Słuchacze puszczają muzykę - mituraewa
Al_la (offline) |
Post #1 10-10-2012 - 12:33:45 |
k/Warszawy |
Jak widzicie, do osób prezentujących muzykę w naszym Radiu Pozytyw dołączyła Ewa
Jeśli wszystko pójdzie dobrze i bez przeszkód, od poniedziałku - 15.10.12 rusza nowa ramówka, a w niej audycje Ewy (jeden dzień w tygodniu). W tym tygodniu Ewa przygotowała (jak zwykle) dzisiejszą audycję z cyklu "Szanujmy wspomnienia" pod tytułem "Muzyka rockowa lat 80-tych". Powtórka w sobotę o godz. 14.00. Zapraszam Od dziś w tym wątku będzie się produkowała Ewa, a ja pokomentuję W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #2 10-10-2012 - 19:37:46 |
k/Warszawy |
Timurek się zawieruszył, to ja przypominam
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #4 10-10-2012 - 20:00:51 |
k/Warszawy |
Teraz patrzę i co widzę?
Obie zapraszamy, tylko nie napisałyśmy, ze o 20.00 W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
kesy (offline) |
Post #16 28-11-2012 - 21:02:55 |
Starogard-Gdański |
Ewusia a ja posłucham o 23:00... bo ja bardzo zalatana..niedawno wróciłam...a mężowaty zakupił słoninkę i boczuś..cobym zrobiła smaluszek..więc szybciutko.. bo trza na czat na 21;00. Mój staruszek to chyba mnie wymelduje..poniedziałek:kijki wtorek ;gimnastyka środa :gimnastyka czwartek: basen piątek :kijki. Ale przeca jest jeszcze sobota i niedziela..to niech się cieszy no nie
Oni też czują ból |
Al_la (offline) |
Post #17 28-11-2012 - 22:12:30 |
k/Warszawy |
A nie Ja nie słuchała, bo się osłuchała o 00.00 i o 12.00 W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
mituraewa (offline) |
Post #18 16-01-2013 - 14:24:44 |
Gdańsk |
Jesssu a tu już pajęczyny wiszą
Wczoraj Alunia w trakcie Koncertu Życzeń pieknie zareklamowała dzisiejszą audycję " timurkową", to ja tylko dodam, że dzisiaj takie troszku moje ulubione tam lecą, znane i mniej znane, spokojne i takie z przytupem Uchylam " rąbka" - bardzo spokojny Mark Knopfler jest w tej godzince muzyki |
Al_la (offline) |
Post #19 16-01-2013 - 14:54:30 |
k/Warszawy |
Słuchałam sobie o północy i w południe i jeszcze pewnie wieczorkiem posłucham, choć mam w komputerze i mi radio nie jest potrzebne, ale audycja ładna jest i warto
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |