestii kontaktu z Krysią W zmartwiłaś...bleesmutnypłaczeszok

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-04-2023 - 23:37:06 przez dziubas.

renatar (offline)

Post #12

18-04-2023 - 05:18:32

sieradz 

Niestety Basiu.

dziubas (offline)

Post #13

27-04-2024 - 23:26:50

Gdańsk 

Musiałam pogrzebać w tym śmietniku, żeby wydobyc na światlo dzienne swój wątek!!! Fuuujjj!!!
Pomyślałam, że dobrz byłoby, gdybym sie odezwała. Wiadomości, jak dotąd pozytywne. U gina wszystko w porządku. Pobrał znów cytologie nie wiem po co... A bolało, jak cholera! więc darłam sie jakby obdzierano mnie ze skóry. Juz byłam gotowa wykrzyczeć, żeby przestał, ale akurat juz skończył! Czy wy tez macie takie przeżycia u gina? Potem gin powiedział, że moge już przychodzić raz w roku, bo tam i tak nic mi nie urośnie. Dobre i to!
U onki po mammo i usg, tez w porzo! Ledwie weszłam do gabinetu, pani doktor spojrzala do komputera i powiedziała, że mnie nawet badać nie będzie tak jest wszystko okay! Ale jak sie potem okazało panie już prawie kończyły pracę i śpieszno im było do domku, albo do drugiej pracy... Niestety na ogół do lekarzy idę na żywioł. Nigdy nie zdążę napisac na kartce co mam powiedzieć albo o co mam zapytać. Zawróciłam z szatni, bo sobie przypomniałam o skierowaniu na badanie poziomu wit.D3, o wniosku o nową protezę. Mam jedną i jeden stanik. To trochę mało... Piersi mi sie troche zmniejszyły. Operowana z powodu stwardnienia tkanki, a zdrowa z powodu starości i troche chudnięcia. Stoje pod drzwiami i cierpliwie pukam. Po dłuższej chwili wychodzi pielęgniarka z kartami pacjentów i wszystkimi papierami. Niech pani nie wchodzi, bo pani doktor rozmawia przez telefon. W porzo! Więc znów stoje pod drzwiami i potem cierpliwie pukam. Drzwi sie otwierają i onka wychodzi w płaszczyku. Prosiła, żeby przyjśc w którys wtorek, bo ona wtedy przyjmuje w innym budynku w Ośrodku Breast Unit. I ze mi wypisze wszystko, co będę chciała. Tak się zło+żyło, że ponad miesiąc temu wit. D3 mi sie skończyłaci dotąd jej nie zamówiłam i nie używam. Ciekawa jestem w tej sytuacji wyniku... W ostatnim czasie miewam bardzo silne bóle głowy. Mam wtedy wrażenie, jakby ktos rozłupywał mi mózg na kawałki. Wiadomo, jakie myśli przychodzą mi wtedy do głowy... Może to przerzuty...? Pięc lat temu, po śmierci mojej siostry, miałam MRI głowy i nic poważnego nie było. Tak myślę, że to może być od zatok. Muszę sie tym zająć. Warto tez zgłosić sie do mojego neurologa. Po po ośmiu latach znów w lewej nodze pojawiła sie rwa kulszowa. Mam już badania. 7go będę u neurochirurga a potem trzeba dalej wyjaśniać czy to nie od biodra. nazbierało sie więc troche spraw do wyjaśnienia... U rodzinnego muszę sie pojawić bo leki się kończą. Ogólnie nie jest źle! Buziaczki!sercebuzkiserce

renatar (offline)

Post #14

28-04-2024 - 06:14:32

sieradz 

Dzieki Basiu że się odezwałaś. Cieszę się że u ciebie w porządku. Pozdrawiam serdecznie.

Safi (offline)

Post #15

28-04-2024 - 09:26:23

Dużo zdrowia, super, że się odezwałaś. Pozdrawiam serdecznie uśmiech

Lela2021 (offline)

Post #16

05-05-2024 - 19:03:19

okolice Wrocławia 

Basiu, właśnie czytam zaległości i cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku. Tak po cichutku sobie zawsze czytałam Twoją historię. Zdrówka na zaś!

zabkazabka (offline)

Post #17

07-05-2024 - 11:37:22

Dobrego dnia dla wszystkich serce

xiouken (online)

Post #20

11-11-2024 - 08:15:10

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.ru
gangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.rugeartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.ru
geophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ru
halfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ruhangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ru
hartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.ru
jobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.rujournallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.ru
kerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ru
knowledgestate.rukondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.ru
laissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.rulanguagelaboratory.rulargeheart.ru
lasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.ru
mailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.runameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.ru
navelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ru
onesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.rupapercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ru
quasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.ru
recessioncone.rurecordedassignment.rurectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ru
scarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.rustungun.ru
tacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkas
ultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 539
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024