Ty chyba zartujesz?!
elisabeth (offline) |
Post #6 30-10-2013 - 23:44:59 |
Lubuskie |
Patrycja ,,młoda koza ''z Ciebie to i w sercu burza ,ja bym napisała tęcza (po długiej niepogodzie zajaśniało słońce ).Ciesz się życiem i bądź szczęśliwa W życiu wszystko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem. |
patrycja23 (offline) |
Post #8 31-10-2013 - 08:05:15 |
Poznań |
Witam sloneczka w czwartkowy poranek. Hmmm seruszko dalej szybciej puka.
Dzis, w zasadzie za chwile jade do Poznania. Tzn. Wracam do Poznania. Co za dlugo to nie zdrowo ha ha. Z mama fajnie,ale do czasu No wiec jade. Od tygodnia czeka na mnie wynik hist- pat po operacji. I nie chce czekac kolejnego weekendu. Mam nadzieje ze wieczorem bede mogla nadrobic wszystki forumowe zaleglosci bo bardzo bardzo mi Was brakuje. Jak nie wieczorem to chociaz jutro. Mam pytanie , czy ktoras z Was ubezpieczala sie po diagnozie? Jezeli tak prosze o info na priv , mianowicie gdzie, czy jest i jak dluga karencja itd. Zycze Wam milego dnia. :* Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |
Al_la (offline) |
Post #12 04-11-2013 - 11:40:45 |
k/Warszawy |
Zdaję sobie sprawę, że odejście Patrycji jest dla Was szokiem...
Dzwonicie, pytacie co się stało. Próbowałam coś napisać, ale nie daję rady... Za godzinę wychodzę do onkologa. Wieczorem spróbuję zebrać myśli... W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
wiwibis (offline) |
Post #13 04-11-2013 - 11:49:41 |
knurów |
al-la odejście Patrycji jest dla nas wszystkich chyba dzisiaj szokiemja tez nie moge zebrzc mysli ani na niczym sie skupić Boże jakie to straszne tak młoda i silna dziewczyna.Jak sie pozbierasz chociaz troszke to napisz co sie stało. pozdrawiam
|
aga66 (offline) |
Post #17 04-11-2013 - 15:04:15 |
Warszawa |
Taka młoda, silna, pogodna dziewczyna. To nie tak miało być
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono". W. Szymborska Alexis de Tocqueville „Wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka.” Niestety, wielu z nas uważa, że ich wolność nie podlega ograniczeniom, przynajmniej nie takim, które oni sami by akceptowali... |
Dyra (offline) |
Post #22 04-11-2013 - 16:29:31 |
|
Al_la to jest dla wszystkich szok, Pati ostatnio pisała raczej, że nie ma czasu bo jest tak zajęta ale nie wspominała nic, że się gorzej czuje lub, że się coś dzieje, a tak swoją drogą to codziennie dowiadujemy się czegoś nowego o tej wrednej, podstępnej chorobie, że można tak po prostu przez noc odejść??? ja o czymś takim jeszcze nie słyszałam
|
Masza70 (offline) |
Post #23 04-11-2013 - 16:58:56 |
|
i ja nie mogę zebrać myśli. To straszne i bardzo przygnębiające. Zgasło nasze forumowe słoneczko byłam Tobą oczarowana Pati, tym jak sobie radzisz z trudnościami, jak piszesz o swoim życiu, jak patrzysz na świat.... wierzę, że Twój Oluś wyrośnie na wspaniałego charakternego mężczyznę, spoczywaj w pokoju (*)
|
mgiełka (offline) |
Post #24 04-11-2013 - 17:28:41 |
Radom |
Tak wielki żal i niedowierzanie... Czytałam Twój wątek Pati. Czegoś innego mogłam nie przeczytać na forum, ale tutaj byłam, jeśli tylko mogłam być na forum. Planowałam, że jak tylko lepiej z moimi oczami będzie, to nadrobię rozmowy z Tobą...
Śpij spokojnie... [*] Z amazonki.net od 2006 roku. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #25 04-11-2013 - 17:49:52 |
Tomaszów Mazowiecki |
Dlaczego Boże?...
|