Słuchacze puszczają muzykę: Pilot_613
Pilot_613 (offline) |
Post #1 01-06-2012 - 18:00:00 |
Wawa |
02.06.2012 - Sobota.
Miszmasz_pilotny :-) W ramach niego "Dzień Dziecka". Trochę wspomnień - obawiam się tylko, że jak ktoś kiedyś nie czekał z utęsknieniem na np. "Misia Uszatka" to może niektórych kawałków nie rozpoznać ;-). (I jak te bajki kiedyś były udźwiękowiane! Wizja niepotrzebna :-D ...bo czasem nie działała ;-P) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #2 11-06-2012 - 11:04:36 |
Wawa |
Może kogoś coś zaciekawi w tym tygodniu:
11.06.2012 - Poniedziałek. Bardzo fajna - Składanka_F. 12.06.2012 - Wtorek. Poważniej ciut ;-). 13.06.2012 - Środa. Jazz i okolice. Pat Metheny Group. 14.06.2012 - Czwartek. "A fortepian w tle..." 15.06.2012 - Piątek. Krzysztof Kolberger. 16.06.2012 - Sobota. Z okazji Euro2012 i że współorganizatorzy = Kozacko! :-). 17.06.2012 - Niedziela. Muzyka III RP - 1993. Nie znudzi się - bo niby jak? ;-). Zapraszam :-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #3 12-06-2012 - 23:12:59 |
Sosnowiec |
o, jutro fajna muzyczka będzie
![]() a kozackie tyż galancie - może mi się uda w sobotę, choć nie obiecywam, bo wyjechana chyba będę ![]() a co to_to będzie to w czwartek zez forteklapą? hę? Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Pilot_613 (offline) |
Post #4 12-06-2012 - 23:25:39 |
Wawa |
Errata więc:
"Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #6 15-06-2012 - 00:05:35 |
Wawa |
Powtórka, tak - i to w inny dzień. Żeby wyszło cało_a_bezkolizyjnie - przynajmniej wieczorem ;-P. Dam znać
![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #7 20-06-2012 - 19:02:03 |
Wawa |
...z ważniejszych info:
21.06.2012 - Czwartek. Dżem by ToJa :-) (ToJa_select ![]() 22.06.2012 - Piątek. Głos i treść. "A fortepian w tle"... (powtórka - wszystkie piosenki się, zdaniem_mem_skromnem, kwalifikują tu + wpis jw. ;-) ). Pozostałe audycje zgodnie z rozkładem jazdy (ding_dong! ...proszę odsunąć się od toru... ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #8 20-06-2012 - 20:42:01 |
Wawa |
Errata:
23.06.2012 - Sobota. W ramach miszmaszu_pilotnego - jeszcze raz KOZACKO! Za to, że w ostatnim meczu TAK grali :-) (opisałem w wątku "Eurowym" ![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 20-06-2012 - 20:42:33 przez Pilot_613. |
Pilot_613 (offline) |
Post #10 16-07-2012 - 14:47:29 |
Wawa |
No cóż - dosyć pustawo na forum z okazji wakacji/urlopów - a i ja też zaraz wyjeżdżam... ;-P
Ale! Myślę, że znajdziecie czas we wtorek i piątek - bo będą leciały Wasze śpiewy z 12_SABATu :-). A warte to posłuchania, bo łzy ze śmiechu (też) zapewnione :-D ![]() Aż się prosi cytat ze Shreka_1 "Taka imprezka! Zostaję do środy!" ;-P Promujący mp3_wycinek z tego krąży "emalią" już dość długo i pewnie metodą "podaj dalej" trafił już do wielu - a jak nie, to tu to samo (ale nadal nie wszystkim odpala) --> [harcczat.pl] Zapraszam! :-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #12 16-07-2012 - 15:37:09 |
Wawa |
Na pewno w ten wt. i pt. - dla mnie może być i do końca wakacji ;-) Aż Wam się znudzi ;-P (dla mnie łatwiej, bo nie trza tyle netu łapać w górach, audycji innych wysyłać, ramówki przepisywać itp....) OK - do końca wakacji! ![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
ToJa (offline) |
Post #13 16-07-2012 - 15:42:57 |
|
wydaje mi sie, ze to dobra opcja "do końca wakacji"
![]() "wyjechane" wrócą i będą miały możliwość wysłuchania audycji (bo jest fajowska ![]() a kto nie "wyjechany" to se wakacyjnie pośpiewa ogniskowo_biwakowe pioseneczki, na ten przykład "przy domowej świeczce" ![]() noooo a jak się protesty pojawią, że już co niektórzy tesknią za muzyką poważą, tooooooo albo se jeszcze potęsknia ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 16-07-2012 - 15:44:33 przez ToJa. |
Pilot_613 (offline) |
Post #16 20-07-2012 - 23:38:27 |
Wawa |
Fajnie było być z Wami na czacie choć przy 2giej części audycji_z_12_sabatu ;-).
No ale jadę, jadę - odłożony wyjazd nie będzie czekał wiecznie... - w górki_swe_ukochane... - a tam czeka "o_ja_pergolę!.." ![]() ... powtórki więc lecą - tak? ...jak i obok w całym radyju.. ;-P "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #18 21-07-2012 - 13:30:06 |
Wawa |
mi? a zaniemaco... chyba za to, że wyciąłem pół godziny :-D i odprawiłem gusła coby pan_radio zaqmał ;-P
amazonkom się należą ukłony w pas :-) super audycyjka! "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #19 05-09-2012 - 08:37:00 |
Wawa |
Papatków radyjowych nadszedł był czas.
No to ten... Miło było, big_dyg :-) Pożegnam się z Wami swym ulubionym - [do zainteresowanych: spox, jeszcze o tym poklikajem nie raz jeden i nie dwa, i rozkminim wreszcie o co szło było tak najnajnaprawdę K. M. Sieniawskiemu ;-P] - ........"Śmiech" ;-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-09-2012 - 08:40:04 przez Pilot_613. |
Pilot_613 (offline) |
Post #22 07-09-2012 - 22:40:42 |
Wawa |
I całe papatki_z_radyjem na nic? Żem się przeca... ...i co mam rzec? Że radośnie teraz przybiegłem byłem z tymi audycjami w zębach z zachwytu merdając ogonkiem, że radio WRÓCIŁO było? NIE!! Sobota i niedziela to był czas na "intensywne_powakacyjne_audycyjne" (mało akuratny - ale trza to trza...) i skończyłem ze swoimi i Ellowymi jakoś przed północą w niedzielę. Zapakowane było na cały tydzień... Elli komp padł, więc na jej prośbę powiadomiłem o CKMach - w pon. odszczekałem ...opfff :-D (mam odszczekać odszczekanie? ...bo gra_jednak?). W poniedziałek po powrocie ze szkoły juniora, po rozpoczęciu roku - zobaczyłem wpis Alli. I spróbowałem radio odpalić, zalogować się na serwer radyja itp. = dupadupa. Nawet zero szans na usunięcie tego, co tam wrzucone, choćby w ramach cichego buntu na potraktowanie prezenterów jak przedszkolaków: od trzech dni przedszkole nie działa, to se smarki iddźie umyć rączki i pretensje miejcie do rodziców, którzy POWINNI o tym wiedzieć od ponad 2 miesięcy + dzieci ...ale wiecie cooo? Wracajcie do piaskownicy! No bawimy się znowu zgodnie i ładnie - znowu raz!_raz! do piaskownicy nazad! ;-P Można i inaczej: ty! po kiego ch... jeszcze strzelasz? od 3 dni kapitulacja - nic nie wiesz durniu? + ty.. ej! wracaj do KMu! naparzaj zasik w nich! ...tylko celnie mi tam, krótkie serie i oszczędzać amunicję - jasssne?! Można i jeszcze inaczej: wpada ochrona, wywleka i wywala nie dając zabrać nawet obsmarkanej chusteczki do nosa z rykiem 'od 3 dni tu nie pracujesz!' + ... ;-) Te klimaty, .ech! Ryncy_opadajo... Jak szmaciane lalki wyrzucone do rynsztoka [i to z 3dniowym terminem "po upływie terminu ważności" :_D] A w odpisach - JAK_ZAWSZE_nie_na_temat ![]() Czy wiecie ile czasu Elli zajmuje przygotowanie 10minutowej czytanki do CKMu? ...+obróbka; o MPP taktownie nawet nie wspomnę ;-P. Ile czasu HaniaP [noooo... ona to akurat by chciała_jeszcze_jeszcze zapewne - ale to wyjątek ;-P] poświęca dla wiadomości, przygotowania tematycznej audycji, wywiadu ...+obróbka, M. Froniowi ...+obróbka, Alla sama pisała jak uważnie dobiera utwory do audycji - dopasowuje żeby się_ładnie_brzmieniem/wyciszeniami_spotykały i przykłada się "wręcz_nieprzyzwoicie" ...+obróbka - ...ech! I co mam z tym zrobić? Od dawna mi to powiewa kalafiorem i wiele razy chciałem grzecznie podziękować tu... - Elli gorąco odradzałem "radio_3_słuchaczy" ale też i doradzałem, że warto choć dla jednego itd... :-) Pożegnałem się powyżej - a tu ...gram! Hyh... (Chętni jacyś? Komu? Komu? Darmo!! Ino brać!...) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
ToJa (offline) |
Post #23 08-09-2012 - 15:43:24 |
|
o dziwo, zrozumiałam (chyba) wszystko ![]() Odpowiem Ci na pytanie (pierwszy wers powyżej) - GRAĆ - z ogromnym wykrzyknikiem! Ostatnio (jakoś tak od 14 stycznia ![]() Od wczoraj znowu moje ucho zapragnęło "pozytywa". Wysłuchałam m.in niesłyszanej przeze mnie audycji "na moją nutę", MPP. Teraz se słucham Ciebie ![]() No i wiesz, chciałam Ci rzec, że cały czas mam Ci ochotę w podziękowaniu golonkę podarować ![]() dopisek: właśnie leci Nalepa z Dżemem - rozumiem, że to specjalnie dla mnie ![]() ![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 08-09-2012 - 15:53:51 przez ToJa. |
ToJa (offline) |
Post #24 11-09-2012 - 22:21:34 |
|
wracam do postu nr 580 Timura i nr 584 Pilota z wątku [amazonki.net]
Pil, bo ja bardzo ciekawa jestem co tez takiego Timurowi się podobało dałoby radę jakoś odtworzyć, co wtedy leciało ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-09-2012 - 22:22:16 przez ToJa. |
Pilot_613 (offline) |
Post #27 11-09-2012 - 22:56:41 |
Wawa |
no mam tu zapiski na karteczkach - a jakieś daty? DZIEŃ=AUDYCJI TYP? przedział czasowy itp? a nie nry postów z linkami do innych wątków ...ej! - i ten... do ponad_pięciuset to ja na tych_tu paluszkach to pomimo - jak_cie_lubię, to nawet za znienawidzoną golonkę - nijak nie doliczę, tak?
![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #29 11-09-2012 - 23:16:54 |
Wawa |
Drogą eliminacji:
pon = składanka_F [teoretycznie by być mogło było - ale raczej NIE, bo F lubi 'spokojne' - ale nie tylko ;-)]; wt [+pt] leciał sabat - btw zgodnie i na usilne Twe.. :-); śr - 'ragtajmy' szły - trudno uznać za spokojne coś przy czym nóżka SAMA zaczyna tupać_w_rytm...; sb - miszmasze me [hmmm... żywię nadzieję, że żaden z nich nie został całościowo uznany za 'spokojny' :-D]; nd - hity z listy 3 RP - też przeróżne... zostaje czwartek... a w czwartek grała owszem Republika ale ileż można było_było? ;-) to się wymieniło na 'tadam' muzykę Loranca z "Bandyty" i to faktycznie mogło się spokojnym zdać być [dla nieoglądających filmu ;-)] już? kontenta Asani? ;-) DOPISEK: nie zapodam Republiki, bo jw. pan_radyjo mnie nie wpuszcza na FTPowe półeczki swego magazynu gdzie się audycyjkami miesza = tym samym ...papa :-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 11-09-2012 - 23:19:05 przez Pilot_613. |