Przyszedł Czas - mea
bozena_stanczyk (offline) |
Post #1 07-11-2013 - 19:12:10 |
Tomaszów Mazowiecki |
A niech już ten smutny listopad przeleci!
|
nanet (offline) |
Post #3 08-11-2013 - 08:21:31 |
Konstancin/Góra Kalwaria |
wiwibis, nie koniecznie starszy, mi jak wyleciał przy samochodzie w warszawie to zadzwoniła do mojej mamy dziewczyna może z dwudziestoletnia
„Gdy tkwisz głęboko w ciemnym wąwozie bólu, stajesz się głuchy na słowa. Ukojenie i schronienie przynosi wówczas tylko ciepło dotyku i ramiona innych osób”. John O’Donohue |
nanet (offline) |
Post #4 08-11-2013 - 08:25:14 |
Konstancin/Góra Kalwaria |
martusiu, a mo ze połaczymy siły i pojedziemy we dwie na te twoje badania genetyczne i przy okazcji jakoś tak zrobic aby spotkać się nikulum ? Co o tym sądzisz? A zapisać się na badania można telefonicznie także jakbysmy jechały to juz na konkretne badanie a nikulum akurat dojdzie do siebie po dzisiejszym dniu
„Gdy tkwisz głęboko w ciemnym wąwozie bólu, stajesz się głuchy na słowa. Ukojenie i schronienie przynosi wówczas tylko ciepło dotyku i ramiona innych osób”. John O’Donohue |
endżi (offline) |
Post #5 08-11-2013 - 11:41:19 |
Warszawa i okolice |
Nadrabiam forumowe zaległości Widzę że dużo się u Ciebie Martuś dzieje
Cieszę się że blizna nareszcie ładnie się goi i telefon Krzysia się znalazł Miłego dnia Kochana Ci życzę (mimo paskudnej pogody ) PS. Ja też chcę na kawę !! Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz |
renjak (offline) |
Post #7 08-11-2013 - 19:34:06 |
wroclaw |
MEA , kochana z tego co pamiętam to pisałaś kiedyś że będziesz robić badania genetyczne..... i mam pytanko do Ciebie, czy długo będziesz czekać na te badania? Ja wczoraj dostałam skierowanie od chemiczki i dzisiaj pól dnia wydzwaniałam żeby się zarejstrować.Mój termin......18 wrzesień 2014- hahaha, do słuchawki odpowiedziałam - nie wiem czy dożyję !!! Jestem ciekawa czy tak jest w innych miastach.Pani na moje pytanie-dlaczego tak jest odpowiedziała -bo tyle jest chorych!! Wy dziewczynki z Warszawy macie fajnie, jest was większe grono i ciągle się gdzieś spotykacie razem, chwilami Wam zazdroszczę.Z Wrocka nawet nie ma nikogo na forum, a co dopiero spotkania!!! Chyba do Was dołączę...haha. MARTUSIA ścickam mocno jak będziesz już coś wiedziała o dalszym leczeniu to pisz Kochana
|
filipinka35 (offline) |
Post #8 08-11-2013 - 19:43:14 |
|
Ja tak czułam, ze ten telefon się odnajdzie. Super. Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
mea (offline) |
Post #9 08-11-2013 - 21:12:04 |
Piaseczno |
Moniczko za pozytywne fluidy Renjak skierowanie dostałam, ale jakoś mi cały czas nie po drodze do CO, żeby się dowiedzieć co i jak, ale Nanet mnie tu gorliwie mobilizuje, więc pewnie w przyszłym tygodniu wszystkiego się dowiem, to napiszę. O dalszym leczeniu onka zadecyduje we wtorek With or without you... |
filipinka35 (offline) |
Post #10 08-11-2013 - 21:16:35 |
|
Martusiu
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
domina13 (offline) |
Post #12 12-11-2013 - 11:25:10 |
Piotrków Tryb. |
... ZA DZISIEJSZE BADANIA!!!
4xAC,4xDXL Mastektomia Carcinoma ductale infiltrans mammae.ER-TS 4/8;PR-TS 8/8;HER 2;0 ;Ki67-2%(styczeń2014); Wznowa:NST G2; ER-80%;PR-99%;HER2-0;Ki67-12,9%(maj 2015)xeloda x4;nawelbina x9;sindaxel x7;cisplatyna x3;zoladex+symex(kwiecień-sierpień),zoladex+egristrozol(wrzesień);14-25.11.16r-kastracja radiologiczna;30.11.16r-Faslodex;14.12.16r-drugi Faslodex;28.12.2016r-trzeci Faslodex;25.01.2017r-czwarty Faslodex;27.02.2017r-pierwszy wlew chemii CMF;20.03.2017-drugi wlew CMF |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #16 12-11-2013 - 12:00:45 |
Tomaszów Mazowiecki |
trzymam
|
filipinka35 (offline) |
Post #17 12-11-2013 - 12:43:03 |
|
Martuniu mocniutko trzymam kciuki. Będzie dobrze.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
mea (offline) |
Post #23 12-11-2013 - 16:07:59 |
Piaseczno |
Dziękuję za kciukasy pomogły!!! usg blizny, śródpiersia, pach, szyi, węzłów nad i pod obojczykowych i piersi samotniczki ...ufffff w porządku To zapalenie z krwiakiem, które miałam usg potwierdziło, utworzyła się tam jakma, która musi się samoistnie wchłonąć. Rtg klatki w porządku...uffffff.... tak sie bałam dziś pod gabinetem, że myślałm, że umrę z nerwów. Pół nocy nie spałam i jak budzik zaczął dzwonić o 6, mało nie oszalałam Leczenie chemiczne zakończone dostałam skierowanie na przyszły tydzień do radiologa i zobaczymy, ale raczej na pewno będę się opalać. Aaaaa i dołączyłam do kobitek biorących Tamosia. Włśnie odebrałam - nie piszę, że wykupiłam- bo za darmoszke z apteki dostałam tamoksifen Następna wizyta kontrolna 28 luty...Nowy Rok. Emocje mi opadły...i wszystko inne... najchętniej to bym dziś podrinowała, ale zdrowy rozsądek bierze górę. Dziękuję raz jeszcze za wsparcie, jesteście moje kochane nieocenione
With or without you... Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 12-11-2013 - 16:08:54 przez mea. |
renjak (offline) |
Post #26 12-11-2013 - 16:25:05 |
wroclaw |
MEA cieszę się mocno razem z tobą wszystko jest OK !!! dobrze że nie masz chemii.....uuffff , ja właśnie jeszcze zdycham a chemię miałam w ubiegły czwartek teraz mam AC , wcześniej miałam AT ,od tej mam zupełnie inne objawy.... i nie dostałam sterydów, nie wiem dlaczego..... Ściskam mocno Kochana
|
renjak (offline) |
Post #29 12-11-2013 - 16:59:28 |
wroclaw |
MEA Kochanie , ja należę do grupy osób - rak potrójnie ujemny !!!!! to jest najgorszy rak piersi , tz. że wszystkie receptory które na początku leczenia zostały zdiagnozowane są ujemne. Jest na AMAZONKACH strona dle potrójnie ujemnych. To jest rak dla którego nie ma końcowego leczenia po operacji, jeszcze 3 lata temu takie kobiety nie dostawały nic....... mnie chcą jakoś dla pocieszenia zabezpieczyć, ale czy warto znowu cierpieć......!!!! ja mam już dość tych chemiii, wysiadł mi układ pokarmowy. I cały czas zastanawiam się czywarto to dalej ciągnąć......zostało mi około 2-3 lata życia , to jest najagresywniejszy rak !!!!! WIem że mnie zaraz opie.......sz odnośnie mojego myślenia, ale ja mam już serdecznie dośc !!!! SZkoda mi jest tylko mojego kochanego synka ( 22 lata) jak pomyślę że sam zostanie........praktycznie sama go wychowałam i on jest całym moim światem
|