Słuchacze puszczają muzykę - Al_la
Al_la (offline) |
Post #1 14-02-2013 - 17:22:35 |
k/Warszawy |
Od dziś troszkę więcej będzie piosenek o miłości
Teraz leci "Popołudnie z muzyką" i też o miłości panie i panowie śpiewają A do kiedy? Się zobaczy W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #3 16-03-2013 - 23:11:08 |
k/Warszawy |
Niedawno mieliście okazję posłuchać krzyżówki Al_li z mituraewą
Były to 3 audycje składające się z piosenek z "Na moją nutę" według mituraewy' a wybranych przeze mnie według własnych upodobań. A teraz będzie odwrotnie. Z moich czwartkowych audycji "Moja muzyka" Ewcia wybrała te piosenki, które Jej się podobają. Jutro 17.03.13 o godz. 20.00 I cz. Zapraszam W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #4 17-03-2013 - 22:03:32 |
k/Warszawy |
Ewcia, przyjemnie się słuchało Twoich ulubionych z moich ulubionych
Zaskoczyły mnie 2 piosenki. Zgadnij, które? W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #7 21-05-2013 - 20:13:10 |
k/Warszawy |
W środę (22.05.13) w Radiu Pozytyw największe przeboje skomponowane dla Maanamu przez Marka Jackowskiego.
Zapraszam do spojrzenia w ramówkę i do słuchania W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
dziubas (offline) |
Post #15 17-06-2013 - 13:29:06 |
Gdańsk |
Ojej ! też będę dzis słuchać!
rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |
Al_la (offline) |
Post #21 14-07-2013 - 22:08:45 |
k/Warszawy |
Spójrz w ramówkę [amazonki.net]
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #30 14-02-2014 - 18:58:14 |
k/Warszawy |
Dziś proponuję Wam o godz. 22.00 zamiast "Na moją nutę" piosenki o miłości.
I zapraszam na czat W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |