Jak minal dzien...
Wysłane przez Kris
Janina.S (offline) |
Post #3 01-02-2015 - 16:05:34 |
widły Soły i Wisły |
Zaglądam tu i tam i ciagle szukam Cię Kris - uwielbiam Twoje fotki - piękne , interesujące ,oryginalne .
Patrzę a tu kwartał cały minął a Kris nie ma , gdzieś pewnie bawi wśród Rodziny ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Kris (offline) |
Post #4 01-02-2015 - 20:53:15 |
Radom |
Janinko...
![]() ![]() ![]() ...bawilam wlasnie u Gaadziny i jej wspanialej trojki maluchow caly kwartal... ...pojawilam sie na tzw. moment w moim miescie R... walizka czeka na przepakowanie, bilet na 20 lutego tez juz czeka...tym razem do Rzymu na caly miesiac... a zdjec nie ma, bo zostawilam dysk we Francji i poczta ma mi go niebawem dostarczyc... jak dojdzie, to kto wie...moze jakims zdjeciem sie przypomne... ![]() |
Kris (offline) |
Post #12 17-09-2015 - 10:48:25 |
Radom |
Dziubasku, pieknego dnia ci zycze! ![]() ![]() ![]() Wlasnie minelo pol roku (!) od mojego ostatniego tu wpisu ![]() Wakacje sie skonczyly, szalone miesiace z tlumnie wypelniona Lesna Polana tez, a ja teraz miewam od czasu do czasu wolna chwilke... W miescie R. odbyl sie wernisaz mojej nowej wystawy... W Miejskiej Bibliotece zdjecia z magicznej laki mozna bedzie obejrzec do konca pazdziernika... ![]() ...no i planuje kolejny wypad do Rzymu... ![]() |
Kris (offline) |
Post #13 14-10-2015 - 19:56:25 |
Radom |
...dzien po ostatnim wpisie mialam juz bilet w kieszeni... ![]() i tak juz od tygodnia jestem sobie w Rzymie... ...kilka pierwszych dni spedzilam w towarzystwie przesympatycznego i bardzo dobrze wychowanego "prawie amstaffa"...to cudne psisko ma juz 15 lat i bardzo tesknilo za wlascicielami, nie chcialo jesc, ani wychodzic na spacer...ale dalismy rade... ![]() Baba Jaga mowi, ze jestem juz gotowa na przyjecie pod swoj dach jakiegos szczeniaczka... ![]() ...no i padalo, padalo... ![]() ...od jutra ma byc wiecej slonca, to sobie po uroczych zakatkach Rzymu pospaceruje...i cos sfotografuje... |
Kris (offline) |
Post #23 12-01-2016 - 00:32:38 |
Radom |
Dziubasku, Ewo...pozdrawiam ![]() Magda, z pisaniem, to mi sie tak cos porobilo, ze ani w zab... ![]() ...ale chyba ciagle mieszcze sie w limicie raz na 3 miesiace ![]() ...inna sprawa, ze u mnie ciagle cos sie dzieje, ciagle gdzies latam ![]() Ostatnio pisalam do Was z ukochanego, jesiennego Rzymu, potem pomieszkalam chwilke w moim srednioulubionym miescie R.... a od miesiaca ciesze sie lagodnym klimatem poludniowej Francji, bardzo lagodnym, wczoraj w sloncu mielismy 30 stopni! (chlodniej tez bywa oczywiscie...) ...wszystko wskazuje na to, ze tu przezimuje...doslownie, bo do Polski wracam pod koniec marca... ![]() ...tymczasem z Groszkiem III codziennie na spacerki sobie tuptamy, z aparatem rzecz jasna i kolorki zapisujemy... ![]() |
Kris (offline) |
Post #29 12-01-2016 - 22:33:27 |
Radom |
...jak tylko skonczylam pisac tego idyllicznolandrynkwego posta, to juz czulam, ze dla rownowagi cos sie powyrabia... ![]() ...no i wyglada na to, ze ciepla, cudna jesien sie skonczyla (chyba...) rankiem pobliskie gory pokrywal bialy puch, a w ciagu dnia wial porywisty wiatr... ![]() ...co do badyla, to rosnie w naszym ogrodzie... trudnorozpoznawalny ci on, bo od tylu go "ujelam"... to moze teraz en face... ![]() ![]() |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
379
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
5263
dnia 07-04-2018