Słuchacze puszczają muzykę: Pilot_613
Pilot_613 (offline) |
Post #1 11-09-2012 - 23:30:17 |
Wawa |
Przepraszam!
Lorenc* Michał ...i wszystkim ponowne serdeczne papaty poradyjowe jw - "Śmiech" :-) [www.youtube.com] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mituraewa (offline) |
Post #2 12-09-2012 - 18:27:06 |
Gdańsk |
Hi hi nie ma to jak " nakręcić" ToJkę, wsio z przesłuchiwanego wyciśnie
![]() ![]() ![]() Pilot! Działaj, działaj cosik z tą Republiką, bo przeca ja prosiłam o zapodanie " Białej flagi" a NIE o jej WYWIESZANIE! ![]() I teraz uwaga szantaż- bo jak NIE to pójdziesz do "raportu"! ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #3 14-09-2012 - 03:19:08 |
Wawa |
:-)
Film "Bandyta" z muzyką Lorenca se zobacz może, a mnie raportami nie strasz - tak? Nie mnie raportami straszyć ![]() Bo nie zliczę do ilu stawałem. Pamiętam pierwszy ino, ale przez mgłę, bo nie wiedziałem nadal 'za co?' i cały czas się zastanawiałem właściwie czy się nie doczepią do munduru - nie było wiele czasu na prasowanie kantów - no i że zaraz obiad przepadnie... ![]() I nie wywieszam białej_flagi, bo lubię czemuś/dlaczemuś i puszczałem b. często "Rozbite oddziały" z txtem: "...pod każdym sztandarem, byle nie białym!.." No a "Białą_flagę" Republiki to Ci mogę wysłać na e-mail (fajna wersja btw. - studyjna taka, wiesz... ![]() ... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #4 21-09-2012 - 21:22:23 |
Wawa |
Obiecałem Szpakowi, że - na wszelki wypadek - 3ci raz się pożegnam, no to jadziem_Panie_zielonka! ;-):
Dziękuję słuchaczom mych audycji i zapraszam następnych prezenterów - to fajna przygoda z radiem - nieporównywalna z niczym [hyh!]; Mnie tu już nie ma w RP [nadal poproszę_uniżenie_życzliwego_kogo o wykasowanie mych audycji, gdy się już osłuchają/ograją - nie mam dostępu do FTP - ..i mieć już nie chcę ;-)] mua :-) EDIT: zblazowanie kaczmara, olewka gintra czy łysinka Łapińskiego.. - no kto i co..? :-) bo przeca Śmiech... ;-P: [www.youtube.com] "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 21-09-2012 - 21:27:57 przez Pilot_613. |
lulu (offline) |
Post #5 21-09-2012 - 21:30:20 |
k/Kwidzyna |
E Pilot z tym kasowaniem to spoko .... to są sprawy ponad czasowe
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #6 21-09-2012 - 21:46:17 |
Wawa |
Pożegnać się nie dadzą porządnie, ech... Wrzucone powakacyjnie, zanim radyjo to padło było nazajutrz w okolicznościach przedziwnych ["a rano nie było Teleranka..." ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Szpaku (offline) |
Post #7 21-09-2012 - 22:10:45 |
Poznań |
Pilot bardzo dziękuje za współprace.
Za profejonalizm w tworzeniu audycji. Za super kontakt. Za piękną współprace z zespołem radiowym. Szkoda że rezygnujesz ![]() A zgodnie z Twoją decyzją audycje są już skasowane, a godziny czekają na nowe osoby. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Pilot_613 (offline) |
Post #10 21-09-2012 - 23:19:44 |
Wawa |
Raczej nie ja - jw ..mnie już tam nie ma - i to co mojego tam grało to już usunięte -->> do ramówki i dziękować twórcy audycji ;-) ..a może sama się zgłoś? - do wglądu, że na to nalegam od dawna - mój "przelot" się skończył - może czas na audycję_kesy? Niby dlaczemu_nie? Śmiało! ..:-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #11 22-09-2012 - 02:02:36 |
Wawa |
ale luz...
Miało iść o wrześniu audycja i o 17nastym... A teraz mogę se selektywnie - ot_tak - fajnie_fajnie! No to: "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #12 22-09-2012 - 07:04:22 |
Wawa |
[www.youtube.com]
...I se tak w swoim wątku jeszcze: Prezydent RP właśnie uroczyście coś tam..(otworzył? odsłonił? zainaugurował?... - bo jak to nazwać PO LUDZKU?) cmentarz w Bykowni. W 1992 roku świat się dowiedział o liście ukraińskiej i białoruskiej jeszcze (świat specjalnie się tym faktem nie przejął był - i nie nowina to - świat ma ważniejsze i pilniejsze newsy przeca). Może temu, że w Bykowni leży TYLKO kilka tysięcy Polaków a tamtejsze zbiorowe mogiły są oceniane wstępnie na ponad 100 000 (sto tysięcy) ofiar? I ekshumacje prowadzone do_wczoraj miały jedynie na celu zatarcie tożsamości ofiar... A! No i prezydent Łukaszenka nadal twierdzi, że "na białoruskiej ziemi nikogo nie mordowano". ... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
kesy (offline) |
Post #13 23-09-2012 - 20:34:00 |
Starogard-Gdański |
Pilot, dzięki za zachęte, ale niestety nie mam takich zdolności. ![]() ![]() A ja chętnie posłucham. ![]() ![]() ![]() ![]() |
lulu (offline) |
Post #14 24-09-2012 - 21:06:52 |
k/Kwidzyna |
No bo Łukaszenka "prawdu" mówi ... wsiegda ....
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #15 25-09-2012 - 04:39:38 |
Wawa |
Rok temu robiłem byłem "okolicznościową_audycyję" o Powstaniu Warszawskim i włączyłem doń "głos młodego pokolenia" = Hemp Gru z ich "63 dni chwały"
[claudianh.wrzuta.pl] bo mural z tekstem "...siedemnasta minut pięć, swe żniwo bez litości zbiera śmierć..." nadal nie zasprejowany był wtedy - i do dziś się trzyma elegancko - mur AONu pęknął a mural jest :-) Wawa jest pełna takich murali i NIKT ich nie rusza ("kibice" ), choć obok bohomazy wszelakie, ale nie na powstańczych... - i pikności ;-) Co innego: teledysk jest! odkryłem go dziś ;-P - chciałem oburzony na wejściu wyłączyć ale doczekałem do 1/3 - i od 1/3 uważam, że świetny (co najmniej pomysł na klip ;-) ) - polecam! :-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
lulu (offline) |
Post #16 25-09-2012 - 09:10:25 |
k/Kwidzyna |
Nie przepadam z tego rodzaju muzyką, ale to warte jest słuchania.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #17 26-09-2012 - 00:26:57 |
Wawa |
[img225.imageshack.us]
Jw. - o tym muralu "uzl." mowa - już był kiedyś gdzieś tu wklejany - i ma się nadal nieźle - jeden_składowy_betonowy_segmentowy_panel się wybrzuszył i se pęknął - ale choć mural ewidentnie w kolorach Legii - nie ruszył go do dziś nikt! - "niepisany układ". Mur ma jeszcze kilkaset metrów - nigdy nie mam czasu, żeby przystanąć i fot narobić - przefajności tam ..ale OBOK! Godzina "W" to 17:00 - pięć minut później zaczęła się rzeź, gdy ruszyli z gołymi rękami by broń_zdobyć_na_wrogu - i zdobyli... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #19 26-09-2012 - 05:53:05 |
Wawa |
Pełnym zdaniem poproszę elkka: jakich "nas"? jakie "wasze"? ..i jacy "my"? :-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #21 11-11-2012 - 19:22:28 |
Wawa |
Audycje okolicznościowe się podobno podobały. Gdzieś tam powyżej do wglądu zapewne i potem je ludzie chcieli itd.
Miały jedną wadę: były grane przez jeden najczęściej dzień. Dzięki uprzejmości Alli dziś wg ramówki: "1) 11 listopada (audycja Pilota - powtórka); 2) Album "Wolność w muzyce" Pilot; Al_la 20:00 - 22:00" JUŻ! poniżej ino pilotenie ;-) Jak by to tak bez patosu zbędnego? I możliwie najkrócej? 11 listopada, no i? No i właśnie po polsku klikamy... – tak chyba najkrócej :-) Dzięki komu? A to była masa (po 123 latach!) wariatów takich: dzieci, wnuków popowstańczych... żądnych krwi, zemsty „za ojców krew”, z mlekiem matki wyssanym buntem, stających w legiony, rzucających gimnazja, studia... A matkom pozostało co? No płakać i szarpie drzeć na kolejne opatrunki... Była też masa polityków za którymi oni stawali w ordynku - pamiętamy o tych z pomników: Piłsudskim, Dmowskim, Korfantym, Witosie, Hallerze... – i o Paderewskim, który tak skutecznie_i_niezmordowanie rozrabiał w Hammerykie, że Wilson dodał słynny 13. pkt: „Stworzenie niepodległego państwa polskiego na terytoriach zamieszkanych przez ludność bezsprzecznie polską, z wolnym dostępem do morza, niepodległością polityczną, gospodarczą, integralność terytoriów tego państwa ma być zagwarantowana przez konwencję międzynarodową.” (kto wie dziś - zadymy w tivi oglądam - gdzie Plac Wilsona i DLACZEMU? ![]() Sprowokowało to: JESZCZE_TYLKO powstania lokalne np. wielkopolskie, 3 śląskie po plebiscytach – i już... - ..i już niepodległa Dwa tuż (słownie: DWA) lata później młode państwo stawiło SKUTECZNY odpór planowi leninowskiemu poniesienia światowej rewolucji proletariatu bagnetami RKKA, coby żagiew rewolucyji itd... Ale! Był też Eugeniusz Kwiatkowski, COP, Gdynia, gigantyczne scalanie/sklejanie po 3 zaborach WSZYSTKIEGO - podziały pozaborowe widać przeca do dziś :-). Skutkowało to paktem Ribbentrow-Mołotow = trza było znieść „bufor”, spuścić Adolfka ze smyczy = niech się wymeczą i ..wyzwolimy Europę - itd.. itd... - jak się skończyło wiadomo. ===================================== W audycji są raczej piosenki "elegancko_obrobione" - Zespół Rep. WP, Loch Camelot, chóry przeróżne itp... Ale ![]() Takich nagrań nie wydłubałem, a szkoda!: "prowadzący! podać krok! - lewa! lewa! lewa!" "pierwsza czwórka! podać krok! LEWA!! LEWA!! LEWA!!" (i już cała kolumna wie, która jest lewa - i dudni ziemia, i się nikt nie pomyli, bo wie co zaraz - choćby w marszu wcześniej drzemał - ..da się ![]() "prowadzący! śpiew!" (albo: suchy odpalaj płytę/gramofon! ![]() i nieśmiertelna: Kalina-maliiiinaaa w lesie rozwitaaalaaa!! i RYK... ...paczka fajek za takie nagranie ;-P Do usłyszenia :-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #23 11-11-2012 - 20:32:25 |
k/Warszawy |
Muszę się tu dopisać, bo mnie Pilot zamolestuje na śmierć
![]() Polecam dzisiejszy wieczór z radiem: Od 20.00 do 21.00 - audycja Pilota z okazji Święta 11 listopada. Więcej Pilot napisał powyżej. Właśnie leci, więc trzeba włączyć radio. Mniej więcej od 21.00 do 22.00 - płyta "Wolność w muzyce" - kto i co? - posłuchajcie ![]() A o 22.00 moja audycja "po polsku" i też będzie dużo "o wolności". ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pilot_613 (offline) |
Post #24 11-11-2012 - 20:49:23 |
Wawa |
Inaczej qmam molestowanie - ale fakt: Al_la MUSIAŁA się wpisać, bo bym jej nie odpuścił ;-)
Poważniej: znam tę płytę = WARTO! ..jutro będzie już 12ty = co to jest 12ty? :-) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
dziubas (offline) |
Post #28 03-12-2017 - 01:16:08 |
Gdańsk |
Ja tu jeszcze wrócę i swoje napiszę!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rak przewodowy, G1, wym. 0,8x0,6x0,9 cm, ER 95%, PgR 10%, Her2-neg, Ki67 1%, w wartowniku mikroprzerzut, pT1bN1(sn)Mx, operacja oszczędzająca z biopsja wartownika, radioterapia 25x, brachyterpia, hormonoterapia-tamoxiffen do 10lat po 8,5 roku rak endometrium, operacja unowoczesniona z resekcja macicy, przydatków, węzłów biodrowych i brzusznych i wyrostka robaczkowego, rak pierwotny, rokowania dobre, stan zaraz po operacji i póżniej - bardzo dobry, oblgatoryjnie naświetlania - wybrałam narazie tylko brachyterapię, na kikut macicy, do tamoxiffenu juz nie wróciłam |