moja codziennosc
wiwibis (offline) |
Post #2 12-01-2014 - 13:14:10 |
knurów |
Jak tu cicho ale ja wpadam dzisiaj z na dobry poczatek tak wietrznej niedzieli, kurcze tak wiatr u nas wieje że łeb może urwac, ale ja się nigdzie nie ruszam z domu tak rodzinnie dzisiaj mamy.
tak na obiadek rosołek jak co niedziela i tak mnie wzieło na roladki ciemne kluseczki i oczywiscie modra kapusta pychaaaa. A Piotr zraz będzie piekł makowca pierwszy raz zobaczymy co wyjdzie MIŁEJ NIEDZIELKI ZYCZE KOLEZANKI |
filipinka35 (offline) |
Post #3 12-01-2014 - 14:16:32 |
|
Wiwi dzikuje i wzajemnie.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
kasia363 (offline) |
Post #5 12-01-2014 - 14:41:39 |
Łódź-okolice |
Wiwibis ale Ci zazdraszczam takiej niedzieli. My z moim sami w domu. Teściowie zabrali synka w gości ze soba, abysmy mogli odpocząć i mi się zwyczajnie nudzi. A mój Piotr miał robić ciasto na pizze, no zobaczymy co te nasze Piotry nagotują.
Także korzystaj z rodzinnej sielanki. Życzę Ci miłej niedzieli. |
wiwibis (offline) |
Post #7 14-01-2014 - 07:36:00 |
knurów |
obiadek super wyszedł , z ciastem troche gorzej ale dało się zjeśc następnym razem będzie lepsze mam nadzieje
Niedziela mineła miło i spokojnie. w środe zoladexik a w piątek kontrola na onkologii ale ide na luzie chociaz nie wiem po co żadnych badan nie zlecaja, ciekawe co mi powie lekarz miłego wtorku ..........♥\'\'\'\'♥.♥\'\'\'\'♥..DZIĘKUJE.. .........♥...........♥......ŻE ... ...........\'♥.......♥\'..JESTEŚCIE!.. ..............\'\'♥\'\'.............. ___♥(¯`:´¯)♥SERDECZNIE ♥ (¯ `•.\\|/.•´¯)♥POZDRAWIAM ♥(¯ `•.(۞).•´¯)♥ ♥ (_.•´/|\\`•._)♥ ¯¯¯¯♥(_.:._)♥ |
filipinka35 (offline) |
Post #8 14-01-2014 - 09:16:30 |
|
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
wiwibis (offline) |
Post #9 15-01-2014 - 17:28:50 |
knurów |
Witam kolerzanki kochane jak wyrzej pisałam dzisiaj miałam zoladeksik i lekarz był atak miły że odrazu zaliczył mi dzisiaj kontrol pierwszy raz by az tak miły dla mnie nawet żartował byłam w szoku, pomacał pomacał powiedział że jest czysto chociaz nie wiem czy po takim macaniu mozna to stwierdzić ale dobrze niech tak będzie przeciez lekarzom trzeba ufać nastepna kontrola 25 czerwca i badania będą robić wkońcu bo od operacji mialam tylko usg i nic więcej. ale jest gicior wazne że nic nie wymacał a no i w czerwcu da mi skierowanie na badania genetyczne.
TAK ZE SIE CZESZE I FAJNIE ŻE NIE MUSIAŁAM SIĘ STRESOWAC I TAK Z NIENACKA . MIŁEGO WIECZORKU KOBITKI |
filipinka35 (offline) |
Post #10 15-01-2014 - 17:33:37 |
|
Wiwi
bozena_stanczyk (offline) |
Post #16 15-01-2014 - 19:20:51 |
Tomaszów Mazowiecki |
Ależ piękny ten widoczek-byle do wiosny
|
wiwibis (offline) |
Post #17 16-01-2014 - 12:15:17 |
knurów |
wczoraj pierwszy raz słuchałam radia pozytyw normalnie super grali sie troche i byłam w szoku że tyle dziewczyn na czacie bo jak ja niekiedy wchodze na czat to taka cisza jak makiem zasiał , ale dowiedziałm się w jakie dni jest tam was pełno i od której do której gracie będe częsciej z wami ta czacie jak nie będe już bo niekiedy jestem dnie wykończona MIŁEGO DNIA |
Krynia58 (offline) |
Post #18 16-01-2014 - 12:35:31 |
Warszawa |
Było bardzo miło razem słuchać i rozwiązywać zagadki
Pogody ducha w ten szary dzionek życzę Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Al_la (offline) |
Post #19 16-01-2014 - 12:36:17 |
k/Warszawy |
Wiwibis, gramy 24 godziny na dobę, a spotykamy się na czacie tylko w czasie niektórych audycji
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
wiwibis (offline) |
Post #20 16-01-2014 - 12:56:49 |
knurów |
no właśnie chodziło mi kiedy się spotykacie ale juz wiem i bede z wami
Krynia no fajnie było i super grali, a u mnie dzionek nawet ładny nawet czasami słonko widac chociaz brakuje mi śniegu poszłam bym z rodzinka na góreczki i snieżkami sie porzucac bo ja takie duże dziecko jestem |
dorota79 (offline) |
Post #21 16-01-2014 - 13:00:09 |
|
Wiwibis super ze kontrol oki,
ja mam nadzieje tez ze oni coś wyczują tymi swoimi lekarskimi paluchami, bo mnie też tylko w poniedziałek wymacali. Na usg dostałam skierowanie, mam zrobic w ciagu 3 mies zanim na kolejną wizytę dotre, tylko zastanawiam się kto mnie zaprowadzi na to badanie siłą, bo boje się tego jak ognia dla Ciebie |
Krynia58 (offline) |
Post #22 16-01-2014 - 13:00:10 |
Warszawa |
No widzisz, to u mnie jest śnieg, ale nie ma słonka
Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
sylwetka36 (offline) |
Post #23 16-01-2014 - 13:03:14 |
PRUSZCZ GDANSKI |
Kochana Dorotko może jak bede na chodzie to chetnie z Tobą pójde,
|
sylwetka36 (offline) |
Post #25 16-01-2014 - 13:06:51 |
PRUSZCZ GDANSKI |
Bolsa z Biedronki
|
sylwetka36 (offline) |
Post #27 16-01-2014 - 13:40:48 |
PRUSZCZ GDANSKI |
nie chcę psuć wspaniałego nastroju ale napiszcie prosze czy przez dwa miesiace moze to coś urosnąć i czy robią usg przed zabiegiem
|
wiwibis (offline) |
Post #28 16-01-2014 - 16:44:47 |
knurów |
Dorotko nie bój się jiczego będzie dobrze wiesz musi byc nie ma innej opcji,a moze pójdziesz faktycznie z sylwetka36 więc bedzie Ci rażniej kochana
A widzisz u was jest kontrol co 3 miesiące a ja mam co pół roku i to przez rok bez zadnych badan. KOCHANE A ALKOCHOL SZKODZI ZDROWIU A MOŻE BY TAK SOCZEK . Krynia zazdroszcze Ci tego sniegu. Arkaola dziękuje za krajobrazy sa piękne . Sylwetka niestety nie pomoge ci bo nie wiem ale wydaje mi sie ze nie powinno.a powinni ci przed zabiegiem zrobić usg wiesz każdy szpital leczy inaczej. Dla Was kochane |
wiwibis (offline) |
Post #30 19-01-2014 - 20:16:34 |
knurów |
Wczoraj gadałam na skeipie do12aż cud źe tak długo wytrzymałam wypiłam a lampki wina nawet dobre było.Dzisiaj dzień fajnie spędzony odwiedziny koleżamki i od mojego Piotrka brat wpadł w odwiedzinki,a potem rodzinnie partyjka w eurobiznes. I ja cholerna okropna wiadomość że Renia nie żyje zajamała mnie,taka młoda i tak szybko odeszła a jeszcze pare dni temu pisała na facebooku na fakraczkach,k...a jakie to nie sprawiedliwenawet mi dzisiaj przeszło przez myśl po co człowiek się leczy jak i tak czeka go śmierć. Zycie jest takie nie sprawiedliwe,naprawde mam dzisiaj załamke
Jutro do pracy nie chce mi się.juz nic mi się nie chce do dupy to wszyrtko. A jutro tez się do dawnego przeczkola od córki wybieram zabawki zanieść bo juz się nimi nie bawi ,a potem jeszcze umówiłam się z koleźanką bo ma mi podrzucić pare żeczy do akcji daj coścolorowego dla kobiet w trakcidm chemi może przynajmniej tyle się udziele. Dla innych kobitek w tak cieżkim czasie dla nich , |