Ty chyba zartujesz?!
patrycja23 (offline) |
Post #3 28-10-2013 - 07:19:19 |
Poznań |
Dziekuje zatrzymanie za reke, kazde slowo wsparcia.
Dzis juz prawie po mojemu jest. Ciesze sie,ze to minelo. Wracam do swiata zywych. Buziali gorace i milego dnia. Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
filipinka35 (offline) |
Post #8 28-10-2013 - 13:12:06 |
|
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
patrycja23 (offline) |
Post #11 28-10-2013 - 18:43:26 |
Poznań |
kobietki wpadlam na chwile powiedziec , ze jest juz ok.
Sily wrocily humor fantastyczny, no bo wkoncu moge zajac sie sama dzieckiem, moge wyjsc spokojnie i wogole wszystko moge Od wczoraj tak troszke nadrabiam zaleglosci ze znajomymi. Nie da sie ukryc zaswiecilo slonce. i to jak Korzystam poki moge i wlasnie szykuje sie na wypad z kolezanka w fajne miejsce. a co Babcia bedzie miala sprawdzian , czego sie nauczyla przez te kilka dni. Sciskam was bardzo mocno. Sciskam was bardzo, bardzo mocno. Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
filipinka35 (offline) |
Post #12 28-10-2013 - 18:48:01 |
|
Patrysiu czekałam na Twój wpis.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
patrycja23 (offline) |
Post #13 28-10-2013 - 19:01:36 |
Poznań |
|
patrycja23 (offline) |
Post #16 29-10-2013 - 19:00:23 |
Poznań |
Czesc kobietki.
Jak wczoraj pisalam wrocilam do swiata zywych. Poweim wam, ze tu w tej malej miescinie no no jestem zjawiskiem ha ha. Wczoraj spedzilam cudowny wieczor w towarzystwie psiapsiolki.Dotarlysmy sie wkoncu. Bo od diagnozy bylo tak hmmm dretwo. ogol to ludzie jacys mili sie ostatnio zrobili a jacy uczynni. Duzo do opowiadania, ale czasu nie mam. Dzis znow sie szykuje fajny wieczorek Jak mi tego brakowalo.Dawno , bardzo dawno nie mialam tyle radosci co przez odtatnie kilka dni. A i wam powiem, ze w sercu gradobicie :-) normalnie burza z piorunami. Jest ten ktos , ten ktos zawrocil mi w glowie dawno.... ale czekalam , doczekalam sie wkoncu. No i jak to ja... miliony obaw. Czas pokaze. Ale powoli los zaczyna sie do mnie usmiechac. 6.11 bedzie wazny dla mnie dzien. Trzymajcie za mnie wtedy kciuki. Przypomne sie jeszcze... Dlaczego wazny? Powiem pozniej bo temat trudny i wymaga wykluczenia pewnych nie milych rzeczy, w najgorszym wypadku potwierdzenia, ale to juz ostatecznosc. Wiem zagadka , co on tu gada ? Ha ha Buzialam was Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
endżi (offline) |
Post #22 30-10-2013 - 08:14:18 |
Warszawa i okolice |
Czyli pomysł wyjazdu był baaardzo dobry !! Super czytać że jesteś w tak dobrej formie
Trzymam kciuki i przebieram nóżkami niecierpliwie czekając dalszych wiadomości Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz |
Rudzia (offline) |
Post #25 30-10-2013 - 10:17:24 |
Warszawa |
Och Moja Patrysia hihi w ślady "mamuski" poszła ? ha ha ha
Kochana nawet nie wiesz jaka to radość kiedy widzę te literki a z nich energia i szczęśćie płynie ! A nie pisałam już gdzieś ,że "Rak zabiera ale jak wiele daje ????? " To cudowne ,że kobieta troszkę "poturbowana" przez los odnajduje w sobie to coś, ten magiczny czar , tę siłę i wie ,że jest nadal Piękną , Powabną, Sexowną Kobietą!!!! ech... motylki to wspaniałą sprawą... dodają nam skrzydeł, dają błysk w oku, nasza kobiecość jest w nas odczuwana !! Obawy kotek sio sio za płot, nie ma takiej opcji... uwierz mi !!! Jeśli to jest szczere , bez krzty zakłamania , jeśli czuje..cie ,że coś jest na rzeczy to proszę nie zastanawiaj się, bierz co daje Ci los ... bierz garściami !!! Ja zaryzykowałam i nie żałuję, szczerość i pokazanie siebie prawdziwej ... nie odstraszyło , a może wręcz... skusiło? ha ha. Patryś nie chcę się wymądrzać bo ja nie z tych, ale chcę Ci powiedzieć,że na MIŁOŚĆ, na motylki nigdy nie jest za późno ...każdego mogą trafić, każdy może to przeżyć ...nawet tego sie nie spodziewa... wiek nie ma znaczenia. Zobaczysz jak takowe motylki pomagają w leczeniu !!! To jest wspaniałe lekarstwo!!! Boszzzzzzzzzzzzzzz życzę Ci kochana abyś tych uniesień, tych drgań i trzepotu skrzydełek motylków miała do końca swego istnienia, abyś była Najszczęśliwszą Naszą Amazonką ! Każda z Nas zasługuje na wspaniałe uczucie ! Hmm... no tak zagadkowa ta twoja data 6.11.2013 ale cóż, bede cierpliwa i poczekam Buziaki ślę i ależ sie cieszę ha ha ha ha ....Moja Patrysia zakochana tra la la la la la "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
Al_la (offline) |
Post #27 30-10-2013 - 11:43:48 |
k/Warszawy |
Gęba mi się uśmiecha od ucha do ucha - o tak jak czytam Twoje literki Pati.
6. trzymam kciuki i czekam na wieści....dobre wieści W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
kasia363 (offline) |
Post #29 30-10-2013 - 16:33:47 |
Łódź-okolice |
Patrycja nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego szczęścia. A wiesz, do mnie tez odezwała się przyjaciólka z którą jakiś czas straciłam kontakt ( ona miała tragiczne przezycia osobiste), i jej słowa " możesz na nie liczyć" wywołały eksplozję pozytywnych emocji.
No no nie truje odpoczywaj sobie u mamusi a mamusia niech cieszy sie Toba i wnusiem cudownym. |