Myszkowe literki
myszka (offline) |
Post #1 28-06-2013 - 15:30:01 |
Poznań |
Zbierałam się do założenia tego wątku już od jakiegoś czasu...
No i jestem...i piszę ![]() Zacznę może od krótkiego przedstawienia osóbki mej, żeby było wiadomo co to za Mysz ![]() Z serwisem amazonki.net jestem od samiutkiego początku. Od pierwszego odpalenia strony, od pierwszego napisanego postu, od pierwszej fotki wrzuconej do galerii...ale z boku... Przez pierwszych parę lat czytałam, obserwowałam, płakałam i śmiałam sie razem z Wami ( w kąciku, cichutko jak myszka ![]() Teraz od pewnego czasu pisze z Wami... i pisze do Was i jest mi tu bardzo dobrze ![]() W "moim" wątku znajdziecie literki o myszkowych smutkach i radościach, o moich Szpaczkach, o psicy mej, która do SPA chadza, o pogodzie ![]() ![]() no i to tak na wstępie...co bedzie dalej codzienność pokaże ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #7 28-06-2013 - 17:26:52 |
k/Warszawy |
Chciałam Ci tylko przypomnieć Twoją "czatową" podpowiedź.
Napisałam na czacie, że mi Tigra przeszkadza i kładzie się na klawiaturze, to mi odpisałaś, żebym jej Twoje zdjęcie na podłodze położyła ![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
myszka (offline) |
Post #10 28-06-2013 - 20:07:14 |
Poznań |
weekendzik stoi pod znakiem zapytania
![]() Dzisiaj od rana byłam pełna optymizmu, bo piątek, zakończenie roku szkolnego i wreszcie luz...po południu miało być pakowanie Szpaczków na dwutygodniowy wylot ![]() Rano Kacper wstał niewyraźny ( myśle sobie może Goździkowa pomoże i etopiryne dam ![]() No i sie nie myliłam na 11.00 dowlekliśmy sie do szkoły na uroczystość w "fantastycznych" nastrojach... Kacper wytrzymal zaledwie 20 minut i poszedł do domku, a Dawidek dotrwał do końca. Na dodatek dostałam cudowną informację o tym, że kolega Kacpra z klasy ma szkarlatynę ![]() Jak zasnęli o 12.00 to obudzili się po 16.00 z goraczką ![]() ![]() na obecna chwilę jest ok bo sie kłócą ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() ![]() |
filipinka35 (offline) |
Post #14 28-06-2013 - 20:16:20 |
|
Witaj Myszko. Będę zaglądała do Twojego watku. Pozdrowienia dla Twoich Szpaczków. Niech szybko wracają do pełnej aktywności.
Kwiatki dla Ciebie ![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
myszka (offline) |
Post #15 28-06-2013 - 20:19:07 |
Poznań |
trzymajcie kciuki, życzcie zdrowia, czary jakieś naślijcie coby to jednodniówka była...
![]() bo dla Issy przecież ta opaska uszykowana i słuchaweczki na uszka ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-06-2013 - 20:20:32 przez myszka. |
myszka (offline) |
Post #20 29-06-2013 - 07:41:34 |
Poznań |
kciuki, czary i inne wasze cuda wianki zadziałały tylko na połowe ekipy ( ale zawsze coś
![]() ![]() ![]() ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() ![]() |
myszka (offline) |
Post #23 29-06-2013 - 09:29:26 |
Poznań |
jestem ... wróciliśmy...a więc tak:
" może to zapalenie oskrzeli ![]() ![]() i już miałam dość ![]() ... ona nie jest lekarzem rodzinnym, więc nie przepisze nic konkretnego ![]() ![]() ![]() czyli dzisiaj nie było tak różowo ![]() ![]() ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() ![]() |
myszka (offline) |
Post #27 01-07-2013 - 16:11:17 |
Poznań |
Perełko Szpaczki poleciały, a dokładnie pojechały wczoraj pięknym wczesnym rankiem do Kępna...
![]() Ale cały czas czuwam, żeby skype mi nie zadzwonił, że choróbsko jakie sie rozwinęło ![]() jak nic nie będzie dzwonić do wieczora ... to można by rzec że CHATAAAAA WOLNAAAAAA !!! ![]() Reniu również pozdrowionka ślę... ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() ![]() |
filipinka35 (offline) |
Post #29 01-07-2013 - 16:48:38 |
|
O widze, że Szpaczki na wyjeździe,
Myszko odpoczniecie sobie troszkę Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |