Szepty codzienności
dziubas (offline) |
Post #3 06-04-2014 - 20:44:29 |
Gdańsk |
Do wątku to może nie zagląda ale na forum zalogowana jest codziennie! Ach ta zamglona Mgiełka!
![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat |
mgiełka (offline) |
Post #4 07-04-2014 - 13:25:04 |
Radom |
Bo mgiełka, jak to mgiełka - pojawia się i znika
![]() Buziaki wiosenne dla Was kochane, pamiętające jeszcze o mgiełce ![]() ![]() Dobrego na każdą chwilę życzę ![]() ![]() ![]() Z amazonki.net od 2006 roku. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #5 07-04-2014 - 18:02:13 |
Tomaszów Mazowiecki |
Pamiętamy wg życzenia
![]() |
Janina.S (offline) |
Post #9 11-05-2014 - 16:14:01 |
widły Soły i Wisły |
Eeee tam , ptaszek okazał się kłamczuchem - długiego forumowego pisania brak .
![]() A czy Mgiełka wytłumaczy nam tutaj dlaczego ?? ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
mgiełka (offline) |
Post #12 21-05-2014 - 11:41:54 |
Radom |
Chłodna wiosna susa dużego zrobiła i w lato nas przeniosła. To lubię
![]() ![]() Zaczęłam wakacje, razem z młodszą córką. Już od piątku. Dosłownie - mam odczucie, jakbym chciała zatrzymać w sobie jeszcze ten tryb życia szkolny, zanim od października życie nabierze znów nowych rytmów. Napawam się myślą, że moje dzieci mają już za sobą lata szkolne i dumna jestem bardzo, a jednocześnie zerkam za siebie: ile to się przez tamte lata wydarzyło... Matura przeszła miło i dobrze. Teraz jeszcze za miesiąc obrona pracy magisterskiej starszej i pełny luz. I zamówienie na taką piękną pogodę, jaka jest dzisiaj, na całe lato! Z tą pogodą, to pewnie tak dobrze nie będzie, bo powiedziałam życzenie głośno, a co ja zaplanować bym miała, to zaraz się rypnie... Zapowiedziałam, że będzie mnie więcej na forum od maja (mogłam chociaż nie mówić od kiedy ![]() A tak w ogóle to ogarnia mnie błogie rozleniwienie, radość, że znów wiosna, lato. Rozleniwienie nie oznacza nicnierobienia, Wręcz przeciwnie - tyle, że w innym rytmie, z podściółką wesołości ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i słonecznie ![]() ![]() ![]() Z amazonki.net od 2006 roku. |
Al_la (offline) |
Post #13 21-05-2014 - 11:51:35 |
k/Warszawy |
Czytałam z uśmiechem na twarzy
![]() Gratuluję zdolnych Córeczek dumniej Mamie ![]() Też chciałabym tak napisać w swoim wątku - o takim błogostanie, ale muszę najpierw poczekać do końca czerwca, a potem się zobaczy ![]() A teraz czekam z niecierpliwością...wiesz na co....i bardzo się cieszę ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Post #14 21-05-2014 - 21:17:35 |
Tomaszów Mazowiecki |
Pozdrowionka
![]() |
Baba Jaga (offline) |
Post #16 26-05-2014 - 05:50:09 |
Jagolandia |
Mgiełko też kocham słońce ... dostaję skrzydeł gdy zielono i kolorowo
![]() jak wygram w totka kupię domek na wsi z dużą werandą i jeszcze większym tarasem .... roślinek bym nie maltretowała i do niczego nie zmuszała, niechby się wiły i żyły po swojemu .... ścieżki komunikacyjne same by się udeptały ![]() ![]() buziak ! ![]() |
mgiełka (offline) |
Post #17 26-05-2014 - 12:16:00 |
Radom |
I to jest najpiękniejsze piękno Jagusiu ![]() Głaski dla Piti? Już idę jej szukać, chyba nadal pod kołderką śpi. Zobaczyła rano, że słońce za chmurami schowane, to do łóżeczka myknęła. ![]() ![]() ![]() Z amazonki.net od 2006 roku. |
Janina.S (offline) |
Post #19 27-10-2014 - 09:07:21 |
widły Soły i Wisły |
Maj dawno , dawno minął a Mgiełka nie napisała kiedy znowu tu będzie wiec wołam ...hop...hop
czy mnie słychać ...Mgiełko wracaj i pisz ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Post #20 27-10-2014 - 09:47:04 |
Tomaszów Mazowiecki |
Pozdrowionka
![]() |
mgiełka (offline) |
Post #23 29-07-2015 - 20:11:01 |
Radom |
Dziubasku, Kesy
![]() Ale musiałyście się napracować, by dotrzeć do tego wątku przez te wszystkie chaszcze... tak mi wstyd... Co ja mam szeptać? Właściwie to mogłabym nawet pokrzyczeć tu z radości, bo trochę dobrego mnie spotkało, ale i też wtulić się w odległy kącik i hodować smutek - prawdziwe życie mam, ot co ![]() Napiszę obszerniej, może? ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie każdego, kogo forumowe nurty tutaj zaprowadzą ![]() ![]() ![]() Z amazonki.net od 2006 roku. |
mgiełka (offline) |
Post #28 29-08-2015 - 02:27:04 |
Radom |
Irciu, Dziubasku - posłuchałam, w kąciku nie przesiaduję zbyt długo
![]() ![]() Pisałam tutaj ostatnio równo miesiąc temu. Wtedy jeszcze czekałam na upały... A one, cóż - podobały mi się i nie podobały... Średnio lubię siedzenie w piekarniku ![]() Mimo wszystko dzisiaj jestem nastawiona bardzo optymistycznie i liczę tym samym na łagodną jesień oraz taką też zimę. A teraz odkrywam źródełko mojego optymizmu: mam już dwanaście lat i zaczynam szalony rok trzynasty ![]() ![]() ![]() ![]() Z amazonki.net od 2006 roku. |
lulu (offline) |
Post #30 29-08-2015 - 15:21:32 |
k/Kwidzyna |
No istotnie wchodzisz w trudny wiek
![]() ![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |