Jak minal dzien...
Janina.S (offline) |
Post #5 16-05-2016 - 13:37:54 |
widły Soły i Wisły |
.. ..zdjęcia , foty , obrazeczki ... - gdzie się podziały , Krysiu nie każ czekać ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Kris (offline) |
Post #8 06-11-2016 - 00:14:51 |
Radom |
Witajcie po tej bardzo długiej przerwie... ![]() ...już sie nawet nie będę tłumaczyć, bo zbyt dużo tego by było... w dwóch słowach mogę napisać, ze w ciągu prawie roku nieobecności tutaj, bywałam tu i tam, przeleciałam łącznie ponad 10 000 km, dwukrotnie pomieszkałam sobie w moim ukochanym Rzymie, bardzo długie wakacje spędziłam na Leśnej Polanie u Gawronka, również z Babą Jagą naszą kochaną... ![]() ...trzy dni temu przemieściłam się ponownie, na południe Francji, gdzie jeszcze zielono i kwieciście, gdzie sroga zima mnie nie dopadnie... ...i na spacery z Groszkami mogę chodzić, co uwielbiam... ![]() |
Janina.S (offline) |
Post #10 06-11-2016 - 15:47:33 |
widły Soły i Wisły |
Krysiu , fajnie że znowu się tu pojawiłaś - mam nadzieję -wierzę że teraz już po tych wielkich podróżach przysiądziesz na dłużej - pisz , pisz , opowiadaj
![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #11 07-11-2016 - 08:30:44 |
Tomaszów Mazowiecki |
Pozdro
![]() |
Kris (offline) |
Post #13 16-11-2016 - 00:55:40 |
Radom |
hej! pozdrawiam Was! Dziubasku, ![]() ![]() Janinko, ale ja właśnie jestem w wielkiej podróży... spróbuje się pomimo to czasem odezwać ![]() ...a kiedy przysiądę na dłużej, to nie mam jeszcze pojęcia ![]() Magda, dzięki za mile słowa ![]() ...jak już będziesz na emeryturze, to tez będziesz mogla się wyrwać od czasu do czasu w jakieś niezwykle ciekawe miejsce, poszwendać się po świecie, pozwiedzać ![]() Poniżej zamieszczam obrazek z naszego miasteczka pod Pirenejami... ...kolorowo jeszcze, ze aż karmelkowo... ![]() ![]() |
magda2411 (offline) |
Post #14 16-11-2016 - 08:25:05 |
Olsztyn |
Nie dożyję tej emerytury... zostało mi jeszcze ze 25 lat pracy ![]() ![]() Ale.... pamiętam jak Ty jeszcze pracowałaś, w księgarni w Rzymie ![]() ![]() |
Janina.S (offline) |
Post #17 20-12-2016 - 18:23:30 |
widły Soły i Wisły |
Krysiu, czy Twoja "wielka podróż" ciagle trwa - czekam na zdjecia z niej właśnie - mogą być zimowe.
Gdziekolwiek będziesz - Radosnych Świąt dla Ciebie i Rodzinki ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Janina.S (offline) |
Post #18 22-01-2017 - 11:02:43 |
widły Soły i Wisły |
..." do trzech razy sztuka"... - czy tutaj też ? piszę , proszę , zachęcam a Krysia co ? ? ?
milczy i milczy - d l a c z e g o ?? ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
lulu (offline) |
Post #22 25-01-2017 - 15:55:09 |
k/Kwidzyna |
A powiedzcie dziewczyny co u Gawrona słychać, z tego co wiem, Gawrony nie odlatują na zimę, więc raczej gdzieś tu powinien się kręcić.
Na Forum od 07 lutego 2008 ![]() |
dziubas (offline) |
Post #25 08-12-2017 - 21:07:47 |
Gdańsk |
Krysiu!!!
![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-12-2017 - 21:08:01 przez dziubas. |
Kris (offline) |
Post #30 22-05-2018 - 16:07:29 |
Radom |
Dziubasku, daję głos ![]() Byłam pewna, odwiedzisz ten wątek i coś do mnie skrobniesz ![]() U mnie dzieje się, oj, dzieje... Jak zwykle jestem miedzy podróżą, a podróżą, niebawem znów muszę do Rzymu. Gaadzina z całą rodzinką zjechała już na wakacje na Leśną Polanę, teraz czekamy na Babę z "przyległościami"... ...a ja...zarzuciłam chwilowo (a może nie chwilowo) fotografię i powróciłam do czegoś, czym zajmowałam się trochę w czasach dziecięctwa tzn. do gry na akordeonie...no i siedzę i ćwiczę ![]() Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie jeszcze pamiętają ![]() ...mogę też zagrać jakieś "Sto lat niech żyją nam!!!" ![]() albo co innego, może jakiś piękny folklor włoski... ![]() ![]() ![]() |