Słuchacze puszczają muzykę - życzliwa f

Wysłane przez Al_la 

Al_la (offline)

Post #1

15-10-2012 - 11:31:10

k/Warszawy 

Pilot nas pożegnał, ale "życzliwa f" została uśmiech
Teraz ja wysyłam do radia audycje "życzliwej f".
I w nowej ramówce będą emitowane tak, jak było dotychczas czyli w poniedziałki.
A godziny sprawdzajcie w ramówce [amazonki.net]

Zapraszam do słuchania. Naprawdę warto uśmiech

W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół.
Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx

ira (offline)

Post #2

15-10-2012 - 11:40:10

Pabianice 

Wiem, że warto duży uśmiech

Haniap. (offline)

Post #3

15-10-2012 - 20:02:43

Poznań 

Witaj Życzliwa f kwiatek

"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje"
Ezop

Pilot_613 (offline)

Post #4

15-10-2012 - 20:22:36

Wawa 

Haniap.
Witaj Życzliwa f kwiatek

Yyyyyyy..??????
JAKIE "Witaj????"
Yyyyyyy..??????

Zgodziła się właśnie, coby jej kilkanaście audycji_wypaśnych - ..poleciało zasik_zaś!
Jakie 'witaj'????????
;-P

DOPISEK: zna Was od lat, kibicuje Wam od lat, zawlokłem ją do radyja "daj swoją składankę" = i... dała ich sporo ...taka się wręcz poniedziałkowa audycyja zrobiła się była ze "Składanka_od" ... na "Składanka_od_F" ...;p ;p ;p
WSTYD! :-)

"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-)

Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być...
Optymista: ależ może!..
... ;-P

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 15-10-2012 - 20:27:08 przez Pilot_613.

Al_la (offline)

Post #5

19-10-2012 - 11:09:50

k/Warszawy 

List od życzliwej f

"Decyzja podjęta - odchodzę < jest post scriptum, co i dlaczego >
Jeżeli takie jest Wasze życzenie i wola ZGADZAM się oczywiście na puszczenie wszystkich dotąd zrobionych audycji <są w posiadaniu Pilota> tak na oko licząc ze 13 albo i więcej smiling smiley

Dziękując za poświęcony czas pozdrawiam serdecznie i życzliwie f

PS
Coś się zaczyna i coś się kończy... Tak to już jest w życiu. Jeżeli w podsumowaniu można się do siebie uśmiechnąć myśląc, że w środku było niezłe. Trochę nieporadnie i siermiężnie smiling smiley wszak porwałam się na rzecz niebywałą jak dla mnie - próba poprzez składanki przekazania ogromnej sympatii, jaką dla Was Amazonki kochane mam i całego posiadanego ciepła to myślę, że nie zmarnowałam Waszego czasu. Jak Ella < oddzielne podziękowania> to napisała ..''fanka forum '' i tak jest rzeczywiście, czytam Was permanentnie, zaśmiewam się, wzruszam, uczę, polecam potrzebującym zapewniając, że nie odejdą z kwitkiem. Moje audycje inspirowane były właśnie tym co i o czym piszecie na nim. Potem tylko wystarczyło opatrzyć to tym co w życzliwej duszy gra i gotowe. Aaa... właśnie nie! Bo osobą najważniejszą w tym wszystkim był i jest Pilot. To On właśnie po pierwsze namówił do wykazania się determinacją i zdając sobie sprawę, że będą kłopoty - bo mimo wielkiej cierpliwości i edukowania mnie w kwestii właściwego przygotowania składanki z rozbrajającą wręcz beztroską wrzucałam ten zlepek utworów na 5 min przed wejściem na antenę ..możliwe ze 10 ..15 .że też to wytrzymał grinning smiley. No i nie nauczyłam się do dzisiaj - ot tłumok, ale jednego tak. Warto było i dziękuję Pilotowi za daną mi szansę, a Wam wszystkim za to, że mnie słuchaliście. Kamyczek ..nie, nie ten od manier choć i on miał swój wkład i poruszył lawinę. Odchodzi Pilot z radia – życzliwa_f w ślad za nim po trapie z walizka pełną nowych doświadczeń. Nie godzi się inaczej i takie są moje obyczaje."

Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho

Al_la (offline)

Post #6

19-10-2012 - 12:12:37

k/Warszawy 

Trochę nieporadnie i siermiężnie smiling smiley wszak porwałam się na rzecz niebywałą jak dla mnie - próba poprzez składanki przekazania ogromnej sympatii, jaką dla Was Amazonki kochane mam i całego posiadanego ciepła to myślę, że nie zmarnowałam Waszego czasu.

Bardzo dziękuję za sympatię, jaką nam okazujesz od dawna. Pamiętam Cię jeszcze z akcji dla Alicji.
To miło, że będąc "cywilem" poświęciłaś tyle czasu nam - amazonkom uśmiech
Szkoda, że nie chcesz dalej okazywać tej sympatii oczko i odchodzisz z radia.
Prawie wszystkie Twoje archiwalne składanki dostałam już od Pilota i z wielką przyjemnością będę je zamieszczała w poniedziałkowych audycjach uśmiech

Al_la (offline)

Post #7

05-11-2012 - 19:01:31

k/Warszawy 

brawo kwiatek

lulu (offline)

Post #8

05-11-2012 - 22:43:07

k/Kwidzyna 

I ukłony i serce się należy za miłe chwile.

Na Forum od 07 lutego 2008

2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu
2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna
Nigdy nie jedz do syta. Jedna trzecia żołądka dla pokarmu, jedna trzecia dla napoju, jedna trzecia dla ducha.
je

Pilot_613 (offline)

Post #9

06-11-2012 - 00:07:54

Wawa 

05-11-2012 - 19:01:31

Al_la
brawo kwiatek

Odpaliłem radio - a tu już po audycji z 18:00...

Żeby Al_li napisać, że to nie filharmonia i klaskanie "po", jest tu dużo gorsze od zachęcania "na"...
...odpaliłem też ramówkę i ..przyczaiłem się na 22:00.
Zeszło mi obok na różnych klikach i resetach - ale słuchałem i?
...i tak się zagapiłem/zasłuchałem, że też mogę teraz tylko tyle co Al_la i lulu napisać "po".
Wypada ino zaprosić na kolejne F.
A przeca niby to znam ;-P...

"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-)

Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być...
Optymista: ależ może!..
... ;-P

dziubas (offline)

Post #10

17-02-2014 - 00:22:38

Gdańsk 

Ojojoj! Chyba się Składanka życzliwejF zacięła!!!chichot A Szpaki pewnikiem już śpiom! bezradny

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-02-2014 - 00:23:56 przez dziubas.

dziubas (offline)

Post #11

17-02-2014 - 01:35:39

Gdańsk 

Olala! Jakiś dobry nocny duszek naprawił Radyjko! melomanbuzki

rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat
po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam

Al_la (offline)

Post #12

17-02-2014 - 10:10:59

k/Warszawy 

przewraca_oczy

kesy (offline)

Post #13

17-02-2014 - 18:02:56

Starogard-Gdański  

dziubas
Olala! Jakiś dobry nocny duszek naprawił Radyjko! melomanbuzki
Dziubasku Ty nocny dobry duszkubuzkiTo pewnie za Twoją sprawąserce

piessercekot Oni też czują ból