Wejdź na czat
Szpaku (offline) |
Post #1 24-01-2013 - 22:32:38 |
Poznań |
róża tutaj nie chodzi o wspieranie. Ale o obrażanie na czacie na GG Skypie.
Wiele razy starałem się aby sytuacja była wyjaśniona prywatnie. Nie dało się. Pilot stosuje znaną taktykę. Nawymyślać, obrazić wszystkich potem tydzień bez bycia na forum i nagle wszystko ok. Same super wpisy/ Ja nikogo nie traktuję jako poddanych itp. Gdyby nie ludzie na forum nie było by serwisu. Gdyby nie ludzie na forum i dziwna atmosfera nie było by spadku postów na forum. Nie można jednak cały czas tolerować pewnych spraw. Jestem świadomy że moje decyzje spowodują że część osób nie będzie wchodzić na forum. Pewnie będzie wśród nich kilka którym "bardzo zależy na forum". Tak to już jest przy zmianach. Szczerze wiele razy nie maiłem odwagi żeby pewne sprawy nazwać po imieniu. Teraz ten czas nadszedł. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
ToJa (offline) |
Post #2 24-01-2013 - 22:42:39 |
|
Szpaku, a może to "picie" do mnie (cytujesz mnie z wiadomości wysłanej na pw) nie wykorzystuj przy okazji watku, w którym się nie odzywam ps. tez mnie mogą puścic nerwy ![]() |
Szpaku (offline) |
Post #3 24-01-2013 - 22:49:52 |
Poznań |
Tojka przepraszam, ale nie wiem o co chodzi? Ja cytuje Twoje PM? Nigdy. To co ja piszę do Ciebie i ty do mnie to jest nasza prywatna sprawa. I nigdy nie śmiał bym umieszczać tego na forum.
Proszę czytaj wprost i nie doszukuj się treści między wersami. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
ToJa (offline) |
Post #4 24-01-2013 - 23:02:06 |
|
byc moze to zbieg okoliczności ![]() napisze Ci jutro na pw (znaczy zacytuję fragment naszej pisaniny na pw z ub. roku ![]() ![]() ja mogłam tylko do 23 ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 24-01-2013 - 23:02:57 przez ToJa. |
Szpaku (offline) |
Post #5 24-01-2013 - 23:05:03 |
Poznań |
bardzo chętnie zapoznam się w PM którą zacytowałem.
Proszę tylko nie pokazuj mi PM z słowami które słyszałem wiele razy i nie wskazują wprost na osobę która to pisała mówiła. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
jagodula (offline) |
Post #6 25-01-2013 - 17:56:31 |
Sławkow |
![]() ![]() Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 25-01-2013 - 17:57:02 przez jagodula. |
mag_dag (offline) |
Post #7 25-01-2013 - 20:53:19 |
Sosnowiec |
przepraszam, ale muszę wrócić do meritum:
chciałam odpowiedzieć Szpakowi, który zapytał:
nie, nie chciałam zrobić żadnej z tych rzeczy, jak niby moje słowa miałyby zastraszyć lub zganić? szamę znam i lubię ją i zdziwiłam się tylko, że podoba jej się sposób w jaki myszka - administrator strony zwraca się do użytkownika forum, dlatego zapytałam o te właśnie słowa (zawarte w cytacie), bo być może jej brawa dotyczyły innego fragmentu Waszych wypowiedzi, jeśli chciałabym kogoś zawstydzić, to autorkę cytowanej przeze mnie wypowiedzi, i znowu przywołam Twoje słowa Szpaku:
mam podobną prośbę do Ciebie - nie czytaj w moich postach tego, czego w nich nie napisałam ![]() i jeszcze jedną prośbę: te słowa, które napisałam, czytaj uważnie, bo napisałam wyżej:
i to jest powód dla jakiego zabrałam głos w tym wątku ![]() a po kolejnych Twoich wpisach Szpaku, np.:
mam pytanie: dlaczego jako administrator nie użyjesz dostępnych Ci funkcji, by zablokować kłopotliwego użytkownika? (można zabanować na kilka dni, tygodni, miesięcy) uważasz, że forum jest odpowiednim miejscem do załatwiania takich spraw? za pomocą obraźliwych słów? mamy zapis w regulaminie: C. Czego nie powinniśmy robić? 1. Dyskusje na Forum zakładają różnorodność poglądów i postaw, w tym również kontrowersyjnych. Wszystkie muszą być jednak wyrażane w sposób kulturalny, z poszanowaniem godności innych użytkowników, a także osób trzecich oraz tolerancją dla ich odmiennych poglądów. 2. Nie należy obrażać ludzi, nawet jeżeli reprezentują skrajnie odmienne poglądy. bo jak ja patrzę na to z boku, to mi wychodzi na to, że regulamin jest tylko dla użytkowników...
te słowa pozostawiam bez komentarza Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----> ---------------------------------------------------------- |
Szpaku (offline) |
Post #8 25-01-2013 - 21:12:11 |
Poznań |
Nie zamierzam cytować porównywać słów. Wiem że z Tobą nie mam szans. Jesteś w tym mistrzynią.
Czytałem Twoje słowa i napisałem jak je odbieram. Jeżeli odbiega to od tego co chciałaś napisać nic na to nie poradzę. Znamy się długo i przeczytałem już wiele Twoich wpisów. A co do funkcji dostępnych mi do banowania to możesz być o to spokojna. Nie zawaham się ich użyć gdy ktoś ponownie zachowa się tak jak Pilot. Jagodula wiem, że nie wygląda to za dobrze, ale czasami pewne sprawy trzeba powiedzieć na głos. Polubowne załatwienie wiele razy było próbowane. Tylko że moich próśb pisanych prywatnie nikt nie widzi. Zwracano mi uwagę dlaczego nie reaguję. Gdy będą przypadki że ktoś nie będzie się logował na forum chciałbym, aby moje działania były widoczne. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
myszka (offline) |
Post #9 21-02-2013 - 11:30:08 |
Poznań |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zmieniona data...dzięki niezawodnej Andzi ![]() Dorzuciłam jeszcze dwie poprzednie audycje, żebyście mieli podgląd ile macie szans w losowaniu nagrody ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 21-02-2013 - 17:20:59 przez myszka. |
myszka (offline) |
Post #16 21-02-2013 - 21:57:19 |
Poznań |
Po ostatnich wpisach w tym wątku, trzeba było jakoś to rozjasnić ![]()
Oj Iwciam zgadzam się w 100% ...było genialnie ![]() Nie marnuj swojego życia na to by zaimponować innym ludziom.Po prostu rób to co kochasz i kochaj to co robisz... ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 21-02-2013 - 22:02:16 przez myszka. |