Przyszedł Czas - mea
Zabusia83 (offline) |
Post #6 31-10-2013 - 08:56:54 |
Sosnowiec |
Mea super wieści ciesze sie ze jest ok i że teściówka taka pomocna
Mama cie pozdrawia u nas ok 19 listopada koniec lamp wyniki hormonów robiła i smiała sie wczoraj ze już babcią na maksa jest hehe bo wyniki pomenopauzalne dzis wyniki markerów trzymajta kciukaski buziaki |
Al_la (offline) |
Post #8 31-10-2013 - 11:32:48 |
k/Warszawy |
Ale emocji przegapiłam...
Mam tyle zaległości do czytania, ze już się gubię. A tu proszę, zdrowa klempa Cieszę się Martusiu, bardzo się cieszę W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mea (offline) |
Post #9 31-10-2013 - 16:24:34 |
Piaseczno |
Magda, Żabusia, Ala dziękuję za miłe słowa...to takie ważne... Dzisiaj mam dzień pełen energii i wigoru. Posprzątałam całą chałupę, pojeździłam na szmacie i odkurzaczu, wstawiłam dwa prania i ugotowałam na obiadek pyszną fasolkę po bretońsku . Krzyś wróci z pracy to będzie skakał pod sufit z radosci, tak lubi. Za to mój kot dziś ospały... Fakt, że miał stresa, bo boi się odkurzacza i może teraz odsypia to nerwowe bieganie. Miłego popołudnia moje kochane
With or without you... |
filipinka35 (offline) |
Post #12 01-11-2013 - 10:47:32 |
|
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
mea (offline) |
Post #20 01-11-2013 - 20:07:42 |
Piaseczno |
Dziękuję Wam kochane za dzielenie się swoimi doświadczeniami i odczuciami w tej chorobie. Kurcze... tak na co dzień staram się być dzielna, myśleć pozytywnie, cieszyć się... ale jak mnie tak najdzie, to drzeć jape mi się chce ile powietrza w płucach... DLACZEGO????!!!!??? Cały świat wywrócił się do góry nogami, strach czasem tak paraliżuje, że mam wrażenie, ze trzęsie mi się każda komórka w ciele. Tyle bym jeszcze chciała zrobić, tyle zobaczyć, tyle poczuć... Nerwowa jestem poza tym bardzo, byle co mnie denerwuje, byle piard jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi... Mój Krzyś to istny anioł znosi to dzielnie, czasem schodzi mi z drogi, żeby nie zaogniać, tłumaczy, przytula, nie daje płakać... wspiera mnie całym sercem...
Ech... zebrało mi się na wygadanie się... Byłam dziś u rodziców, zapaliłam świeczkę, położyłam kwiaty, pogadałam sobie z nimi... Są już razem, tak bardzo się kochali na tym świecie. Dziękuję, że jesteście With or without you... |
andzia73 (offline) |
Post #21 01-11-2013 - 20:18:12 |
Gdańsk |
Mea buziaka posyłam i przytulam Z czasem sie wszystko poukłada...Jetes dzielna !!!!! Dzis taki dzien że każda z nas sie zastanawia jak to będzie dalej...Trzy lata temu pamietam tak jak dzis,siedziałam w fotelu i płakałam jak małe dziecko...do tego włosy mi zaczeły wychodzic garsciami ...Rozumiesz jak sie wtedy sfilmowałam ....Teraz to tylko mroczne wspomnienie..mam nadzieje że za kilkanascie lat napiszemy tu innym dziewczynom jak to było z namiNo nosek do góry miłego wieczorku życzę
|
małgonia (offline) |
Post #23 01-11-2013 - 21:02:49 |
Niepołomice |
Mea każda z nas ma pewnie dzisiaj nie najlepszy dzień,ja rok temu 1 listopada leżałam w szpitalu dzień po operacji,mój mąż rano przyjechał i tak cały dzień spędziliśmy razem w szpitalu i zastanawiałam sie co będzie za rok i teraz nawet nie wiem kiedy ten rok minął,nie martw się przytulam mocno
|
domina13 (offline) |
Post #25 02-11-2013 - 04:53:29 |
Piotrków Tryb. |
4xAC,4xDXL Mastektomia Carcinoma ductale infiltrans mammae.ER-TS 4/8;PR-TS 8/8;HER 2;0 ;Ki67-2%(styczeń2014); Wznowa:NST G2; ER-80%;PR-99%;HER2-0;Ki67-12,9%(maj 2015)xeloda x4;nawelbina x9;sindaxel x7;cisplatyna x3;zoladex+symex(kwiecień-sierpień),zoladex+egristrozol(wrzesień);14-25.11.16r-kastracja radiologiczna;30.11.16r-Faslodex;14.12.16r-drugi Faslodex;28.12.2016r-trzeci Faslodex;25.01.2017r-czwarty Faslodex;27.02.2017r-pierwszy wlew chemii CMF;20.03.2017-drugi wlew CMF |
filipinka35 (offline) |
Post #28 02-11-2013 - 09:32:25 |
|
Martusiu najserdeczniej przytulam do serduszka swego.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
mea (offline) |
Post #30 02-11-2013 - 11:52:05 |
Piaseczno |
W poniedziałek zadzwoniła do mnie koleżanka z wiadomością, że wygrała 4 bilety na kabaret Andrzej Grabowskiego, który ma się odbyć w jednej ze szkół w Konstancinie. Oczywiście umówiłyśmy się na spotkanie nastawione na świetną zabawę...a tu zonk
Wklejam link do poczytania o tym wydarzeniu, które było już w Piasecznie. Dodatkowo jeszcze kilka osób potwierdziło, że to jedna wielka ściema... [forum.powiat-piaseczynski.info] A miało być tak pięknie... With or without you... |