Smokooka - teraz to ja wybieram!
smokooka (offline) |
Post #1 13-10-2013 - 21:25:11 |
Warszawa |
Jestem chora na raka piersi. Wyzdrowieję, bo byłam czujna, nie traciłam czasu na strach... Choroba przyszła do mnie w czasie karmienia piersią, w momencie niemożliwym, niespodziewanym, absurdalnym wobec zalecanej profilaktyki tej choroby. Jestem już w połowie drogi do zdrowia i w najszczęśliwszym momencie swojego życia, przepełniona wiarą, nadzieją, miłością, wzajemnością, siłą jaką otrzymuję od wspierających mnie osób. Jestem dziś królową swojego życia W każdej życiowej sytuacji można szukać czegoś budującego. Nie warto tracić przez wyimaginowany strach czasu na życie. Kochajmy samych siebie, troszczmy się i badajmy. Ta choroba nie boli, nie daje zmian w rutynowych badaniach krwi. Samobadanie piersi, mammografia i usg nie uchronią przed zachorowaniem, ale pozwalają wcześnie wykryć niepokojące zmiany. Badajcie się więc bez lęku. Czasowa utrata włosów, czy utrata piersi to żadna cena za nową jakość życia. Ja dzięki swojemu podejściu wygrywam każdy dzień życia i ofiarowuję spokój moim bliskim Mam czas i możliwość żyć szczęśliwie i tak jak chcę, mogę też być dobrym człowiekiem. Teraz to ja wybieram [prokopowicz.natemat.pl] |
Rudzia (offline) |
Post #9 13-10-2013 - 23:22:18 |
Warszawa |
nie mogłam się powstrzymać, Twoje zdjęcie mnie powaliło i jestem Twoją Idolką!!! Ponieważ ja "zakochana" w paranormal i wampirycznym świecie ...Moja Droga Jesteś Moją Krolową...!!!
A teraz już poważnie , fajnie i tak mądrze opisałaś swój sposób patrzenia na Świat. Widać,że mamy do czynienia z twardo stąpającą Kobietą po ziemi ( hmm...a może i pod niebem ? ) , masz prawidłowe podejście i trzeźwo zerkasz na otoczenie, wiesz dobrze czego chcesz, wiesz co to życie i wiesz ,że teraz to TY jesteś Panią tego Świata!!!! Myślisz tak jak ja , patrzysz jak ja, śmiejesz sie jak ja... Kochasz a to najważniejsze ! Bo akceptacja siebie to 99% wyzdrowienia !!!! Mocno tulę i ściskam Cieszę się,że dane mi Ciebie poznać ...na razie wirtualnie ale już niebawem... real nas czeka "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
smokooka (offline) |
Post #10 13-10-2013 - 23:29:48 |
Warszawa |
Rudziu, Andziu, Dano, Jadziu, Kris, Nutko, Martusiu, Babo Jago, kocham Was mocno i ściskam jeszcze mocniej. Dziękuję.
Wzięłam udział w tym projekcie, bo chcę być komuś potrzebna, a że moje postrzelenie daje mi dziwną odwagę to miałam okazję powiedzieć to co chciałam Udostępniam też ten tekst i zdjęcie na facebooku, zależy mi, żeby to przesłanie dotarło do jak największej ilości osób, nie jestem ani pierwsza, ani ostatnia, ale do każdego docierają inne słowa, może moje też komuś dadzą do myślenia Zapraszam na FB udostępniajmy to wszystkie - Agnieszka Kotlarek Kiedrowska Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-10-2013 - 23:31:24 przez smokooka. |
anna2008 (offline) |
Post #13 13-10-2013 - 23:54:07 |
Bydgoszcz |
Agnieszko ,jestem pod ogromnym wrażeniem .Wspaniełe zdjęcie,TY jesteś wspaniała,a Twoje słowa trafiają w samo sedno
"Przyszłość, zanim wkracza, zawsze przedtem puka." - Francois Mauriac "To co się dzieje teraz i po 'teraz' ,tak długo nie ma znaczenia,dopóki jutro jutra,jest takie samo,jak wczoraj wczoraj" Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-10-2013 - 23:54:45 przez anna2008. |
Eva (offline) |
Post #14 14-10-2013 - 00:05:25 |
|
Agnieszko zdjęcie mnie urzekło...masz rację, nie jesteś ani pierwsza ani ostatnia, nie mniej jednak ja jestem pod ogromnym wrażeniem. Uwielbiam też słowotwórstwo "pięknołysa", "smokooka"...mega Oczywiście udostępnię zdjęcie na FB, może do którejś z moich znajomych przemówią Twoje literki Przekaż proszę 1% podatku mojemu synkowi więcej na stronie Kuby |
Al_la (offline) |
Post #17 14-10-2013 - 12:37:09 |
k/Warszawy |
Ale niespodzianka!
Wątek smookookiej i jaki wspaniały początek! Gratuluję Agnieszko przedsięwzięcia, fotki i ..... za całokształt. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Krynia58 (offline) |
Post #18 14-10-2013 - 14:01:04 |
Warszawa |
Super zdjęcie, gratuluję! Chyba założę sobie konto na FB ......chociaż, zdaniem mojej córki, jestem już za stara...... Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
filipinka35 (offline) |
Post #24 14-10-2013 - 16:31:29 |
|
Agnieszko kochana. Najserdeczniejsze gratulacje ode mnie. Zdjęcie super. Rewelacyjnie i tak dostojnie wyglądasz. Jak prawdziwa hrabina.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
ady (offline) |
Post #25 14-10-2013 - 16:35:16 |
|
Rewelacyjna sesja!
Ada A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój.. Przekaż 1% dla mojego bratanka: [dzieciom.pl] Marcelek |
patrycja23 (offline) |
Post #30 14-10-2013 - 20:27:30 |
Poznań |
Odwazna i silna kobieta. Piekne zdjecie.
Ważny komunikat w sprawie użytkowniczki Patrycja23. [amazonki.net] Kliknij aby przeczytać |