Na moją nutę
filipinka35 (offline) |
Post #3 10-04-2011 - 11:04:48 |
|
Bardzo sie ciesze,że audycja sie podobała ja właśnie takie piosenki lubie.Ah jak ja bym potańczyła przy takich piosenkach.Psotunia jestes kolejna osoba,która lubi moje rytmy.Ja dzis powtórke poslucham bo w piątek byłam zaraz po chemii i niestety nie moglam posłuchac mojej audycji. Ja jeszcze lubie muzyke rockową ale najbardziej to te stare piękne piosenki.
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #4 10-04-2011 - 14:08:51 |
|
Właśnie slucham powtórki mojej audycji. Alunia super pomysł. Brawo
Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
filipinka35 (offline) |
Post #6 12-04-2011 - 12:20:22 |
|
kesy bardzo dziekuje za gratulacje.
Al_la (offline) |
Post #7 14-04-2011 - 12:40:44 |
k/Warszawy |
Przypominam, ze jutro (piętek) ulubione piosenki przedstawi nam wiera
Zapraszam o 20.00 W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #8 14-04-2011 - 17:08:01 |
|
Alu będę słuchać napewno
Al_la (offline) |
Post #10 15-04-2011 - 14:18:53 |
k/Warszawy |
Pamiętacie?
Dziś o 20.00 audycja według propozycji wiery A zaraz potem powtórka Elli W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #12 15-04-2011 - 20:04:18 |
|
Słucham audycji wiery
filipinka35 (offline) |
Post #14 15-04-2011 - 20:38:01 |
|
Wiera czasami lubie posluchac takich spokojnych piosenek. Dziękuje za Bethovena "Dla Elizy" Bardzo piękna muzyka Ci w duszy gra. Podoba mi sie Natalii R.Rynkowskiego przepiekna piosenka. Wiera gratuluje gustu muzycznego.
Al_la (offline) |
Post #16 15-04-2011 - 21:03:44 |
k/Warszawy |
Podobało mi się
Lubię takie nastrojowe piosenki. Powtórka audycji wiery w niedzielę o godz. 14.00. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
wiera (offline) |
Post #17 16-04-2011 - 09:44:22 |
Gdzieś za lasem |
O, jak miłodziękuje nie ukrywam , że słuchając audycji fruwałam nad ziemią A to duża zasługa Ali, bo to Ona ułożyła te piosenki w sensowną kolejność. Udało mi się posłuchać do połowy, bo potem przyszli goście i nie było już tak fajnie (lubię gości) Powtórki nie dam sobie zakłócić
Alu pomysł świetny Dziękuje wszystkim którzy wytrzymali do końca |
Al_la (offline) |
Post #19 16-04-2011 - 11:22:26 |
k/Warszawy |
Wiera, miło mi to czytać, ale nie moja zasługa w tym, że audycja się podobała
Kolejność można pozmieniać, ale i tak zawartość się liczy - a była bardzo smakowita Jeśli chcecie tak fruwać nad ziemią, jak wiera - piszcie do mnie i układajcie swoje własne programy. Jedna z Was napisała do mnie, ze to jest "prawdziwe współtworzenie". Nawet nie "współ" - to Wasze tworzenie według własnego gustu. Nie ma tak w żadnym radiu, więc wykorzystujcie mnie, póki jest to nasze radyjko Po świętach oprócz piątku, audycja będzie również w środy, bo za długo musicie czekać W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #20 16-04-2011 - 12:51:29 |
|
O w środy tez to bardzo dobrze. Mozna sie znow zapisać? Tym razem przedstawiłabym inny rodzaj muzyki.
Al_la (offline) |
Post #21 16-04-2011 - 13:07:23 |
k/Warszawy |
Oczywiście, że zapisać się można, ale pierwszeństwo mają osoby, które jeszcze swojej audycji nie prezentowały
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #24 16-04-2011 - 20:25:19 |
k/Warszawy |
Sorry, nie widziałam. Nie słucham "esci rock"
To nasze radio będzie drugie W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #27 16-04-2011 - 22:36:57 |
k/Warszawy |
Haniu, jak napisałaś, że radio jest nasze, to mi się coś przypomniało...
Jedna z Was mi powiedziała, że w każdej wolnej chwili słucha naszego radia, bo jak sobie pomyśli, że w tym samym czasie słuchają również inni - Jej bliscy z forum, to się czuje, jakby była bliżej W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
filipinka35 (offline) |
Post #29 17-04-2011 - 12:58:01 |
|
Dobrze Alu ja oczywisie poczekam na swoja kolej. Uloze liste piosenek i wysle Tobie na priv.
Pozdrawiam Zycie jest najpiękniejsze !!! Prowadzę bloga kulinarnego: Kulinarne inspiracje Moniki. Po informacje zapraszam do mojego profilu (domku) znajdującego sie na Naszym forum. |
Haniap. (offline) |
Post #30 17-04-2011 - 14:23:03 |
Poznań |
Słucham powtórki Wiery ... To są i moje klimaty. I sprawdza się to co napisałam o tym pomyśle. W ten sposób można się lepiej poznać i dowiedzieć się czegoś więcej o sobie nawzajem... Ja na ten przykład dowiedziałam się, że Wiera to bardzo wrażliwa dziewczyna jest i lubimy ten sam rodzaj muzyki ....
"Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop |