Na moją nutę
Al_la (offline) |
Post #2 03-04-2011 - 19:29:28 |
k/Warszawy |
Wyjaśniam dokładnie na czym będzie polegała audycja:
Przysyłacie do mnie listę swoich ulubionych piosenek – w sumie na 62-63 min tzn. od 14 do 18 piosenek (w zależności od czasu trwania). Nie przysyłacie plików, tylko same tytuły! Ja sprawdzam nasze archiwa i tworzę audycję. Jeśli będę miała wątpliwości lub zapytania, skontaktuję się z Wami – cała audycja będzie zawierała piosenki wybrane przez jedną osobę! Tytuły można wysyłać do mnie na PW, gg, skype lub maila (dane w profilu). Jeden warunek – osoba wybierająca nie powinna być anonimowa. Już można wysyłać, a w następny piątek - 8 kwietnia audycja będzie na antenie. Kto pierwszy, ten lepszy W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #3 03-04-2011 - 20:32:37 |
|
Bardzo fajny pomysł.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
ToJa (offline) |
Post #4 03-04-2011 - 22:05:42 |
|
Pomysł fajny, ale nie nowy
Pilot w swoich audycjach od prawie początku puszcza audycje tworzone na zamówienie były chyba 2 lub 3 moje, 1 Mag, i jeszcze chyba Madzi61 i nie pamiętam jeszcze czyje Ja wybierałam utwory do audycji Dżemowej i Budki Pilot juz w pierwszym swoim poście pisał, że pomoże w zrobieniu swojej audycji (wystarczyło napisać czego sie oczekuje w takiej audycji, a Pilot juz dalej wiedział co i jak - potem jeszcze tylko wybór chcianych utworów i już........) [amazonki.net] |
Al_la (offline) |
Post #5 03-04-2011 - 22:18:50 |
k/Warszawy |
Odnoszę wrażenie, ze to zarzut w stosunku do mnie, że "ukradłam" pomysł Pilota
Nie miałam takiego zamiaru, bo nie zauważyłam, że Pilot puszcza dokładnie takie piosenki, jakie chcecie. Owszem, przeczytałam że wybór piosenek Dżemu i Budki był pod Twoje dyktando, ale nic poza tym. Tu zaproponowałam, żeby każdy miał szansę usłyszeć to, co lubi i żeby wszyscy wiedzieli, że to jest audycja konkretnej osoby. Jeśli Pilot zechce spełniać Wasze marzenia muzyczne - nie ma sprawy. Na brak pracy nie narzekam... W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #6 03-04-2011 - 22:29:16 |
|
Alu, absolutnie nie było moim celem stawianie komuś zarzutów.
Ot po prostu napisałam, że to nie jest nowy pomysł - bo taki już się pojawił na forum. Być może niektóre dziewczyny nie doczytały u Pilota, że można sobie audycje zamawiać. Pilot z tego co widziałam i słuchałam (choć ostatnio nie słuchałam) zapodawał i swoje audycje (ze swoim wyborem utworów) i audycje na zamówienie (z czyimś wyborem utworów). Jeśli u Pilota była audycja na zamówienie to Pilot pisał (przynajmniej w moim przypadku tak było - wyraźnie napisane, że ToJka wybierała utwory) Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-04-2011 - 22:30:17 przez ToJa. |
Al_la (offline) |
Post #7 03-04-2011 - 22:50:04 |
k/Warszawy |
Nigdy nie zauważyłam w wątku Pilota apelu, żeby podawać swoje ulubione piosenki, a Pilot będzie je puszczał.
Może czytam bez zrozumienia .... Natomiast czytałam, że jakąś płytę puszczał na konkretną prośbę. Ja tez tak robiłam i robię, ale nie o to mi chodziło w tej propozycji. Powtarzam to, co powiedziałam na czacie - nie będzie zainteresowania, wycofam się. Na razie 2 osoby zgłosiły chęć usłyszenia swoich piosenek i te prośby zrealizuję. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 03-04-2011 - 22:50:46 przez Al_la. |
filipinka35 (offline) |
Post #9 04-04-2011 - 16:07:11 |
|
Mnie tez sie bardzo podoba to co Ala proponuje. Z niecierpliwascia czekam na moja audycję.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Haniap. (offline) |
Post #10 04-04-2011 - 18:49:15 |
Poznań |
To jest wspaniały pomysł, jeszcze z jednego powodu. W ten sposób możemy się jeszcze lepiej poznać. Bo jeśli ktoś ułoży audycję z poezją śpiewaną, to będzie wiadomo jaki ma gust i dziewczyny, które też lubią ten rodzaj muzyki będą mogły się ze sobą kontaktować i np. przesyłać sobie tytuły nowych płyt, albo stworzyć jeszcze jakiś fajny projekt w naszym radiu czy na forum..... nie wiem czy dokładnie to wyjaśniłam.... Myślę, że tutaj nie musimy cały czas pisać tylko o chorobie, chociaż oczywiście po to jesteśmy, żeby wspierać się w walce, ale w wolnym czasie każda ma jakieś zainteresowania. I właśnie preferencje muzyczne też mogą być wspólne dla kilku osób na forum.
Myślę, że wszyscy możemy współtworzyć radio i wtedy ono będzie naprawdę nasze. Alu podziwiam Twoja pracowitość i chęć uatrakcyjnienia naszego radia. Dziękuję za nowy pomysł, myślę, że też postaram się stworzyć mój program muzyczny Filipinko, mam nadzieję, że będzie informacja wcześniej kiedy będzie ta Twoja audycja "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-04-2011 - 18:50:49 przez Haniap.. |
filipinka35 (offline) |
Post #12 04-04-2011 - 19:15:09 |
|
Haniap moja audycja z moimi piosenkami bedzie 8 kwietnia o 20.00.Zapraszam wszystkich serdecznie.Poznacie mój gust muzyczny. Haniu masz sluszna racje,że własnie w taki sposób mozna sie poznac.
Buziaczki Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 04-04-2011 - 19:19:41 przez filipinka35. |
Al_la (offline) |
Post #13 04-04-2011 - 19:39:42 |
k/Warszawy |
Haniu, trafiłaś w sedno moich intencji stworzenia takiej audycji Poza tym puszczamy sobie we czwórkę różne audycje, a w nich różną muzykę, ale tak naprawdę nie wiemy, czy to Wam odpowiada. Rzadko kiedy się ktoś odezwie, że muzyka trafiała w gust. Na razie wiem tylko i to "z grubsza", co lubi ToJa a chciałabym wiedzieć więcej Nie wiem, jak Wy, ale ja mam wielką ochotę słuchać audycji, w których poznam Wasz gust muzyczny i spodziewam się, że będzie bardzo różnorodny i dobrze! 8 kwietnia audycja Filipinki już jest przygotowana Mam też zgłoszenie wstępne elkki i wiery. Zachęcam wszystkich i na Ciebie Haniu też liczę 22 kwietnia wypada w Wielki Piątek, więc może któraś miłośniczka muzyki poważnej, albo innej mniej_rozrywkowej zaprezentowałaby swój gust? W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pyrunia (offline) |
Post #16 05-04-2011 - 01:45:08 |
Stolica Pyrlandii |
Choróbcia. elkka mnie ubiegła
To ja rezerwejszym za rok o tej samej porze A tak już zupełnie poważnie. Czy można przysyłać propozycje muzyczne...kreskówek No serio, serio...pytanie poważne jak wieczorynka na dobranoc Bo tak mówiąc nawiasowo, to dziś przyporządkowywałam dzwonki w telefonie. I dla przyjaciólki nastawiłam....Misia Uszatka. Dla domu, Dom....A dla siostry Czarne chmury No i idąc za ciosem... |
Haniap. (offline) |
Post #17 05-04-2011 - 09:17:12 |
Poznań |
Pyrunia dla mnie może ustawisz "Szpiega z krainy deszczowców"? Najbardziej podoba mi się karrrramba ja teraz troszkę taki szpieg jestem, no w sensie, że zachustkowany A i do smoka wawelskiego gabarytami pasuję.....
A audycja z samych dobranocek to super pomysł. Jestem pewna, że niejedna łezka z oka popłynie..... łezka wzruszenia... "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 05-04-2011 - 09:18:43 przez Haniap.. |
Al_la (offline) |
Post #20 05-04-2011 - 09:57:05 |
k/Warszawy |
Już mogę podać najbliższe terminy:
8 kwietnia - Filipinka 15 kwietnia - wiera 22 kwietnia - elkka 29 kwietnia - Kela Zestawy Waszych piosenek poproszę najpóźniej na początku tygodnia, w którym jest audycja I zapraszam następne osoby do tworzenia własnych audycji W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #21 05-04-2011 - 11:48:54 |
|
Alu jeszcze mam pytanie: Wszystkie audycje odbeda sie o 20.00 ?
filipinka35 (offline) |
Post #23 05-04-2011 - 15:14:48 |
|
Dziekuje za odpowiedz
filipinka35 (offline) |
Post #26 09-04-2011 - 09:58:44 |
|
Jolcia bardzo sie ciesze.Ja uwielbiam tanczyc i śpiewac.
Al_la (offline) |
Post #27 09-04-2011 - 20:17:17 |
k/Warszawy |
W niedzielę o godz. 14.00 powtórka piątkowej audycji Filipinki
Tak sobie myślę, ze ponieważ słuchalność audycji była dość wysoka i napływają następne Wasze zgłoszenia - nie chciałabym żebyście zbyt długo czekali na tę audycję. Na razie poobserwuję dalej - czy słuchacie i czy się zgłaszacie ze swoimi propozycjami. Jeśli będzie zainteresowanie, zwiększymy częstotliwość - nawet gdyby to miało być kosztem moich audycji A w piątek - 15 kwietnia audycja wiery. / Może mi Wiera głowy nie urwie, jak Wam napisze. Odnoszę wrażenie, ze wiele osób - starych użytkowników nie kojarzy wiery, bo jest cichutka, jak myszka Wiera była z nami w Ciechu (wtedy, kiedy spaliśmy w hotelu). Współspaczki sympatycznej koleżanki na pewno Ją pamiętają /. Zapraszam na piątek. Zapowiada się bardzo sympatyczna audycja (już zrobiłam, to wiem ). W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Marianna08 (offline) |
Post #28 09-04-2011 - 20:25:53 |
Kraków |
|
Al_la (offline) |
Post #29 09-04-2011 - 20:40:02 |
k/Warszawy |
Marianno, wstępnie 20 maj, chyba że zwiększymy częstotliwość, to będzie szybciej
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Marianna08 (offline) |
Post #30 09-04-2011 - 21:07:36 |
Kraków |
|