Moja niecodzienna codzienność!
dziubas (offline) |
Post #1 27-09-2019 - 14:35:44 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() [youtu.be] ![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #2 04-10-2019 - 15:02:46 |
Gdańsk |
kto zna lub pamieta ten utwór???
![]() ![]() ![]() ![]() To Night - Hej nocy!!! Hej nocy to stanie się tej nocy wiesz, że latam? tej nocy, tej nocy hej, chodź dogonimy jutro tej nocy, tej nocy dostanę to na krokwiach spójrz na mnie teraz Jody chce pobierać lekcje religii całą noc hej, chodź usłyszymy słońce tej nocy, tej nocy dostanę to na krokwiach spójrz na mnie teraz Jody chce pobierać lekcje religii całą noc aaaach! hej nocy to stanie się tej nocy wiesz, że latam? tej nocy, tej nocy tej nocy, tej nocy rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-10-2019 - 15:03:23 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #3 04-10-2019 - 19:18:28 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Zdziwiona71 (offline) |
Post #4 04-10-2019 - 20:13:52 |
Bialystok |
|
dziubas (offline) |
Post #6 05-10-2019 - 10:29:46 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia zycze!!! ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #7 05-10-2019 - 14:56:36 |
Gdańsk |
uwielbiam słuchac Josha!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hidden Away - Ukryty daleko Za górami i błękitnymi morzami Wspaniałe przestrzenie, będziesz je dla mnie obserwować? Najsłodsze z uczuć, jakie skrywam wewnątrz Nie mogę się doczekać zagubienia w twych oczach I wszystkie te słowa, które chciałaś powiedzieć Zatrzymywane w ciszy, dzień po dniu Miłe słowa, tak pożądane przez nasze biedne serca Proszę, nie ukrywaj ich Wyśpiewaj to, bym mógł wreszcie oddychać Bym mógł przyjąć wszystko to, co powiesz Schwycić się czegoś, w co mogę wierzyć To wszystko, czego dziś potrzebuję Chcę uwolnić twoje serce Chcę widzieć twoje serce Proszę, nie ukrywaj go Jesteś cudem - jak pięknie lśnisz Migocząca świeca w tak krótkim życiu Sekretny marzyciel, który się nie uzewnętrznia Skoro nikt nie wie, to nie widzi nikt I wszystkie te słowa, które chciałaś powiedzieć Zatrzymywane w ciszy, dzień po dniu Miłe słowa, tak pożądane przez nasze biedne serca Proszę, nie ukrywaj ich Wyśpiewaj to, bym mógł wreszcie oddychać Bym mógł przyjąć wszystko to, co powiesz Schwycić się czegoś, w co mogę wierzyć To wszystko, czego dziś potrzebuję Chcę uwolnić twoją miłość Czy ujawnisz swoją miłość Proszę, nie ukrywaj jej Chcę uwolnić twoje serce Chcę widzieć twoje serce Proszę, nie ukrywaj go rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-10-2019 - 14:57:26 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #8 05-10-2019 - 16:32:31 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() Don't Give Up - Nie poddawaj się Nie poddawaj się To tylko ciężar świata Kiedy twoje serce jest ciężkie Podniosę je za ciebie Nie poddawaj się Ponieważ chcesz, żeby cię usłyszeli Jeżeli cisza trzyma ciebie Rozedrę ją dla ciebie. Każdy chce zostać zrozumiany - Cóż, ja cię słyszę. Każdy chce zostać kochany. Nie poddawaj się Ponieważ jesteś kochany! Nie rezygnuj - To jest tylko rana, którą chowasz. Kiedy jesteś zagubiony wewnątrz siebie Będę tam, by cię odnaleźć Nie rezygnuj, Ponieważ chcesz stać się jasnością. Jeśli oślepia cię ciemność Zaświecę, by cię ukierunkować Każdy chce zostać zrozumiany - Cóż, ja cię słyszę. Każdy chce zostać kochany. Nie poddawaj się Ponieważ jesteś kochany! tłumaczenia drugiego tekstu nie znalazłam! ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 3 raz(y). Ostatnia zmiana 05-10-2019 - 16:43:37 przez dziubas. |
Zdziwiona71 (offline) |
Post #9 05-10-2019 - 17:19:48 |
Bialystok |
|
dziubas (offline) |
Post #10 06-10-2019 - 08:26:34 |
Gdańsk |
Dzień dobry!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Un Día Llegará - Pewnego dnia nadejdzie Suche liście spadną A gdy nadejdzie kwiecień Dotkniesz mojej duszy, zbliżysz się Przyjdziesz do mnie Po tak długiej samotności Znów będę czuć I znajdę w tobie mój spokój Gdy miasto zasypia I gdy słońce mówi dobranoc Znów będę cię szukać Dopóki złudzenie mnie nie ogarnie Znajdę cię, a ty będziesz mnie kochać I w ciszy będę słuchać głosu serca A burza skończy się w twoich rękach Czekanie na twoją miłość jest tego warte Ponieważ pewnego dnia ona nadejdzie Znajdę cię, a ty będziesz mnie kochać I w ciszy będę słuchać głosu serca A burza skończy się w twoich rękach Warto jest czekać na twoją miłość Jutro Obejmę cię w ciszy Całe moje życie czekałem na twoją miłość Ten dzień w końcu nastanie, kiedyś przyjdziesz do mnie Un giorno per noi - Taki dzięń dla nas Taki dzień, wiesz, dla nas nadejdzie, wolność, byśmy kochali się tutaj bez ograniczeń. I rozkwitnie marzenie nam zabraniane. Ujawni się miłość dotychczas skrywana. Taki dzień, wiesz, dla życia, które nam teraz umyka tu. Taki dzień, wiesz, aby żyć życiem, które nam teraz umyka tu. Miłość w nas pokona przeszkody i przypływy przeciwności. I będzie także dla nas na świecie czas, w którym miłość zwycięży, czas, w którym miłość zwycięży. rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 06-10-2019 - 08:40:39 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #11 06-10-2019 - 08:47:23 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() The Prayer - Modlitwa Modlę się, byś był naszymi oczami I obserwował nas, gdzie idziemy I pomagał nam być mądrymi W czasach, kiedy my nie wiemy... Niech to będzie naszą modlitwą, Gdy idziemy naszą drogą. Prowadź nas do miejsca Przewódź nam ze swoja łaską Do miejsca, gdzie będziemy bezpieczni Światło, które Ty nam dajesz... Modlę się, byśmy znaleźli Twoje światło Niech pozostaje w naszych sercach I trzymaj je w naszych sercach Przypominaj nam Kiedy gwiazdy wychodzą każdej nocy Tak w mojej modlitwie Ty jesteś wieczną gwiazdą Niech to będzie nasza modlitwa Jest za dużo wiary Kiedy cienie wypełniają nasz dzień Prowadź nas do miejsca Przewódź nam ze swoja łaską Daj nam wiarę tak, żebyśmy byli bezpieczni Marzymy o świecie bez przemocy O świecie sprawiedliwości i nadziei Podaj swemu sąsiadowi dłoń Jako symbol pokoju i braterstwa Siła, którą nam dajesz Prosimy, by życie było życzliwe To jest życzenie I obserwuj nas ponad wszystkim każdy może znaleźć miłość Mamy nadzieję, że każda dusza odnajdzie w sobie i dookoła siebie kolejną duszę miłości Niech to będzie naszą modlitwą Niech to będzie naszą modlitwą Po prostu jak każde dziecko Po prostu jak każde dziecko Potrzebuje odnaleźć miejsce Przewódź nam ze swoją łaską Daj nam wiarę tak, byśmy byli bezpieczni I taką wiarę, Żebyś żył w nas Czuję, będziesz nas chronić rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #12 06-10-2019 - 11:13:47 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() You're Still You - Wciąż jesteś sobą Przez ciemność Widzę twoje światło Zawsze będziesz lśniła Czuję twoje serce w moim Twoja twarz, którą zapamiętałem Ubóstwiam tylko ciebie Podziwiam wszystko kim jesteś W moich oczach nie robisz nic złego Kochałem cię przez tak długi czas Mimo wszystko, po tym co zostało powiedziane i zrobione Jesteś wciąż sobą Mimo wszystko, jesteś wciąż sobą Kroczysz obok mnie Czuję twój ból Czas zmienia wszystko Jedna prawda zawsze pozostaje taka sama Jesteś wciąż sobą Mimo wszystko, jesteś wciąż sobą Podziwiam wszystko kim jesteś W moich oczach nie robisz nic złego Wierzę w ciebie Mimo, że nigdy mnie o to nie prosiłaś Będę ciebie pamiętał I co życie połączy z tobą W tym okrutnym i samotnym świecie Znalazłem jedną miłość Jesteś wciąż sobą Mimo wszystko, jesteś wciąż sobą rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #13 06-10-2019 - 11:34:25 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() Pure Imagination - Czysta wyobraźnia Chodź ze mną, a będziesz W świecie czystej wyobraźni Spójrz, a zajrzysz Do swojej wyobraźni Rozpoczniemy obrotem Podróżując po świecie, który stworzyłem To co zobaczymy będzie przeczyć Wszelkim wyjaśnieniom Jeśli chcesz zobaczyć raj Po prostu rozejrzyj się i dostrzeż go Cokolwiek chcesz zrobić, zrób to Chcesz zmienić świat, nie ma nic przeciw temu Nie znam życia Mogącego równać się z czystą wyobraźnią Żyjąc tam, będziesz wolny Jeśli naprawdę tego chcesz Jeśli chcesz zobaczyć magiczne krainy Zamknij oczy, a taką ujrzysz Chcesz być marzycielem - bądź nim Kiedy tylko zechcesz i proszę, zechciej uratować jednego dla mnie Chodź ze mną, a będziesz W świecie czystej wyobraźni Spójrz, a zajrzysz Do swojej wyobraźni Nie miejsca, do którego mógłbyś się udać Mogącego równać się z czystą wyobraźnią Więc idź tam, by być wolnym Jeśli naprawdę tego chcesz Żyjąc tam, będziesz wolny Jeśli na prawdę tego chcesz rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #14 07-10-2019 - 18:43:06 |
Gdańsk |
kolejny raz na nowo sie wzruszam...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coming Back to Life - Powrót do życia Gdzie byłaś gdy byłem wypalony i załamany Gdy obserwowałem zza okna mijające kolejno dni Gdzie byłaś gdy byłem zraniony, osamotniony Bo otaczają mnie wciąż rzeczy, które zrobiłaś i powiedziałaś Podczas gdy Ty zawierzałaś swe życie cudzym słowom Śmiertelnie pragnąc by wierzyć w ich treść Ja wpatrywałem się wprost w oślepiające słońce Zagubiony w myślach, zagubiony w czasie Gdy ziarna życia i ziarna zmian zostały już zasiane Na zewnątrz deszcz, padał ciemny i powolny Gdy ja oddawałem się tej niebezpiecznej, lecz nieodpartej rozrywce (wpatrywania się w słońce - przyp. tłum.) Odbyłem boską podróż poprzez naszą wspólną ciszę Wiedziałem, że nadszedł ten moment By zabić przeszłość i powrócić do życia Odbyłem boską podróż poprzez naszą wspólną ciszę Wiedziałem, że rozpoczął się czas oczekiwania I skierowałem się prosto... w kierunku oślepiającego słońca rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #15 08-10-2019 - 11:10:25 |
Gdańsk |
pora na tyle późna, że moznaby sie spodziewać, ze forum tętni "życiem", tymczasem c...iii... ch...ooo tu!
![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #16 10-10-2019 - 14:48:03 |
Gdańsk |
to jest po prostu klasyka rocka!!! słuchałam tego bedac "młódką" i tera i zawsze mam ciarki na plecach!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Child in Time - Dziecko w czasie Drogie dziecko z czasem dostrzeżesz granicę Granicę wyznaczoną pomiędzy dobrem i złem Spójrz na Tego Ślepca strzelającego do Świata Kule latają, zbierają żniwo Jeśli byłeś zły, o Panie, a z pewnością byłeś I nie zostałeś trafiony latającym ołowiem Lepiej zamknij oczy, pochyl głowę Poczekaj na rykoszet Ooo-ooo-ooo-ooo.. Ooo-ooo-ooo-ooo.. Aaa-aaa-aaa.. Płaczę w Twoim imieniu, dziecino Aaa-aaa-aaa.. Oaoh.. AAA-AAA-AAA!! AAA-AAA-AAA!! Ach, chcę usłyszeć jak śpiewasz... Drogie dziecko z czasem dostrzeżesz granicę Granicę wyznaczoną pomiędzy dobrem i złem Spójrz na Tego Ślepca strzelającego do Świata Kule latają, zbierają żniwo Jeśli byłeś zły, o Panie, a z pewnością byłeś I nie zostałeś trafiony latającym ołowiem Lepiej zamknij oczy, pochyl głowę Poczekaj na rykoszet Ooo-ooo-ooo-ooo.. Ooo-ooo-ooo-ooo.. Aaa-aaa-aaa.. Chcę być wewnątrz Ciebie... Aaa-aaa-aaa.. Oaoh.. AAA-AAA-AAA!! AAA-AAA-AAA!! Och, Muszę Cię słyszeć, dziecino... Och, Boże, och nie, o Boże, nie, och, ach, nie Ach, ach, och, aua, och! cytat z metryczki z <tekstowo.pl> "Protest song grupy przeciwko wojnie w Wietnamie. Inspisracja bylo rowniez wyrazenie powszeechgo odczucie zagrozenia wybuchem wojny jadrowej - zdaniem autora tekstu Inana Gillana w jednym z wywiadow. rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #17 10-10-2019 - 16:25:04 |
Gdańsk |
a co tam!!! pohałasuje jeszcze!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stormbringer - Zwiastun burzy Przybywa znikąd Nadciąga jak deszcz Tańczy ten co burze przynosi Grzmot mu akompaniuje Czarne chmury się zbierają Przerywając dzień Nie ma sensu uciekać Bo nadchodzi w Twoją stronę Ujeżdża tęczę Przecina niebo Zwiastun burzy nadchodzi Czas umierać Musisz wciąż uciekać Zwiastun burzy nadchodzi On nie potrzebuje nic Sprawi, że zaczniesz krwawić Wstrząsa tęczą Za wierzchowca ma tornado Na oklep mknie Jednym okiem nieba Zwiastun burzy schodzi w dół I ma zamiar zostać Grzmot i błyskawica Zmierzają w Twoją stronę Ujeżdża tęczę Przecina niebo Zwiastun burzy nadchodzi Czas umierać Musisz wciąż uciekać Zwiastun burzy nadchodzi On nie potrzebuje nic Sprawi, że zaczniesz krwawić Przybywa znikąd Nadciąga jak deszcz Tańczy ten co burze przynosi Grzmot mu akompaniuje Czarne chmury się zbierają Przerywając dzień Nie ma sensu uciekać Bo nadchodzi w Twoją stronę ...że niby wieszcze jakąś burzę??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fireball - Kula ognia Złote światło wokół Ciebie oświetla mnie gdziekolwiek jesteś Magia w Twoich oczach czaruje gdziekolwiek padnie Twój wzrok Stoisz na swoim wzgórzu i ogarniasz wszystko wokół Oni zastanawiają się skąd pochodzisz (oh yeah) Zastanawiają się gdzie Cię znalazłem Oh moja miłość to długa historia Skąd pochodzisz, to długa historia Próbowałem Cię zrozumieć, próbowałem naprawdę Cię kochać Zawsze kiedy się śmiejesz, kiedy mnie dotykasz, moje serce płonie Twoje usta są jak ogień rozpalający moją duszę I ludzie pytają mnie, skąd jesteś Oni naprawdę chcą wiedzieć Oh moja dusza to długa historia Skąd pochodzisz, to długa historia Magiczna kobieto rujnujesz moją duszę Rzeczy, które mi mówisz nigdy nie mogły być wypowiedziane Magiczna kobieto, nie wiem Elektryczności przede mną, tak Cię kocham, tak Cię kocham Mkniesz jak ognista kula, tańczysz jak duch Jesteś bliźniętami I nie wiem, które kocham bardziej Moja głowa jest zniszczona, mój umysł zepsuty Lecz teraz idę z Tobą w dół drogą złotego pyłu Oh moja miłość to długa historia Skąd pochodzisz, to długa historia rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 10-10-2019 - 16:30:19 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #18 15-10-2019 - 12:47:32 |
Gdańsk |
...dawno już nie słuchalismy fajej muzyki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gunslinger - Rewolwerowiec ...moze ktos jest chetny przetłumaczyc ten tekst...? ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-10-2019 - 12:48:35 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #19 15-10-2019 - 13:51:44 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() A Whiter Shade Of Pale - Bielszy odcień bieli Przeszliśmy od fandanga Do serii skocznych „gwiazd” Czułem się jak po sztormie Lecz tłum zagrzewał nas Narastał szum i jazgot I pułap się zatracił Na znak, że w szkle znów widać dno Kelner przyszedł z tacą I było tak, że potem W czas dziwnych opowieści Jej twarz, już przedtem blada Wpadła w bieli, odcień bielszy To samo z siebie – rzekła Jak jest naprawdę – widać Lecz spojrzałem w swoje karty I jej nie pozwoliłem By w szesnastce dziewic Westy Miała udać się na brzeg I choć oczy miałem wciąż otwarte Równie dobrze mógłbym zamknąć je I było tak, że potem W czas dziwnych opowieści Jej twarz, już przedtem blada Wpadła w bieli, odcień bielszy To brzeg już – wyszeptała Choć wokół było morze Więc zabrałem ją przed lustro I by mogła oprzytomnieć Rzekłem – Tyś syreną chyba i Neptuna pragniesz zwieść Lecz tak smutny mi posłała uśmiech Że od razu zgasł mój gniew I było tak, że potem W czas dziwnych opowieści Jej twarz, już wcześniej blada Wpadła w bieli, odcień bielszy Jak muzyka jest chlebem miłości Tak jej królem jest śmiech A gdy tył się staje przodem To bezecność cnotą jest Moje usta, natenczas – jak kartka Wyślizgnęły się mej głowie I już śmiało daliśmy nurka W to oceaniczne łoże ![]() ![]() ![]() ![]() Born To Be Wild - Urodzony by być dzikim Odpal silnik motocykla Udaj się na autostradę Szukając przygody I wszystkiego, co możesz znaleźć po drodze Tak, Kochanie, zrób to Zamknij świat w miłosnym uścisku Rusz z kopyta* I wystrzel w przestrzeń Kocham dym i światła, Heavy metalowy** grzmot Wyścig z wiatrem I uczucie adrenaliny Tak, kochanie, zrób to Zamknij świat w miłosnym uścisku Wystrzel ze wszystkich swoich gnatów I eksploduj w przestrzeni. Jak prawdziwe dziecko natury Jesteśmy urodzeni, urodzeni aby być dzikim Możemy wspiąć się wysoko Nigdy nie chcę umrzeć. Urodzony, aby być dzikim Urodzony, aby być dzikim * chodzi o slangowe "działa" czyli ryk motoru przy starcie. **rodzaj silnika używanego w motorach Harley-Davidson. ![]() ![]() ![]() ![]() American Woman - Amerykańska kobieta Amerykańska kobieto, trzymaj się z dala ode mnie Amerykańska kobieto, (o mamo) pozwól mi być Nie przychodź szwędać się pod moimi drzwiami Nie chcę więcej widzieć twojej twarzy Mam ważniejsze rzeczy do roboty Niż spędzanie mojego czasu na starzeniu się z tobą Teraz kobieto, powiedziałem trzymaj się z daleka Amerykańska kobieto, słuchaj co mówię. Amerykańska kobieto, odejdź ode mnie Amerykańska kobieto, (o mamo)pozwól mi być Nie przychodź wałęsać się koło moich drzwi Nie chcę więcej widzieć twojego cienia Kolorowe światła mogą hipnotyzować Błyszcz w oczach kogoś innego Teraz kobieto, powiedziałem wynoś się Amerykańska kobieto, słuchaj co mówię Amerykańska kobieto, powiedziałem wynoś się Amerykańska kobieto, słuchaj co mówię Nie przychodź szwędać się pod moimi drzwiami Nie chcę więcej widzieć twojej twarzy Nie potrzebuje twoich maszyn wojennych Nie potrzebuje twoich scen (getta) Kolorowe światła mogą hipnotyzować Błyszcz w oczach kogoś innego Amerykańska kobieto, odejdź ode mnie Amerykańska kobieto, (o mamo)pozwól mi być Idź, musisz odejść, musisz odejść Teraz idź, idź, idź, zostawię cię, kobieto Zostawię cię, kobieto Pa, pa, pa, pa... Nie jesteś odpowiednia dla mnie A ja nie jestem odpowiedni dla ciebie Spojrzę ci prosto w oczy (i) Powiem ci co zrobię Wiesz o tym, że cię zostawię Wiesz, że odejdę Wiesz, że cię zostawię Wiesz, że odejdę, kobieto. Zostawię cię, kobieto Do widzenia, Amerykańska kobieto. rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-10-2019 - 14:01:38 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #20 15-10-2019 - 14:11:10 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() Radar Love - Radar miłości Jechałem całą noc, zapociłem kierownicę W mojej głowie jest głos, pobudzający mnie do jazdy To moja dziecinka mnie wzywa, potrzebuje mnie Jest już wpół do piątej, a ja wciąż zmieniam biegi Gdy ogarnia ją samotność i tęsknota jest zbyt silna Ja odbieram od niej rozmowę Nie musimy jednak wypowiadać ani słowa Mamy to coś, nazywa się „radarem miłości” Przez fale unoszące się w powietrzu, Radar miłości W radiu słychać zapomniane już piosenki Brenda Lee śpiewa „Nadchodzę silna” Droga już mnie zahipnotyzowała Pędze prosto ku nowemu dniu Kiedy ogarnia mnie samotność, i mam już serdecznie dość Ona dodaje mi otuchy Nie dostaję od niej jednak żadnych listów Mamy to coś, nazywa się „radarem miłości” Nasze są światła na niebie Radar miłości Teraz zwalniam, już prawie jestem Muszę zachować spokój, teraz muszę na siebie uważać Ostatnie auto do wyprzedzenia, i oto jestem A sznur samochodów przesuwa się bardzo powoli A radio nadaje zapomniane już piosenki Brenda Lee śpiewa „Nadchodzę silna” Dziennikarz śpiewa tę samą piosenkę Kolejny radarowy kochanek odszedł Kiedy ogarnia mnie samotność, i mam już serdecznie dość Ona dodaje mi otuchy Nie dostaję od niej jednak żadnych listów Mamy to coś, nazywa się „radarem miłości” Nasze są światła na niebie Mamy to coś, nazywa się „radarem miłości” Mamy to coś, nazywa się „Radarem miłości” ...jak sie bawicie??? ja świetnie!!! wręcz ubywa mi lat!!! ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #21 15-10-2019 - 17:04:19 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() Carry on Wayward Son - Dalej, mój krnąbrny synu {Refren} Dalej, mój krnąbrny synu Nastanie pokój, gdy skończysz Złóż swą znużoną głowę Nie płacz już więcej Kiedy wzniosłem się ponad hałas i zamieszanie Tylko by ujrzeć, co kryje się poza tą iluzją Wznosiłem się coraz wyżej Ale wzleciałem zbyt wysoko Mimo, że moje oczy widziały, wciąż byłem ślepcem Mimo, że mój umysł myślał, wciąż byłem szaleńcem Słyszę głosy, kiedy śnię Słyszę, jak mówią {Refren} Dalej, mój krnąbrny synu Nastanie pokój, gdy skończysz Złóż swą znużoną głowę Nie płacz już więcej Podaję się za rozsądnego człowieka Moja farsa jest wydarzeniem sezonu A jeśli twierdzę, że jestem mądrym człowiekiem, cóż Z pewnością oznacza to, że nic nie wiem Na wzburzonym morzu zmiennych emocji Rzuca mną niczym statkiem ocean Obrałem kurs na wiatry fortuny Ale słyszę głosy mówiące {Refren} Dalej, mój krnąbrny synu Nastanie pokój, gdy skończysz Złóż swą znużoną głowę Nie płacz już więcej Nie! Dalej, już zawsze będziesz pamiętał Dalej, nic nie dorówna temu przepychowi Teraz twoje życie nie jest już puste Ale z pewnością niebo na ciebie czeka Dalej, mój krnąbrny synu Nastanie pokój, gdy skończysz Złóż swą znużoną głowę Nie płacz (Nie płacz już więcej) rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #22 15-10-2019 - 17:20:21 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() For You - Dla Ciebie ...moze ktos przetłumaczy...? rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #23 18-11-2019 - 13:49:01 |
Gdańsk |
witam w moim domowym klubie muzycznym!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Awake - Na jawie Piękny i oślepiający poranek Świat na zewnątrz zaczyna oddychać Widzisz chmury przybywają bez ostrzeżenia Potrzebuję cię tutaj, by się schronić. I wiem, że tylko czas pokaże nam jak Poradzić sobie bez siebie nawzajem. Więc utrzymaj mnie na jawie bym Cię zapamiętał Daj mi więcej czasu, bym poczuł to w ten sposób Nie możemy tak trwać w nieskończoność, ale dziś mogę mieć cię obok siebie. Gdybym mógł uczynić te chwile nieskończonymi Gdybym mógł zatrzymać wiatr zmian Jeśli tylko będziemy trzymać oczy szeroko otwarte Wtedy wszystko zostanie takie samo. I wiem, że tylko czas pokaże nam jak Poradzić sobie bez siebie nawzajem. Więc utrzymaj mnie na jawie w każdym momencie Daj mi więcej czasu, bym poczuł to w ten sposób Nie możemy tak trwać w nieskończoność, ale dziś mogę mieć cię obok siebie Pozwolimy jutrze poczekać, jesteś tu i teraz, ze mną, Wszystkie moje obawy po prostu znikają, gdy jesteś wszystkim co widzę. Nie możemy tak trwać w nieskończoność, Ale mam cię dziś tutaj. I będę pamiętał, Oh będę pamiętał, Zapamiętam całą miłość, jaką dzieliliśmy dzisiaj. rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #24 19-11-2019 - 15:14:07 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() You Rise Me Up! - Podnosisz mnie. Umacniasz mnie. Gdy jest mi źle, gdy życie mnie przytłacza Me serce łka i dusza cierpi też Wołam przyjdź, cierpliwie czekam w ciszy Aż, przyjdziesz tu, usiądziesz ze mną znów Podnosisz mnie bym chodzić mógł po górach Podnosisz bym po falach kroczył też Mam tę moc gdy jestem w twych ramionach Umacniasz mnie: Bez ciebie nie mam nic Bez Ciebie życie, może nie trwać dłużej Bez Ciebie wszystko wokół traci blask Wiem, że przy tobie przetrwam wszystkie burze Ty dajesz mej nadziei nowy brzask Podnosisz mnie, na szczytach mogę stanąć Podnosisz mnie, po morzu mogę iść Swą siłę mogę czerpać z twoich ramion Umacniasz mnie: Bez ciebie nie mam nic Podnosisz mnie bym chodzić mógł po górach Podnosisz bym po falach kroczył też Mam tę moc gdy jestem w twych ramionach Umacniasz mnie: Bez ciebie nie mam nic Podnosisz mnie, na szczytach mogę stanąć Podnosisz mnie, po morzu mogę iść Swą siłę mogę czerpać z twoich ramion Umacniasz mnie: Bez ciebie nie mam nic rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #25 19-11-2019 - 16:38:43 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() With You - Z Tobą Czasami pamiętam powody dla których pozwoliłem ci odejść W ich środku widzę twoją twarz i wszystko wiem Bałem się dzielić miłością, którą miałem w sobie Przez cierpienie wiem, że byłem przeznaczony Z tobą Mam wszystko czegokolwiek mógłbym zapragnąć Prosto i prawdziwie Z tobą Zapłakane oczy są takie piękne To ty, która zawsze przez naszą miłość widziała nas na wskroś Gdybym mógłbym podążać za moim sercem jeszcze raz, byłym twój Z każdym oddechem znalazłbym drogę do kochania cię jeszcze bardziej Nie mogę sobie wyobrazić życia bez twojej cichej odwagi I jestem wdzięczny za każdy moment który otrzymałem Z tobą Mam wszystko czegokolwiek mógłbym zapragnąć Prosto i prawdziwie Z tobą Kochające oczy są takie piękne To ty, która zawsze odnajduje drogę Jeśli gwiazdy by zanikły W ciemności nadal będę tutaj Na zawsze w twoich ramionach gdzie należę Z tobą Mam wszystko czegokolwiek mógłbym zapragnąć Prosto i prawdziwie Z tobą Kochające oczy są takie piękne To ty, która zawsze przez naszą miłość widziała nas na wskroś Z tobą rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #26 20-11-2019 - 14:05:20 |
Gdańsk |
a to jak Wam sie podoba???
![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-11-2019 - 14:05:44 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #27 20-11-2019 - 18:51:46 |
Gdańsk |
taki EJ mi sie baaardzo podoba, a teraz wyglada jak , przepraszam, jak puffmama!!!
![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #28 21-11-2019 - 11:14:06 |
Gdańsk |
dzięń dobry!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Let there be love - Niech to bedzie miłość Sekrety kochanków Szepczą dzisiejszej nocy Złamany anioł Zagubił się w świetle dnia Miasto krzyczy A ja szukam twych oczu Kogoś, by oprzeć się w nocy Twoja muzyka przemawia do mnie i uderza mnie tej nocy Świeca płonie, słyszę twój głos mówiący Więc niech to będzie miłość Niech to będzie miłość Miłość Niech to będzie miłość Ona leczy i rani Prowadzi cię do niebios bram I zostawia na marne Ktoś by się oprzeć, kto jest twój Jakaś magia pokonuje mnie i mieszka w mej duszy Przychodzi jak ocean i słyszę jak śpiewasz Miłość pokona wszystko Więc niech to będzie miłość Niech to będzie miłość Miłość Niech to będzie miłość Runęły mury Upadają Nie mogę zwolnić Teraz wiem Więc zostań teraz Poczekaj Modlę się Więc niech to będzie miłość Niech to będzie miłość Miłość Niech to będzie miłość Wiem czego chcę Wiem co czuję Wiem czego chcę Więc niech to będzie miłość Niech to będzie miłość Miłość Niech to będzie miłość rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #29 21-11-2019 - 12:10:57 |
Gdańsk |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesus He Knows Me - Jezus On mnie zna Widzisz twarz na ekranie telewizora Pojawiającą się u ciebie w każdą niedzielę Widzisz tę twarz na billboardzie Ten człowiek to ja Na okładce czasopisma Nie ma wątpliwości dlaczego się uśmiecham Kupujesz kawałek raju Dostajesz kawałek mnie Dam ci wszystko, czego chciałeś Dam ci wszystko, czego potrzebujesz Nie musisz wierzyć w życie wieczne Tylko wierz we mnie Bo Jezus - on mnie zna I wie, że mam rację Rozmawiam z Jezusem przez całe moje życie O, tak, on mnie zna I wie, że mam rację I zawsze mówi mi Że wszystko jest w porządku Wierzę w rodzinę Z moją na zawsze kochającą żoną u boku Ale ona nie wie o mojej dziewczynie Ani o facecie, którego poznałem ostatniej nocy Czy wierzysz w Boga Bo właśnie to sprzedaję I jeśli chcesz dostać się do nieba Ja ci to umożliwię Nie musisz nawet opuszczać swego domu Ani wstawać z krzesła Nie musisz nawet dotykać tarczy telefonu Bo jestem wszędzie I Jezus - on mnie zna I wie, że mam rację Rozmawiam z Jezusem przez całe moje życie O, tak, on mnie zna I wie, że mam rację On zawsze mówi mi Że wszystko będzie w porządku Nie zobaczysz mnie praktykującego tego, co głoszę Nie zobaczysz mnie ponoszącego jakieś wyrzeczenia Ale mam dla ciebie kieszeń pełną cudów Jeśli obiecasz być dobrym, postarasz się być miłym Bóg dobrze się tobą zaopiekuje Tylko rób to, co mówię, nie rób tego, co ja robię Liczę moje błogosławieństwa Znalazłem prawdziwe szczęście Bo staję się bogatszy z dnia na dzień Możesz znaleźć mnie w książce telefonicznej Tylko zadzwoń pod mój darmowy numer Możesz to zrobić jak chcesz Tylko zrób to zaraz Nie będzie żadnych wątpliwości w twojej głowie Uwierzysz we wszystko, co mówię Jeśli chcesz być bliżej niego Padnij na kolana i zacznij się modlić Bo Jezus - on mnie zna I wie, że mam rację Rozmawiam z Jezusem przez całe moje życie O, tak, on mnie zna I wie, że mam rację On zawsze mówi mi Że wszystko będzie w porządku, w porządku Jezus - on mnie zna Jezus - on mnie zna, wiesz... rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
dziubas (offline) |
Post #30 21-11-2019 - 15:43:12 |
Gdańsk |
polecam gorąco obejrzenie tego filmu, nie ukrywam, że ma wydźwięk religijny ale bardzo pozytywny!
[www.gloria.tv] rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |