Nowa audycja: Klub Książki Mówionej
lulu (offline) |
Post #1 03-09-2012 - 00:37:19 |
k/Kwidzyna |
Jane Austen ... ale za to jak się tego słucha
![]() Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |
Pilot_613 (offline) |
Post #2 04-09-2012 - 20:30:20 |
Wawa |
Wszystkich przepraszam - tych audycji NIE BĘDZIE... :-)
Ale tylko za siebie, bo wyszedłem byłem na głupka... ;-P [nie pierwszy raz z nie swojej winy = nie nowina niby ![]() Okazało się, że ustalanie, przygotowywanie, przerabianie i wrzucanie na serwer itd. - było bezprzedmiotowe, bo "Radio P." ![]() ![]() Pszam! "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #4 15-10-2012 - 11:15:14 |
k/Warszawy |
Od dzisiaj obowiązuje nowa ramówka
![]() I jest w niej miejsce na Klub Książki Mówionej (skrót CKM ![]() Będziemy powtarzać od początku dwie książki nagrane przez Ellę ![]() Mają więc szansę na posłuchanie osoby, które jeszcze nie słuchały. Zaczynamy od Krystyny Jandy "Różowe tabletki na uspokojenie". Zawsze nowy odcinek będzie emitowany w każdą niedzielę o godz. 19.00. Powtórki w następnym tygodniu we wtorki o godz. 10.00 i czwartki o godz. 13.00. Jeden odcinek będzie trwał około 30 minut. Następne 30 minut godzinnej audycji to mini recital Elli, zawierający piosenki z Jej płyt ![]() Ponieważ nowa ramówka funkcjonuje od poniedziałku, wyjątkowo - premierowy odcinek - rozpocznie się we wtorek (16.10.12) i będzie powtórzony w czwartek, niedzielę i w następnym tygodniu we wtorek i czwartek. A w niedzielę 28.10.12 będzie drugi odcinek i dalej już według powyżej napisanego schematu. Zapraszam ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 4 raz(y). Ostatnia zmiana 15-10-2012 - 11:17:37 przez Al_la. |
ToJa (offline) |
Post #5 15-10-2012 - 16:33:25 |
|
Nie miałam okazji do tej pory słuchać CKM (nie byłam czasowa ![]() ![]() Baaaaaardzo chciałabym wysłuchać - nalezę jednak do tych osób, które jeśli nie wysłuchają 2, czy 3 odcinków, to sobie odpuszczają, bo nie mam ciągłości. A teraz moje pytanie, czy dałoby radę jedną z audycji powtórkowych zrobić wieczorem ![]() Godz 10 i 13 to jednak godziny pracy, a audycja premierowa jest w niedziele, gdzie wiadomo, ze to dzień ewentualnych wyjazdów lub spotkań rodzinnych. Rozumiem, że nigdy, nie dogodzi się wszystkim, ale obie powtórki są dla osób niepracujących - a my pracujące tez chciałybyśmy wysłuchać. W imieniu osób pracujących (choć być może tylko w swoim) Tojka ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 15-10-2012 - 16:34:47 przez ToJa. |
Pilot_613 (offline) |
Post #6 15-10-2012 - 16:52:53 |
Wawa |
Hmmm... - coś tu (i obok też) trza by chyba dowyjaśnić... - ale Ella będzie dziś późno (kiedy ja już zapewne padnę_se_wreszcie ;-) ), życzliwa_f właśnie ma na głowie wnuki - a tu takie NEWSY :-)
![]() Hmm... Hmm... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #7 15-10-2012 - 16:59:01 |
k/Warszawy |
Powtórki wszystkich audycji są dla niepracujących ![]() Dla Was jest audycja w niedzielę, bo w niedzielę się czyta książki ![]() W wieczorki w dni powszednie już miejsca brakuje. To może w czwartek o 22.00 lub w piątek o 18.00, 19.00, 20.00, 22.00 (tylko weźcie pod uwagę, ze w piątek się na weekend wyjeżdża ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #8 15-10-2012 - 17:02:35 |
k/Warszawy |
A z kim i co chcesz wyjaśniać? Sam mi audycje życzliwej f przysłałeś (i czekam na pozostałe). A z Ellą wszystko jest uzgodnione (chyba nie przypuszczasz, że jakąś samowolkę stosuję ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #9 15-10-2012 - 17:04:18 |
|
noooo taaaaak, czyta sie swoimi oczkami ![]() ale słucha, nie bardzo - na wyjazdach nie zawsze jest net (a mojego nijak zabrac ze sobą nie mogę), a papierową książkę można wziąć nawet do torebki ![]() czwartek, godz. 22-a jak najbardziej mi odpowiada ![]() |
Al_la (offline) |
Post #10 15-10-2012 - 17:08:59 |
k/Warszawy |
OK. Może jeszcze się ktoś odezwie. Na razie konstruuję środę, więc macie 1 dzień na myślenie
![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pilot_613 (offline) |
Post #11 15-10-2012 - 17:26:07 |
Wawa |
Przysłałem_z_zastrzeżeniem od F - a potem coś w jej imieniu dopisałem. Z Ellą rozmawiałem bodaj godzinę temu :-) (i btw. NIC nie mam przeciw temu, coby CKMy se szły + obgadywane były następne, no ale...). Ku chwale radyja! OK! Nie ma problema! - kciuki mocno trzymam i najnajlepij życzę, ...ale szczeny resztki mi opadły na widok wspomnianych NEWSów... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #12 15-10-2012 - 18:28:02 |
Wawa |
CKMy dowyjaśnione - przepraszam, moje niezrozumienie i moja wina - operowałem pojęciami z_poprzednich_CKMów - a to ma być zupełnie nowa formuła :-). Pasi i podobasie!
Z F pójdzie trudniej :-)... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #13 15-10-2012 - 18:52:37 |
Wawa |
...ale dostałem opiermandol eSMSanem!!!! :-D ![]() ![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #15 17-10-2012 - 18:37:50 |
k/Warszawy |
Podyskutowaliśmy, to teraz wyprostuję, jak z tą audycją będzie
![]() Każdy nowy odcinek będzie się pojawiał w czwartki o godz. 22.00 i będzie trwał około 30 min. Potem, tak jak pisałam, około pół godziny będzie śpiewała Ella (do 23.00). Powtórka tej audycji będzie w niedziele o godz. 14.00 i we wtorki (w następnym tygodniu) o godz. 10.00. Jutro - 18.10.12 - pierwszy odcinek felietonów Krystyny Jandy "Różowe tabletki na uspokojenie". Zapraszam ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-10-2012 - 18:38:32 przez Al_la. |
Al_la (offline) |
Post #16 18-10-2012 - 22:32:21 |
k/Warszawy |
Oczywiście najpierw miała być czytana książka, a potem piosenki Elli, ale pan pilot całkiem dziś się wściekł i pobrał sobie pliki losowo, zamiast alfabetycznie
![]() Na szczęście plik z Jandą wylosował dość wcześnie i się zmieści w całości. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #19 16-01-2013 - 20:51:24 |
k/Warszawy |
Jutro 17.01.13 o godz. 22.00 rozpoczyna się powtórka drugiej książki czytanej przez Ellę:
Jane Austen "Rozważna i romantyczna". ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |