Przyszedł Czas - mea
wiwibis (offline) |
Post #1 13-11-2013 - 11:45:18 |
knurów |
MEA ciesze się że dzisiaj masz lepszy chumorek oby tak dalej
Renjak mam nadzieje że dzisiaj masz lepszy chumorek niz wczoraj , a wyrzalaj sie kazdy ma prawo , ja tez wole tutaj napisac bo mój narzeczony i inni znajomi nie chca ze mna gadac jak mam doła bo mówia że gadam głupoty. pozdrawiam dziewczynki duzo duzo w tak ponury dzień |
małgonia (offline) |
Post #2 13-11-2013 - 11:53:35 |
Niepołomice |
Mea ja też miałam kłopoty z dużymi paznokciami u nóg,ale to wszystko po chemii wyglądały jak by to była grzybica.A teraz z czasem jak rosną i się przycina nie ma już śladu (a omało nie schodziły) tak że u Ciebie też dojdą do siecie tylko trzeba troszkę czasu,pozdrawiam
|
Anna57 (offline) |
Post #3 13-11-2013 - 12:16:45 |
Jarosław |
A mnie po chemii duże paznokcie u nóg zrobiły się prawie czarne i bardzo kruche .Walczyłam z tym trzy lata i udało się .Teraz już są normalne .
A wyleczyłam to środkiem na grzybicę ,nie pamiętam teraz jak to się nazywało ,jak tylko sobie przypomnę to Ci napiszę . Pędzlowałam regularnie cztery razy dziennie przez trzy lata i doszły do swojego wyglądu. |
Rudzia (offline) |
Post #6 13-11-2013 - 14:04:43 |
Warszawa |
Wpadłam i ja ze swymi literkami , widzę ,że energii Ci nie trzeba ale ...tego szaleństwa to Ci dam trochę co?
Martuś cieszę się ,że u Ciebie wszystko gra tra la la la la no i chętnie bym zjadła te "zabójcze" kopytka może by mi kopaaaaaaaaaaaaaaaaa dały co? ha ha Buziaki Martuś i niech do samego końca będzie to udany dzień Cmokkkkk "Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras" |
dziubas (offline) |
Post #7 13-11-2013 - 14:08:19 |
Gdańsk |
Mea! Nie bij! Wybacz, bo całkiem nieświadomie ukradłam Twoje zdanie! Widzisz jak to dzielenie się działa!!!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
renjak (offline) |
Post #8 13-11-2013 - 17:48:41 |
wroclaw |
MEA , przesyłam całuski dzisiaj dużo lepszy dzień, tylko pobolewa mnie żołądek.....uuffff !!!! Też mam problem z paznokciami, ale tylko tymi dużymi u nóg, już po poprzedniej chemi zrobiły się czarno-żolte, w połowie poodrywały mi się od palca a teraz chemia znowu je dobije !!!! Ale czy to jest grzybica ????? sama nie wiem , myślałam że to objaw pochemijny. Buziaki
|
mea (offline) |
Post #9 13-11-2013 - 18:12:24 |
Piaseczno |
Renjak mam identyko jak Ty. Najpierw zrobiły się żólte, a teraz na jednym mam czarny, nie cały, ale okropnie to wygląda. I tez tylko na dużych palcach. Lekarka powiedziała, ze to typowe dla mocnej chemii i jest to grzybica, a to czarne być może dodatkowo bakteria, dlatego maść przepisała. Ja to leczyłam zwykłym preparatem z apteki od sierpnia i gucio dało. To mnie nie boli, nie rozwarstwia sie, nie odchodzi od ciała, tylko brzydko wygląda. No i sama świadomość, że jakieś podłe grzybiska panoszą mi się po moich stópiczkach, wywoływały odrazę i bryyyyyy ciarki Z rakiem sobie dzielnie radzę, to i grzybki pójdą baj baj
Trzymaj się kochana, dasz radę With or without you... |
filipinka35 (offline) |
Post #14 13-11-2013 - 22:32:48 |
|
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
mea (offline) |
Post #17 14-11-2013 - 14:51:11 |
Piaseczno |
Witam kochane
W dalszym ciągu mam wrażenie, że góry mogłabym przenosić Z rańca zadzwoniła do mnie nanet i umówiłyśmy sie na zakupy niedawno wróciłyśmy, wypiłyśmy u mnie smakowitą kawkę, pogadałyśmy sobie od serca...i teraz trzeba brać sie do roboty...a jakiej??? No właśnie hihihi, pierwszy raz w życiu kupiłam świńskie nogi i golonkę (to przez nanet, ona mi narobiła smaka na nóżki) hahahaha po wielkich perypetiach , udało mi się wreszcie opalić nad palnikiem resztki włosów z między nóg tej biednej świnki, a tak się skupiałm na zadaniu, że o mały włos nie spaliłabym sobie mopa teraz pyrkocze w garze i czeka mnie niezła zabawa wieczorem. Uwaga !!! rozdaję energię, mam dużo, więc chętnie się podzielę With or without you... |
filipinka35 (offline) |
Post #26 14-11-2013 - 15:48:40 |
|
Ja poproszę trochę tej energii. Ja dziś jakas flakowata jestem. Taka pogoda.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #29 14-11-2013 - 15:54:11 |
|
Dziekuje Martusiu !