Słuchacze puszczają muzykę: Szpaku
Szpaku (offline) |
Post #1 24-01-2012 - 08:54:52 |
Poznań |
jest już informacja na stronie [radiopozytyw.pl]
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #3 17-03-2012 - 11:28:33 |
Poznań |
Gorąco zaprazam na moją audycje w tą niedzielę
![]() ![]() Warto spędzić godzinkę przy radyjku ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #4 14-11-2012 - 00:12:33 |
Poznań |
zapraszam na 20
![]() ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #5 05-12-2012 - 17:59:16 |
Poznań |
dzisiaj jak za starych dobrych czasów godzinka z muzyką reggae
![]() Zapraszam od 20.00 do 21.00 ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #6 20-11-2013 - 09:28:50 |
Poznań |
Dawno nic nie pisałem w swoim wątku muzycznym, więc czas to zmienic i odkurzyc co nieco...
Chciałbym serdecznie zaprosic na moją dzisiejsza audycję pt: "Co mi w sercu gra", która rozpoczyna sie tuz przed audyja "Wejdż na Czat" o godzinie 20.00 Ten T.Love mógł już Wam się chyba znudzić, chociaż ja prywatnie mógłbym ich słuchać i słuchać, bo mam sentyment do tej kapeli (lata młodości, koncerty i takie tam ![]() Dzisiaj zapraszam Was do świata reggae. To drugi nurt muzyczny, który bardzo lubię...myszka za nim nie szaleje, wiec płyt słucham sobie w aucie jak nie towarzyszy mi w podróży. ![]() W dzisiejszej audycji przeważającą liczbę piosenek będzie miała grupa NAAMAN. Jest to generująca niesamowitą energię i silny emocjonalny przekaz formacja z Dolnego Śląska (Lubin), tworząca od kilku lat, szeroko pojętą, polską scenę reggae. Mam nadzieję, że spodoba Wam się tak samo jak i mnie. A może dzięki tej audycji zwiększy się również grono miłośników muzyki reggae. Także zapraszam dziś godzina 20.00 " Co mi w duszy gra" ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #7 04-01-2014 - 15:18:41 |
Poznań |
Zainspirowany świątecznym programem telewizyjnym, w którym były przygotowania do koncertu Michaela Jacksona,( niestety nie doszedł on do skutku
![]() ![]() ![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-01-2014 - 15:19:18 przez Szpaku. |
Szpaku (offline) |
Post #16 09-09-2014 - 16:14:06 |
Poznań |
Zauważyłem, że Myszka zmieniła wakacyjny repertuar u siebie, wiec nie będę gorszy. Myszka dziś proponuje " Muzykę na czasie" , a ja zapraszam Was na jutro na godzinę 20.00 na moją godzinę muzyczną, w której posłuchacie dobrej polskiej muzyki rockowej. Nie zabraknie takich zespołów jak Lombard, Dżem, Lady Pank i wielu innych dobrych kapel.
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |