Ty chyba zartujesz?!
filipinka35 (offline) |
Post #5 09-10-2013 - 21:19:21 |
|
Pati Nasza dzielna Amazonko. Brawo
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
patrycja23 (offline) |
Post #7 09-10-2013 - 21:43:20 |
Poznań |
Kochane jestescie. Mi juz akcja spanie mija... Zadzwonilam do Macieja, ale za bardzo nie mial jak rozmawiac bo maly nie moze zasnac. Placze i placze. Jak ja byn tam chciala byc i go uspokoic. Przetrwam to jakos. No i spanie mi przeszlo a kolezanki spac ida i soe tu bede sama meczyc. Bylwe do jutra. A tak poza tym to ok jest. Przeszlam sie do lazienki czekalam na pielegniarke ponad pol godz. Wkoncu z pomoca sasiadki i stojaka do kroplowek sie udalo a na pielegniarce sie wyzylam jak wkoncu przyszla a teraz mi zle z tego powodu... Bo wyladowalam na niej swoja frustracje i tesknote. Ale drugi raz udalo mi sie z samym stojakiem Do domu chce. Bardzo ... Dziekuje ze tyle was mnie tu wspiera. Jak juz bede w domu to wam elaborat napisze jakie to dla mnie wazne :*
Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
Perełka (offline) |
Post #8 09-10-2013 - 22:39:49 |
|
Patrycjo tak juz jest, ze jak jestesmy w szpitalu to migusiem chciałybysmy znaleźć się w domu, wyspać we własnym łóżeczku itd. Ze mną bylo podobnie. Tego samego dnia( po operacji) miałam ochotę wyjść do domu a tu zonk. Kazali leżeć.
Pierwszy etap masz za sobą. Cieszę się, że wszystko dobrze poszło. Teraz wypoczywaj i nabieraj sił. Jak nie będziesz mogła zasnąc to poproś coś na spanko. . Przytulam mocno. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-10-2013 - 22:41:07 przez Perełka. |
anna2008 (offline) |
Post #10 09-10-2013 - 22:49:10 |
Bydgoszcz |
Patryś "I see you",co tu robisz? Spać idź.Wiem,że się martwisz Olusiem,ale szybko to minie.Za chwilkę będziesz w domku.Pokrzyczałaś sobie na pielegniarkę,znaczy siły wracają
"Przyszłość, zanim wkracza, zawsze przedtem puka." - Francois Mauriac "To co się dzieje teraz i po 'teraz' ,tak długo nie ma znaczenia,dopóki jutro jutra,jest takie samo,jak wczoraj wczoraj" |
patrycja23 (offline) |
Post #11 10-10-2013 - 07:18:12 |
Poznań |
Milego dnia Paniom zycze. Mnie juz energia rozsadza. Jakos po 23 dostalam tableteczke i przespalam noc. Juz zamieszanie na oddziale w pokoju strach , dzis 2 Panie ida na operacje. Jedna z nich mowi,, no powiedz jak bylo'' a ja mowie- nie pamietam, bo nie pamietam . Buzialam was mocno.
Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
elisabeth (offline) |
Post #18 10-10-2013 - 13:07:54 |
Lubuskie |
Patrycjo,nie rwij się do domu,zrozumiałe że tęsknisz ale jesteś pod opieką która jest Ci potrzebna teraz.Wrócisz do domu i mogą ( nie muszą) zacząć się problemy.Ja takie miałam mimo że spędziłam na oddziale 8 dni.Dziecko waży kilka kg a Tobie będzie można dźwigać tylko do 2 kg.Ja się nie oszczędzałam i po miesiącu dostałam poważnego stanu zapalnego rany co spowodowało potem inne problemy i tak doskwierało mi prawie dwa lata .Kochana nie myśl że Cię straszę ale tylko przestrzegam. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i odzyskania sprawności po stronie operowanej.
W życiu wszystko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem. |
Ewa46 (offline) |
Post #19 10-10-2013 - 18:58:22 |
Szczecin |
Patrysiu cieszę się że już masz tę operację za sobą! Ja już też jestem w domku po ponownej operacji wycięcia i powiększenia marginesu. Jest ok oby tak dalej. Teraz czekam na dalsze leczenie. Nic nie boli więc latam wszędzie z mężem . Ty też za kilka dni będziesz się czuła superaście! Idziesz do przodu a to w naszej chorobie najważniejsze. Przytulam Cię mocno życzę dużo humorku (którego jak dotąd Ci nie brakuje :-)) oszczędzaj łapkę, uważaj na nią i pilnuj, żeby nie uzbierać za dużo chłonki bo to nie jest za bardzo fajne.... buziaki, teraz będzie już tylko lepiej!!!
|
filipinka35 (offline) |
Post #20 10-10-2013 - 21:56:21 |
|
Patrysiu nie dzwigaj proszę jak wrócisz do domku. Ja dwa dni po operacji podniosłam laptopa i łapka bolała strasznie.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
patrycja23 (offline) |
Post #21 11-10-2013 - 06:50:20 |
Poznań |
Kobietki od wczoraj grzeje swoje lozko. Leze i pachne marudze i wymuszam maly jak mnie zobaczyl mial lzy w oczach. Nie wiedzialam, ze tak male dzieci sie wzruszaja. Ja oczywiscie tez lezke uronilam. Czuje sie dobrze, ale co mi szkodzi troche posymulowac jeszcze przez ponad tydzien mam calodobowa opieke wiec wiecie. Krzywdy sobie nie dam zrobic buzialam i sciskam was mocno .
filipinka35 (offline) |
Post #25 11-10-2013 - 13:58:47 |
|
Pati