moja codziennosc
Emalia (offline) |
Post #1 22-11-2013 - 09:00:08 |
Lublin |
Cześć Kobiety.
Czytam o pierogach i śpieszę pochwalić się ,że w sobotę wraz z moją dzielną mamą ulepiłyśmy 200 sztuk ruskich. Mamy duuużą rodzinę i czasem umawiamy się na takie pierogowe mitingi. Po 3 chemii miałam ogromną fazę na domowe pierogi-tym razem postanowiłam się zabezpieczyć. We wtorek przyjęłam ostatnią porcję AT. Zachcianek zero, wszystko smakuje tak samo.Chciałabym, żeby byl juz wtorek..po tygodniu wszystko zaczyna wracac do normy...Wiwibis, nie bój sie gimnazjum, każdy wiek ma swoje zalety, me dziecię w trzeciej klasie jest, własnie zdaje próbne testy. Wraca do domu uśmiechnięty, więc jestem spokojna. Po za tym taka duża pociecha słoik z ogórkami potrafi otworzyć, odkurzy dokładnie, śmiecie wyniesie, pogada, przytuli i zdejmie z sufitu młodszą siostrę ,kiedy matce ręcę opadają. Życzę Wam Wszystkim miłego dnia i ...wracam do swojej czarnej dziury po kołdrą... Pisząc świat dobry nasz Bóg Nie wiedział, że kleks spadnie właśnie tu. Ale wiem, że naprawi swój błąd i dobry duch zaszczyci mój kąt |
wiwibis (offline) |
Post #3 22-11-2013 - 09:47:02 |
knurów |
Emila to sie narobiłyscie tych pierogów ale we dwie napewno szybko poszło. zyczę ci żeby ten tydzien szybko zleciała
U mnie też tak było 7 dni słabosci a w 8 jak bym naładowana została. Wiesz jeszcze mam troche czasu do gimnazjum ale jak córa tak sie będzie uczyła jak sie uczy to nie będe się bała gorzej będzie jak się opuści bo wiesz różnie to bywa z tymi dzieciakami naszymi |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #4 22-11-2013 - 11:10:47 |
Tomaszów Mazowiecki |
miłego dnia
|
domina13 (offline) |
Post #8 27-11-2013 - 06:30:24 |
Piotrków Tryb. |
4xAC,4xDXL Mastektomia Carcinoma ductale infiltrans mammae.ER-TS 4/8;PR-TS 8/8;HER 2;0 ;Ki67-2%(styczeń2014); Wznowa:NST G2; ER-80%;PR-99%;HER2-0;Ki67-12,9%(maj 2015)xeloda x4;nawelbina x9;sindaxel x7;cisplatyna x3;zoladex+symex(kwiecień-sierpień),zoladex+egristrozol(wrzesień);14-25.11.16r-kastracja radiologiczna;30.11.16r-Faslodex;14.12.16r-drugi Faslodex;28.12.2016r-trzeci Faslodex;25.01.2017r-czwarty Faslodex;27.02.2017r-pierwszy wlew chemii CMF;20.03.2017-drugi wlew CMF |
Post #10 30-11-2013 - 14:43:40 |
Tomaszów Mazowiecki |
Pozdrowionka |
wiwibis (offline) |
Post #11 30-11-2013 - 16:11:14 |
knurów |
witam po długim nie pisaniu ale jakoś werwy nie miałam ale was czytałam i u innych pisałam.A teraz tak we wtorek do ginekologa bo cos krwawie po stosunki i nie wiem dlaczego wystraszona jestem jak cholera,Mój tez troche podenerwowany ale cóz trza czekac na wizyte do wtorku masakra.
Druga sprawa mam pytanie do was czy któras z was nosi taką proteze co sie ja przykleja do ciałam . Pozdrawiam i miłego wieczoru ANDRZEJKOWEGO A Mój na imprezce bo szef to Andrzej ale to tylko męska impreza więc ja siedze w domu ale mam likier kawowy i czekam na mojego siostre co mieszka w Anglii ma dzwonic na skeypa i pogadamy lubie z nia gadac nigdy nam sie gębusie nie zamykaja |
Rudzia (offline) |
Post #13 30-11-2013 - 19:26:02 |
Warszawa |
Ja mam ja mam takie fajne coś co się klei !!!! Polecam , wygoda i taka pewność z tym moim cycuszkiem
Tylko musisz pamiętać ... strona operowana powinna być idealnie gładka , zresztą sprzedawca Ci wszytko powie co i jak... Ja się załapałam i zakwalifikowałam do zakupu mojej "meduzy" bo tak ją nazywam haha. No proszę to widzę,że nie tylko ja jestem Krwawa Mery ha ha ha , ale ja nie od tego co Ty hihi ... u mnie kobiecość się odezwała, dziwnym trafem coś tam w kabelkach zaiskrzyło i znowu jestem Kobietą ha ha. Buziaki kochana i pysznego wieczorku , ty masz likier a ja ? Hmm... może winka się napiję? To zdrówko "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
wiwibis (offline) |
Post #14 30-11-2013 - 20:09:37 |
knurów |
Dana dziekuje, skype to dobra żecz my rozmawiamy prawie codzinnie tak ją lubie i zawsze moge o wszystkim z nia pogadac mino że mój ma liczną rodzine to z nią można konie kraść
A to widze rudziu że jesteś zadowolona ja właśnie kiedys w internecie widziałam jak brałam pierwsza to właśnie mi pani w sklepie powiedziała że narazie nie moge takiej mieć bo nie miałam wszystkiego zagojonego,ale zastanawiałam sie kupic taka jako drugą. Ja tez byłam kobieta ale tylko przez 2 miesiące teraz nie wiem dlaczego, tez myślałam że okres sie zaczyna ale niestety nie jakieś inne objawy. ja likierek bo za winem nie zabardzo przepadam zdrówko równierz dla was |
Post #20 01-12-2013 - 13:12:04 |
Tomaszów Mazowiecki |
Brawa za występ Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 01-12-2013 - 13:13:50 przez bozena_stanczyk. |
wiwibis (offline) |
Post #24 07-12-2013 - 06:25:13 |
knurów |
EWUNIA witam cie niestety ginekolog na urlopie i nic się nie dowiedziałam ale plamień narazie nie mam, poczekamy aż wruci z urlopu,
Tak dawno mnie tu nie było ale wsumie nie ma co pisac codziennie to samo więc nie będe was zanudzać normalna codziennościa, porzadki świateczne prawie zbliżaja sie ku końcowi teraz trzeba sie przygotować na gotowanie bo to lubie najbardziej i Święta w domu w tym roku bo 3 razy pod reząd byliśmy u Mojego u rodziny w Anglii, ale teraz daliśmy sobie spokuj za droga impreza a trzeba odkładać bo córa na zielona szkole jedzie,a po drugie nie ma jak święta w domu . dziewczynki kochan miłego dnia wam życze :buzki I mam pytanie moż głupie ale nie daje mi nadal spokoju powiedzcie mi kiedy wy sie czujecie całkiem zdrowe bo ja juz tyle po operacji ale jakoś nadal czuje sie nie zdrowa |
wiwibis (offline) |
Post #26 10-12-2013 - 11:50:42 |
knurów |
Witam dawno mnie tu nie było zwykła codziennośc nie zanudzam was ,dzisiaj wziełam się za gołąbki bo domownicy proszą a z reszty kapusty będzie bigosik mniam mniam jjeszcze pranie trzeba zrobić znaczy automat zrobi ja rozwiesze hi hi hi hi córca grypsko załapała i do tego jeszcze jelitówkwe masakra bidula moja, chłop calymi dniami w pracy i tak dni leca jeszcze 8 dni i zoladexik trzeba zapodać . pozdrawiam: miłego dnia dziewczynki
|
filipinka35 (offline) |
Post #28 10-12-2013 - 13:39:14 |
|
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Rudzia (offline) |
Post #29 10-12-2013 - 14:59:28 |
Warszawa |
Hey hey a kto ma tą niezwykłą codzienność co??? Ja też biegam w tym samym szarym świecie , no nie powiem... z motylkami ha ha ale nie sądzę aby to był powód aby tu nie wpadać i pisać. wiem wiem sama się tu nie pokazywałam ale...to juz opiszę na swych śmieciach.
Życzę Ci pysznych gołąbków, bigosu i udanego dnia !! Buziaki "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
wiwibis (offline) |
Post #30 10-12-2013 - 16:45:18 |
knurów |
dzięki dziewczyny ,Rudziu kochana czytam i udzielam sie codziennie ale u mojej codzienności mało pisze bo ciagla to samo dom praca dom,córka a i Piotr bym zapomniała. hihiih i tak w kółko,ale jestem codziennie bo to jak narkotyk dzień bez WAS DZIEŃ STRACONY.
|