Słuchacze puszczają muzykę - życzliwa f
Al_la (offline) |
Post #1 15-10-2012 - 11:31:10 |
k/Warszawy |
Pilot nas pożegnał, ale "życzliwa f" została
Teraz ja wysyłam do radia audycje "życzliwej f". I w nowej ramówce będą emitowane tak, jak było dotychczas czyli w poniedziałki. A godziny sprawdzajcie w ramówce [amazonki.net] Zapraszam do słuchania. Naprawdę warto W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pilot_613 (offline) |
Post #4 15-10-2012 - 20:22:36 |
Wawa |
Yyyyyyy..?????? JAKIE "Witaj????" Yyyyyyy..?????? Zgodziła się właśnie, coby jej kilkanaście audycji_wypaśnych - ..poleciało zasik_zaś! Jakie 'witaj'???????? ;-P DOPISEK: zna Was od lat, kibicuje Wam od lat, zawlokłem ją do radyja "daj swoją składankę" = i... dała ich sporo ...taka się wręcz poniedziałkowa audycyja zrobiła się była ze "Składanka_od" ... na "Składanka_od_F" ...;p ;p ;p WSTYD! :-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-10-2012 - 20:27:08 przez Pilot_613. |
Al_la (offline) |
Post #5 19-10-2012 - 11:09:50 |
k/Warszawy |
List od życzliwej f
"Decyzja podjęta - odchodzę < jest post scriptum, co i dlaczego > Jeżeli takie jest Wasze życzenie i wola ZGADZAM się oczywiście na puszczenie wszystkich dotąd zrobionych audycji <są w posiadaniu Pilota> tak na oko licząc ze 13 albo i więcej Dziękując za poświęcony czas pozdrawiam serdecznie i życzliwie f PS Coś się zaczyna i coś się kończy... Tak to już jest w życiu. Jeżeli w podsumowaniu można się do siebie uśmiechnąć myśląc, że w środku było niezłe. Trochę nieporadnie i siermiężnie wszak porwałam się na rzecz niebywałą jak dla mnie - próba poprzez składanki przekazania ogromnej sympatii, jaką dla Was Amazonki kochane mam i całego posiadanego ciepła to myślę, że nie zmarnowałam Waszego czasu. Jak Ella < oddzielne podziękowania> to napisała ..''fanka forum '' i tak jest rzeczywiście, czytam Was permanentnie, zaśmiewam się, wzruszam, uczę, polecam potrzebującym zapewniając, że nie odejdą z kwitkiem. Moje audycje inspirowane były właśnie tym co i o czym piszecie na nim. Potem tylko wystarczyło opatrzyć to tym co w życzliwej duszy gra i gotowe. Aaa... właśnie nie! Bo osobą najważniejszą w tym wszystkim był i jest Pilot. To On właśnie po pierwsze namówił do wykazania się determinacją i zdając sobie sprawę, że będą kłopoty - bo mimo wielkiej cierpliwości i edukowania mnie w kwestii właściwego przygotowania składanki z rozbrajającą wręcz beztroską wrzucałam ten zlepek utworów na 5 min przed wejściem na antenę ..możliwe ze 10 ..15 .że też to wytrzymał . No i nie nauczyłam się do dzisiaj - ot tłumok, ale jednego tak. Warto było i dziękuję Pilotowi za daną mi szansę, a Wam wszystkim za to, że mnie słuchaliście. Kamyczek ..nie, nie ten od manier choć i on miał swój wkład i poruszył lawinę. Odchodzi Pilot z radia – życzliwa_f w ślad za nim po trapie z walizka pełną nowych doświadczeń. Nie godzi się inaczej i takie są moje obyczaje." W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #6 19-10-2012 - 12:12:37 |
k/Warszawy |
Bardzo dziękuję za sympatię, jaką nam okazujesz od dawna. Pamiętam Cię jeszcze z akcji dla Alicji. To miło, że będąc "cywilem" poświęciłaś tyle czasu nam - amazonkom Szkoda, że nie chcesz dalej okazywać tej sympatii i odchodzisz z radia. Prawie wszystkie Twoje archiwalne składanki dostałam już od Pilota i z wielką przyjemnością będę je zamieszczała w poniedziałkowych audycjach W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
lulu (offline) |
Post #8 05-11-2012 - 22:43:07 |
k/Kwidzyna |
I ukłony i się należy za miłe chwile.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Pilot_613 (offline) |
Post #9 06-11-2012 - 00:07:54 |
Wawa |
05-11-2012 - 19:01:31
Odpaliłem radio - a tu już po audycji z 18:00... Żeby Al_li napisać, że to nie filharmonia i klaskanie "po", jest tu dużo gorsze od zachęcania "na"... ...odpaliłem też ramówkę i ..przyczaiłem się na 22:00. Zeszło mi obok na różnych klikach i resetach - ale słuchałem i? ...i tak się zagapiłem/zasłuchałem, że też mogę teraz tylko tyle co Al_la i lulu napisać "po". Wypada ino zaprosić na kolejne F. A przeca niby to znam ;-P... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
dziubas (offline) |
Post #10 17-02-2014 - 00:22:38 |
Gdańsk |
Ojojoj! Chyba się Składanka życzliwejF zacięła!!! A Szpaki pewnikiem już śpiom!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-02-2014 - 00:23:56 przez dziubas. |
dziubas (offline) |
Post #11 17-02-2014 - 01:35:39 |
Gdańsk |
Olala! Jakiś dobry nocny duszek naprawił Radyjko!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |