Na moją nutę
Al_la (offline) |
Post #2 03-04-2011 - 19:29:28 |
k/Warszawy |
Wyjaśniam dokładnie na czym będzie polegała audycja:
Przysyłacie do mnie listę swoich ulubionych piosenek – w sumie na 62-63 min tzn. od 14 do 18 piosenek (w zależności od czasu trwania). Nie przysyłacie plików, tylko same tytuły! Ja sprawdzam nasze archiwa i tworzę audycję. Jeśli będę miała wątpliwości lub zapytania, skontaktuję się z Wami – cała audycja będzie zawierała piosenki wybrane przez jedną osobę! ![]() Tytuły można wysyłać do mnie na PW, gg, skype lub maila (dane w profilu). Jeden warunek – osoba wybierająca nie powinna być anonimowa. Już można wysyłać, a w następny piątek - 8 kwietnia audycja będzie na antenie. Kto pierwszy, ten lepszy ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #3 03-04-2011 - 20:32:37 |
|
Bardzo fajny pomysł.
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
ToJa (offline) |
Post #4 03-04-2011 - 22:05:42 |
|
Pomysł fajny, ale nie nowy
![]() Pilot w swoich audycjach od prawie początku puszcza audycje tworzone na zamówienie były chyba 2 lub 3 moje, 1 Mag, i jeszcze chyba Madzi61 i nie pamiętam jeszcze czyje Ja wybierałam utwory do audycji Dżemowej i Budki Pilot juz w pierwszym swoim poście pisał, że pomoże w zrobieniu swojej audycji (wystarczyło napisać czego sie oczekuje w takiej audycji, a Pilot juz dalej wiedział co i jak - potem jeszcze tylko wybór chcianych utworów i już........) [amazonki.net] |
Al_la (offline) |
Post #5 03-04-2011 - 22:18:50 |
k/Warszawy |
Odnoszę wrażenie, ze to zarzut w stosunku do mnie, że "ukradłam" pomysł Pilota
![]() Nie miałam takiego zamiaru, bo nie zauważyłam, że Pilot puszcza dokładnie takie piosenki, jakie chcecie. Owszem, przeczytałam że wybór piosenek Dżemu i Budki był pod Twoje dyktando, ale nic poza tym. Tu zaproponowałam, żeby każdy miał szansę usłyszeć to, co lubi i żeby wszyscy wiedzieli, że to jest audycja konkretnej osoby. Jeśli Pilot zechce spełniać Wasze marzenia muzyczne - nie ma sprawy. Na brak pracy nie narzekam... ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #6 03-04-2011 - 22:29:16 |
|
Alu, absolutnie nie było moim celem stawianie komuś zarzutów.
Ot po prostu napisałam, że to nie jest nowy pomysł - bo taki już się pojawił na forum. Być może niektóre dziewczyny nie doczytały u Pilota, że można sobie audycje zamawiać. Pilot z tego co widziałam i słuchałam (choć ostatnio nie słuchałam) zapodawał i swoje audycje (ze swoim wyborem utworów) i audycje na zamówienie (z czyimś wyborem utworów). Jeśli u Pilota była audycja na zamówienie to Pilot pisał (przynajmniej w moim przypadku tak było - wyraźnie napisane, że ToJka wybierała utwory) Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-04-2011 - 22:30:17 przez ToJa. |
Al_la (offline) |
Post #7 03-04-2011 - 22:50:04 |
k/Warszawy |
Nigdy nie zauważyłam w wątku Pilota apelu, żeby podawać swoje ulubione piosenki, a Pilot będzie je puszczał.
Może czytam bez zrozumienia .... Natomiast czytałam, że jakąś płytę puszczał na konkretną prośbę. Ja tez tak robiłam i robię, ale nie o to mi chodziło w tej propozycji. Powtarzam to, co powiedziałam na czacie - nie będzie zainteresowania, wycofam się. Na razie 2 osoby zgłosiły chęć usłyszenia swoich piosenek i te prośby zrealizuję. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-04-2011 - 22:50:46 przez Al_la. |
filipinka35 (offline) |
Post #9 04-04-2011 - 16:07:11 |
|
Mnie tez sie bardzo podoba to co Ala proponuje. Z niecierpliwascia czekam na moja audycję.
![]() Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Haniap. (offline) |
Post #10 04-04-2011 - 18:49:15 |
Poznań |
To jest wspaniały pomysł, jeszcze z jednego powodu. W ten sposób możemy się jeszcze lepiej poznać. Bo jeśli ktoś ułoży audycję z poezją śpiewaną, to będzie wiadomo jaki ma gust i dziewczyny, które też lubią ten rodzaj muzyki będą mogły się ze sobą kontaktować i np. przesyłać sobie tytuły nowych płyt, albo stworzyć jeszcze jakiś fajny projekt w naszym radiu czy na forum..... nie wiem czy dokładnie to wyjaśniłam.... Myślę, że tutaj nie musimy cały czas pisać tylko o chorobie, chociaż oczywiście po to jesteśmy, żeby wspierać się w walce, ale w wolnym czasie każda ma jakieś zainteresowania. I właśnie preferencje muzyczne też mogą być wspólne dla kilku osób na forum.
Myślę, że wszyscy możemy współtworzyć radio i wtedy ono będzie naprawdę nasze. Alu podziwiam Twoja pracowitość i chęć uatrakcyjnienia naszego radia. ![]() ![]() Filipinko, mam nadzieję, że będzie informacja wcześniej kiedy będzie ta Twoja audycja ![]() "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-04-2011 - 18:50:49 przez Haniap.. |
filipinka35 (offline) |
Post #12 04-04-2011 - 19:15:09 |
|
Haniap moja audycja z moimi piosenkami bedzie 8 kwietnia o 20.00.Zapraszam wszystkich serdecznie.Poznacie mój gust muzyczny. Haniu masz sluszna racje,że własnie w taki sposób mozna sie poznac.
Buziaczki Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-04-2011 - 19:19:41 przez filipinka35. |
Al_la (offline) |
Post #13 04-04-2011 - 19:39:42 |
k/Warszawy |
Haniu, trafiłaś w sedno moich intencji stworzenia takiej audycji ![]() Poza tym puszczamy sobie we czwórkę różne audycje, a w nich różną muzykę, ale tak naprawdę nie wiemy, czy to Wam odpowiada. Rzadko kiedy się ktoś odezwie, że muzyka trafiała w gust. Na razie wiem tylko i to "z grubsza", co lubi ToJa a chciałabym wiedzieć więcej ![]() Nie wiem, jak Wy, ale ja mam wielką ochotę słuchać audycji, w których poznam Wasz gust muzyczny i spodziewam się, że będzie bardzo różnorodny i dobrze! ![]() 8 kwietnia audycja Filipinki ![]() ![]() Mam też zgłoszenie wstępne elkki i wiery. Zachęcam wszystkich i na Ciebie Haniu też liczę ![]() 22 kwietnia wypada w Wielki Piątek, więc może któraś miłośniczka muzyki poważnej, albo innej mniej_rozrywkowej zaprezentowałaby swój gust? ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pyrunia (offline) |
Post #16 05-04-2011 - 01:45:08 |
Stolica Pyrlandii |
Choróbcia. elkka mnie ubiegła
![]() To ja rezerwejszym za rok o tej samej porze ![]() A tak już zupełnie poważnie. Czy można przysyłać propozycje muzyczne...kreskówek ![]() No serio, serio...pytanie poważne jak wieczorynka na dobranoc ![]() Bo tak mówiąc nawiasowo, to dziś przyporządkowywałam dzwonki w telefonie. I dla przyjaciólki nastawiłam....Misia Uszatka. Dla domu, Dom....A dla siostry Czarne chmury ![]() No i idąc za ciosem... |
Haniap. (offline) |
Post #17 05-04-2011 - 09:17:12 |
Poznań |
Pyrunia dla mnie może ustawisz "Szpiega z krainy deszczowców"? Najbardziej podoba mi się karrrramba
![]() ![]() ![]() A audycja z samych dobranocek to super pomysł. Jestem pewna, że niejedna łezka z oka popłynie..... łezka wzruszenia... "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-04-2011 - 09:18:43 przez Haniap.. |
Al_la (offline) |
Post #20 05-04-2011 - 09:57:05 |
k/Warszawy |
Już mogę podać najbliższe terminy:
8 kwietnia - Filipinka 15 kwietnia - wiera 22 kwietnia - elkka 29 kwietnia - Kela Zestawy Waszych piosenek poproszę najpóźniej na początku tygodnia, w którym jest audycja ![]() I zapraszam następne osoby do tworzenia własnych audycji ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #21 05-04-2011 - 11:48:54 |
|
Alu jeszcze mam pytanie: Wszystkie audycje odbeda sie o 20.00 ?
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #23 05-04-2011 - 15:14:48 |
|
Dziekuje za odpowiedz
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #26 09-04-2011 - 09:58:44 |
|
Jolcia bardzo sie ciesze.Ja uwielbiam tanczyc i śpiewac.
Al_la (offline) |
Post #27 09-04-2011 - 20:17:17 |
k/Warszawy |
W niedzielę o godz. 14.00 powtórka piątkowej audycji Filipinki
![]() Tak sobie myślę, ze ponieważ słuchalność audycji była dość wysoka i napływają następne Wasze zgłoszenia - nie chciałabym żebyście zbyt długo czekali na tę audycję. Na razie poobserwuję dalej - czy słuchacie i czy się zgłaszacie ze swoimi propozycjami. Jeśli będzie zainteresowanie, zwiększymy częstotliwość - nawet gdyby to miało być kosztem moich audycji ![]() A w piątek - 15 kwietnia audycja wiery. / Może mi Wiera głowy nie urwie, jak Wam napisze. Odnoszę wrażenie, ze wiele osób - starych użytkowników nie kojarzy wiery, bo jest cichutka, jak myszka ![]() Wiera była z nami w Ciechu (wtedy, kiedy spaliśmy w hotelu). Współspaczki sympatycznej koleżanki na pewno Ją pamiętają ![]() Zapraszam na piątek. Zapowiada się bardzo sympatyczna audycja (już zrobiłam, to wiem ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Marianna08 (offline) |
Post #28 09-04-2011 - 20:25:53 |
Kraków |
|
Al_la (offline) |
Post #29 09-04-2011 - 20:40:02 |
k/Warszawy |
Marianno, wstępnie 20 maj, chyba że zwiększymy częstotliwość, to będzie szybciej
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Marianna08 (offline) |
Post #30 09-04-2011 - 21:07:36 |
Kraków |
|