Dziś jest pierwszy dzień reszty mojego życia...
Agaba190 (offline) |
Post #2 13-01-2016 - 18:48:15 |
k/Warszawy |
....."Natomiast w przypadku złożenia wniosku o wydanie kolejnego orzeczenia o niepełnosprawności lub o stopniu niepełnosprawności w okresie ważności posiadanego orzeczenia, termin załatwienia sprawy liczy się od dnia następującego po dniu upływu terminu ważności dotychczasowego orzeczenia. W takich przypadkach wniosek powinien być składany nie wcześniej niż na 30 dni przed upływem ważności posiadanego orzeczenia...."
I pamiętaj, że papiery od lekarza są ważne tylko 30 dni od daty wystawienia. ![]() Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia. Mark Twain Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 13-01-2016 - 18:50:09 przez Agaba190. |
Al_la (offline) |
Post #4 24-01-2016 - 21:28:11 |
k/Warszawy |
Papierki masz ważne do 19 lutego i musisz te papierki wysłać (złożyć) do 19 lutego
![]() ![]() ![]() Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
magenta (offline) |
Post #6 14-06-2016 - 15:54:28 |
Warszawa |
Hej
Wpadlam na chwilke... brak czasu niestety ![]() Mam zle wiesci, mama ma raka pluc z przerzutami, guz ponad 8cm... ![]() Ja zdolowana z tego powodu, raz martwie sie o mame, a drugi raz o siebie ![]() Do tego w poniedzialek mam I etap rekonstrukcji... Za duzo tego wszystkiego... Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź! |
Ania_soWhat (offline) |
Post #7 14-06-2016 - 15:56:44 |
Sosnowiec |
|
bozena_stanczyk (offline) |
Post #9 14-06-2016 - 19:59:40 |
Tomaszów Mazowiecki |
![]() |
Ania_soWhat (offline) |
Post #12 29-06-2016 - 16:51:00 |
Sosnowiec |
|
Magdat (offline) |
Post #15 29-06-2016 - 20:55:36 |
Działoszyn |
Bardzo Ci współczuję ,po 8 latach włanie dowiedzieliśmy się że mojej mamie rak powrócił .Był w pęcherzu teraz jest w moczowodzie i w nerce . Operacja miała być 16 czerwca niestety wtedy się rozchorowała i teraz ma mieć dopiero operację 28 lipca w dzień moich urodzin i przyjazdu papieża do Cz-wy /mieszkam 40 km od cz-wy/ boję sie o mamę ma 75 lat ,chudnie i jest słaba pozdrawiam Cię i przytulam
![]() |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #21 30-06-2016 - 13:55:31 |
Tomaszów Mazowiecki |
![]() |
Krynia58 (offline) |
Post #22 30-06-2016 - 16:26:24 |
Warszawa |
Moniś
![]() ![]() ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
magenta (offline) |
Post #26 07-09-2016 - 14:50:13 |
Warszawa |
Dlugo mnie tu nie bylo...
Wakacje Natlok zdarzen Ogolnie notoryczny brak czasu na wszystko... Jestem w trakcje rekonstrukcji. Jeszcze kolka dolewek mam zaplanowanych i w listopadzie prawdopodobnie II etap operacji. W piatek mam usg jamy brzusznej i juz sie boje... Mialam tez ostatnio usg piersi i wyszly mi jakies zbiory plynowe, ale chirurg uspokoil, ze to pooperacyjne. Nie wchodze na amazonki, bo plakac mi sie chce jak widze w temacie: przywitaj sie mnostwo nowych postow. Po smierci mamy jakos mi ciezej czytac i pisac o tematach rakowych. Ogolnie mam dola ![]() PS. Warszawianki jak bedzie jakies spotkanie to dajcie znac na PRIV. Bardzo chetnie sie z wami spotkam.. Buziaki dla wszystkich M Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź! |
magenta (offline) |
Post #30 06-10-2016 - 23:25:06 |
Warszawa |
Hej. Dawno mnie nie bylo. Jakos tak brak czasu i troszke boje sie tu wchodzic, bo boje sie, ze zobacze czarna wstazeczke.
Zbliza sie druga rocznica od operacji a ja zaczynam fiksowac. Co zaboli to mysl jedna. Te mysli sa silniejsze niz wszystko. Nie moge zapomniec o Majce i Monie. No nie moge ![]() Życie jest małą ściemniarą, francą, wróblicą, cwaniarą. Plącze nam nogi i mówi idź! |