Przyszedł Czas - mea

Wysłane przez mea 

wiwibis (offline)

Post #1

13-11-2013 - 11:45:18

knurów 

MEA ciesze się że dzisiaj masz lepszy chumorek oby tak dalejradocha
Renjak mam nadzieje że dzisiaj masz lepszy chumorek niz wczoraj , a wyrzalaj sie kazdy ma prawo , ja tez wole tutaj napisac bo mój narzeczony i inni znajomi nie chca ze mna gadac jak mam doła bo mówia że gadam głupoty. pozdrawiam
dziewczynki duzo duzoduży uśmiech w tak ponury dzień

małgonia (offline)

Post #2

13-11-2013 - 11:53:35

Niepołomice 

Mea ja też miałam kłopoty z dużymi paznokciami u nóg,ale to wszystko po chemii wyglądały jak by to byłduży uśmiecha grzybica.A teraz z czasem jak rosną i się przycina nie ma już śladu (a omało nie schodziły) tak że u Ciebie też dojdą do siecie tylko trzeba troszkę czasu,pozdrawiam

Anna57 (offline)

Post #3

13-11-2013 - 12:16:45

Jarosław 

A mnie po chemii duże paznokcie u nóg zrobiły się prawie czarne i bardzo kruche .Walczyłam z tym trzy lata i udało się .Teraz już są normalne .
A wyleczyłam to środkiem na grzybicę ,nie pamiętam teraz jak to się nazywało ,jak tylko sobie przypomnę to Ci napiszę .
Pędzlowałam regularnie cztery razy dziennie przez trzy lata i doszły do swojego wyglądu.

Anna57 (offline)

Post #4

13-11-2013 - 13:06:04

Jarosław 

Przypomniałam sobie ,to był lek o nazwie Acifungin Forte.
Dopiero teraz przeczytałam ,że masz już leki na te pazurki uśmiech

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-11-2013 - 13:11:22 przez Anna57.

mea (offline)

Post #5

13-11-2013 - 13:16:02

Piaseczno 

bozena_stanczyk
Mea -prześlij troszku energiiszok

wysyłam duuużo pozytywnej energiiserceróżebuzkiśmiechserceróżebuzkiśmiech dzielę się, bo dziś mam w nadmiarzerotfl
Anuś dziękuję za podpowiedź w sprawie pazurkówserce

Małgonia, wiwibis całuskibuzki

With or without you...

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-11-2013 - 13:16:55 przez mea.

Rudzia (offline)

Post #6

13-11-2013 - 14:04:43

Warszawa 

Wpadłam i ja ze swymi literkami chichot, widzę ,że energii Ci nie trzeba ale ...tego szaleństwa to Ci dam trochę co?
Martuś cieszę się ,że u Ciebie wszystko gra tra la la la la meloman no i chętnie bym zjadła te "zabójcze" kopytka the finger smiley może by mi kopaaaaaaaaaaaaaaaaa dały co? ha ha
Buziaki Martuś i niech do samego końca będzie to udany dzień smiling bouncing smiley
Cmokkkkkbuziak

"Cha do dhuin doras nach d’fhosgail doras"

dziubas (offline)

Post #7

13-11-2013 - 14:08:19

Gdańsk 

Mea! Nie bij! Wybacz, bo całkiem nieświadomie ukradłam Twoje zdanie! Widzisz jak to dzielenie się działa!!! hura

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

renjak (offline)

Post #8

13-11-2013 - 17:48:41

wroclaw 

MEA , przesyłam całuski buziak dzisiaj dużo lepszy dzień, tylko pobolewa mnie żołądek.....uuffff !!!! Też mam problem z paznokciami, ale tylko tymi dużymi u nóg, już po poprzedniej chemi zrobiły się czarno-żolte, w połowie poodrywały mi się od palca a teraz chemia znowu je dobije !!!! Ale czy to jest grzybica ????? sama nie wiem , myślałam że to objaw pochemijny. Buziakipapa

mea (offline)

Post #9

13-11-2013 - 18:12:24

Piaseczno 

Renjak mam identyko jak Ty. Najpierw zrobiły się żólte, a teraz na jednym mam czarny, nie cały, ale okropnie to wygląda. I tez tylko na dużych palcach. Lekarka powiedziała, ze to typowe dla mocnej chemii i jest to grzybica, a to czarne być może dodatkowo bakteria, dlatego maść przepisała. Ja to leczyłam zwykłym preparatem z apteki od sierpnia i gucio dało. To mnie nie boli, nie rozwarstwia sie, nie odchodzi od ciała, tylko brzydko wygląda. No i sama świadomość, że jakieś podłe grzybiska panoszą mi się po moich stópiczkach, wywoływały odrazę i bryyyyyy ciarkiangry smiley Z rakiem sobie dzielnie radzę, to i grzybki pójdą baj bajchichot
Trzymaj się kochana, dasz radębuzki

With or without you...

elisabeth (offline)

Post #10

13-11-2013 - 18:26:01

Lubuskie 

Mea podobną sytuację miałam z jednym paluchem,sczarniał a ja bardzo się martwiłam co się dzieje......przeczekałam aż odpadł i już pod nim rósł nowy.

W życiu wszystko ma swój zmierzch. Tylko noc kończy się świtem.

renjak (offline)

Post #11

13-11-2013 - 18:26:12

wroclaw 

MARTUŚ dzięki, t o też muszę iść z tym do dermatologa, tylko u nas dostać się.....koniec roku .....brak limitów-UFF !!!! Możesz napisać nazwę maści ?? może rodzinny mi wypisze ???bezradny

mea (offline)

Post #12

13-11-2013 - 18:44:17

Piaseczno 

U nas też zapisy były na przyszły rok...załamka poszłam prywatnie, bo nie będę czekać, aż mi palec zgnijechichot lakier nazywa się Myconolak, a maść Detreomycyna.

With or without you...

nutka (offline)

Post #13

13-11-2013 - 18:53:31

Martuś, cieszę się razem z Tobą hot smiley

"W życiu nie chodzi o to, żeby przetrwać burzę, ale o to, żeby tańczyć w deszczu."
Richard Paul Evans
"... Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
Dennis Genpo Merzel

filipinka35 (offline)

Post #14

13-11-2013 - 22:32:48

buzki

Zycie jest najpiękniejsze !!!

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

Ewa46 (offline)

Post #15

13-11-2013 - 23:58:02

Szczecin 

pocieszaserce

Al_la (offline)

Post #16

14-11-2013 - 13:41:57

k/Warszawy 

I jak dzisiaj z energią Twą?
Nadal w nadmiarze?
Bo ja nadal flak załamka

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

mea (offline)

Post #17

14-11-2013 - 14:51:11

Piaseczno 

Witam kochaneserce
W dalszym ciągu mam wrażenie, że góry mogłabym przenosićradocha Z rańca zadzwoniła do mnie nanet i umówiłyśmy sie na zakupyrotfl niedawno wróciłyśmy, wypiłyśmy u mnie smakowitą kawkę, pogadałyśmy sobie od serca...i teraz trzeba brać sie do roboty...a jakiej??? No właśnie hihihi, pierwszy raz w życiu kupiłam świńskie nogi i golonkę (to przez nanet, ona mi narobiła smaka na nóżki) hahahaharotfl po wielkich perypetiach , udało mi się wreszcie opalić nad palnikiem resztki włosów z między nóg tej biednej świnki, a tak się skupiałm na zadaniu, że o mały włos nie spaliłabym sobie mopajęzyk teraz pyrkocze w garze i czeka mnie niezła zabawa wieczorem.
Uwaga !!! rozdaję energię, mam dużo, więc chętnie się podzielęserce

With or without you...

dorota79 (offline)

Post #18

14-11-2013 - 14:54:32

Martuś to ja poproszę o odrobinkę tej pozytywnej energii, bo umnie z nią marnie, z dnia na dzień coraz słabiejbezradny

dorota79 (offline)

Post #19

14-11-2013 - 15:01:06

A zabawa z nóżkami czeka Cię całkiem niezła.Ja robiłam 2 tyg.temu. Ponad pół dnia gotowałam, później drobiłam mięskouśmiechchyba już szybko nie dam namówić sie na powtórkę.

mea (offline)

Post #20

14-11-2013 - 15:01:31

Piaseczno 

Fruuuuuu poleciała w Twoją stronę...na północ, na wybrzeżebuziakserce A co takiego Dorotko się dzieje, że jej brak?

With or without you...

dorota79 (offline)

Post #21

14-11-2013 - 15:05:11

No właśnie nic się nie dzieje, ciągle to samo, poszukiwania pracy idą na marne, chyba nikt mnie nie chcewstydniś
Energie złapię z najbliższym powiewem wiatru rotfl

nutka (offline)

Post #22

14-11-2013 - 15:18:06

Mea, dmuchnij trochę na południe , ja już biegnę do okna prosi

"W życiu nie chodzi o to, żeby przetrwać burzę, ale o to, żeby tańczyć w deszczu."
Richard Paul Evans
Dennis Genpo Merzel

mea (offline)

Post #23

14-11-2013 - 15:19:52

Piaseczno 

No to teraz na południe...tam gdzie góry...z całych sił fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurotfl łap nutko kochanabuzki

With or without you...

nutka (offline)

Post #24

14-11-2013 - 15:36:49

Dzięki Mea, toż to istny huragan był rotfl

Richard Paul Evans
Dennis Genpo Merzel

nikulam (offline)

Post #25

14-11-2013 - 15:41:28

warszawa 

Do mnie też poproszę...bardzo,może przez las szybko przeleci

filipinka35 (offline)

Post #26

14-11-2013 - 15:48:40

uśmiech Ja poproszę trochę tej energii. Ja dziś jakas flakowata jestem. Taka pogoda.

Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum.

mea (offline)

Post #27

14-11-2013 - 15:49:53

Piaseczno 

Leeeeeeeciiii nikulam i do Ciebieserce czujesz te podmuchy na lasem Kabackim??? aż drzewa sie kładąrotfl

dopisek - To i do Pruszkowa wysyłam potężną dawkę energii dla Moniczki serce

With or without you...

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 14-11-2013 - 15:51:05 przez mea.

nikulam (offline)

Post #28

14-11-2013 - 15:52:58

warszawa 

Dziękuję Kochanabuziak a jeszcze trochę inną prośbę wysłałam na mailasmiling smiley

filipinka35 (offline)

Post #29

14-11-2013 - 15:54:11

Dziekuje Martusiu !

renjak (offline)

Post #30

14-11-2013 - 16:06:35

wroclaw 

JA TEŻ , JA TEŻ ,koniecznie...... poproszę bo ze mnie kompletny flak !!!!! drugi tydzień leże jak flak, można ze mnie flaczki ugotować -haha, ale nie były by smaczne........smutny chemicznespinning smiley sticking its tongue out
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.

Kliknij żeby zalogować

Użytkownicy online

Gości: 620
Największa liczba użytkowników online: 77 dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online: 134213 dnia 15-09-2024