Jak minal dzien...
Kris (offline) |
Post #1 02-06-2014 - 13:57:48 |
Radom |
Witam po malej przerwie ![]() ...od ostatniego wpisu przebylam i przezylam wiele, najpierw wedrowalam po uliczkach Rzymu, potem byl lot Fiumicino - Okecie... ...teraz lada moment z Miasta R. na Lesna Polane wybywam... Lesna Polane bedziemy zaludniac w blyskawicznym tempie, jak dojade bedzie nas piatka, w piatek "doleci" Baba z przyleglosciami - to juz razem 9, w sobote Gaadzina z Groszkami, co powiekszy liczbe mieszkancow do 14... to tak na dobry poczatek...w porywach pewnie 20-stke przekroczymy ![]() ...bo jeszcze Buras ze swoja "trojka" Skarbow sie wybiera... zdjec mam wiele, ale jakos latwiej wstawiac je FB...wybaczcie... oto jedno z nich...tak sfotografowalam rzymski mur antyczny... ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 02-06-2014 - 13:59:51 przez Kris. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #2 02-06-2014 - 17:17:21 |
Tomaszów Mazowiecki |
![]() |
Janina.S (offline) |
Post #5 05-06-2014 - 11:39:46 |
widły Soły i Wisły |
Mur jak mur - troszkę zamglony ale te czerwone liscie o tej porze - zazwyczaj kojarzą mi się z jesienią .
Lecz ciagle podziwiam piękne ujęcia - Kris wklejaj , pokazuj i chwal się bo zdolna z Ciebie P. Fotograf ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Janina.S (offline) |
Post #8 30-06-2014 - 15:04:34 |
widły Soły i Wisły |
Kris , wracaj ale tu do nas - ciągle czekam na nowe , ciekawe zdjęcia i podziwiam
i zachwycam się . Wiem , wiem , lato , wakacje i wyjazdy i rodzinne spotkania więc miłych , wspaniałych tych ciepłych chwil życzę i dużo , dużo ciekawych ujęć ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Janina.S (offline) |
Post #14 06-10-2014 - 17:51:56 |
widły Soły i Wisły |
Kris , dalej latasz czy juz osiadłaś ?
Jesień tuz , tuż więc czas do dom wrócić , przysiąść i zdać relację z latania - - słowno_zdjęciową oczywiście ![]() .....jeśli niebo spada nam na głowę to nie po to by się z nas śmiać ....... lecz by podziwiać patrząc jak się podnosimy.... |
Janina.S (offline) |
Post #23 20-10-2014 - 13:22:58 |
widły Soły i Wisły |
|
Krynia58 (offline) |
Post #24 21-10-2014 - 19:02:58 |
Warszawa |
Kris, zdjęcie piękne.....
Kliknęłam na nie i otworzyło się na cały monitor ![]() Dziękuję ![]() P.S. Inne Twoje zdjęcia też bardzo lubię oglądać. ![]() Rak piersi obustronny. Chth neoadiuwantowa 8 x AT. Mastektomia zmodyfikowana obustronna. HP: Rak zrazikowy naciekający - str. prawa - pT3N1 (1/17), str. lewa - pT1cN0 (0/18). ER 100%, PGR 100%. HER 1+ Napromienianie obszaru kl. piersiowej i ww. chł.nad- i podobojczykowych po str. prawej. HTH - Tamoxifen Czasem o byle cień człowiek ma żal do człowieka. A życie jak osioł ucieka. K.I. Gałczyński |
Gawron2 (offline) |
Post #29 04-11-2014 - 00:18:59 |
|
lata, fruwa, we dnie i w nocy, że przewiana to teraz okutana w szalików moc w domu nie usiedziała,
tylko w listopadowy wieczór na cmentarze ze mną i moimi Gawroniętami się wybrała.. część trasy pokonałyśmy miejskim autobusem... ponieważ ja uzależniona od pstrykania fotek, to nie wytrzymałam i musiałam bodaj tabletem, ale fotki zrobić ![]() a oto rezultat |