Nowa audycja: Klub Książki Mówionej
lulu (offline) |
Post #1 03-09-2012 - 00:37:19 |
k/Kwidzyna |
Jane Austen ... ale za to jak się tego słucha
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Pilot_613 (offline) |
Post #2 04-09-2012 - 20:30:20 |
Wawa |
Wszystkich przepraszam - tych audycji NIE BĘDZIE... :-)
Ale tylko za siebie, bo wyszedłem byłem na głupka... ;-P [nie pierwszy raz z nie swojej winy = nie nowina niby ] Okazało się, że ustalanie, przygotowywanie, przerabianie i wrzucanie na serwer itd. - było bezprzedmiotowe, bo "Radio P." już formalnie nie działało od paru dni - o czym się dowiedziałem równo z Wami ... Pszam! "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #4 15-10-2012 - 11:15:14 |
k/Warszawy |
Od dzisiaj obowiązuje nowa ramówka
I jest w niej miejsce na Klub Książki Mówionej (skrót CKM ). Będziemy powtarzać od początku dwie książki nagrane przez Ellę Mają więc szansę na posłuchanie osoby, które jeszcze nie słuchały. Zaczynamy od Krystyny Jandy "Różowe tabletki na uspokojenie". Zawsze nowy odcinek będzie emitowany w każdą niedzielę o godz. 19.00. Powtórki w następnym tygodniu we wtorki o godz. 10.00 i czwartki o godz. 13.00. Jeden odcinek będzie trwał około 30 minut. Następne 30 minut godzinnej audycji to mini recital Elli, zawierający piosenki z Jej płyt Ponieważ nowa ramówka funkcjonuje od poniedziałku, wyjątkowo - premierowy odcinek - rozpocznie się we wtorek (16.10.12) i będzie powtórzony w czwartek, niedzielę i w następnym tygodniu we wtorek i czwartek. A w niedzielę 28.10.12 będzie drugi odcinek i dalej już według powyżej napisanego schematu. Zapraszam W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 4 raz(y). Ostatnia zmiana 15-10-2012 - 11:17:37 przez Al_la. |
ToJa (offline) |
Post #5 15-10-2012 - 16:33:25 |
|
Nie miałam okazji do tej pory słuchać CKM (nie byłam czasowa teraz jestem bardziej ) Baaaaaardzo chciałabym wysłuchać - nalezę jednak do tych osób, które jeśli nie wysłuchają 2, czy 3 odcinków, to sobie odpuszczają, bo nie mam ciągłości. A teraz moje pytanie, czy dałoby radę jedną z audycji powtórkowych zrobić wieczorem Godz 10 i 13 to jednak godziny pracy, a audycja premierowa jest w niedziele, gdzie wiadomo, ze to dzień ewentualnych wyjazdów lub spotkań rodzinnych. Rozumiem, że nigdy, nie dogodzi się wszystkim, ale obie powtórki są dla osób niepracujących - a my pracujące tez chciałybyśmy wysłuchać. W imieniu osób pracujących (choć być może tylko w swoim) Tojka Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 15-10-2012 - 16:34:47 przez ToJa. |
Pilot_613 (offline) |
Post #6 15-10-2012 - 16:52:53 |
Wawa |
Hmmm... - coś tu (i obok też) trza by chyba dowyjaśnić... - ale Ella będzie dziś późno (kiedy ja już zapewne padnę_se_wreszcie ;-) ), życzliwa_f właśnie ma na głowie wnuki - a tu takie NEWSY :-)
Hmm... Hmm... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #7 15-10-2012 - 16:59:01 |
k/Warszawy |
Powtórki wszystkich audycji są dla niepracujących Dla Was jest audycja w niedzielę, bo w niedzielę się czyta książki W wieczorki w dni powszednie już miejsca brakuje. To może w czwartek o 22.00 lub w piątek o 18.00, 19.00, 20.00, 22.00 (tylko weźcie pod uwagę, ze w piątek się na weekend wyjeżdża W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #8 15-10-2012 - 17:02:35 |
k/Warszawy |
A z kim i co chcesz wyjaśniać? Sam mi audycje życzliwej f przysłałeś (i czekam na pozostałe). A z Ellą wszystko jest uzgodnione (chyba nie przypuszczasz, że jakąś samowolkę stosuję ) W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
ToJa (offline) |
Post #9 15-10-2012 - 17:04:18 |
|
noooo taaaaak, czyta sie swoimi oczkami ale słucha, nie bardzo - na wyjazdach nie zawsze jest net (a mojego nijak zabrac ze sobą nie mogę), a papierową książkę można wziąć nawet do torebki czwartek, godz. 22-a jak najbardziej mi odpowiada |
Al_la (offline) |
Post #10 15-10-2012 - 17:08:59 |
k/Warszawy |
OK. Może jeszcze się ktoś odezwie. Na razie konstruuję środę, więc macie 1 dzień na myślenie
W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pilot_613 (offline) |
Post #11 15-10-2012 - 17:26:07 |
Wawa |
Przysłałem_z_zastrzeżeniem od F - a potem coś w jej imieniu dopisałem. Z Ellą rozmawiałem bodaj godzinę temu :-) (i btw. NIC nie mam przeciw temu, coby CKMy se szły + obgadywane były następne, no ale...). Ku chwale radyja! OK! Nie ma problema! - kciuki mocno trzymam i najnajlepij życzę, ...ale szczeny resztki mi opadły na widok wspomnianych NEWSów... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #12 15-10-2012 - 18:28:02 |
Wawa |
CKMy dowyjaśnione - przepraszam, moje niezrozumienie i moja wina - operowałem pojęciami z_poprzednich_CKMów - a to ma być zupełnie nowa formuła :-). Pasi i podobasie!
Z F pójdzie trudniej :-)... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Pilot_613 (offline) |
Post #13 15-10-2012 - 18:52:37 |
Wawa |
...ale dostałem opiermandol eSMSanem!!!! :-D - no tak, no tak.. pilotowe skróty... - nie powiedziałem CZYJE wnuki na głowie właśnie ma (no... alem pisał żem przeca dawno, że pomocna wszelako - i jeśli "wszystkie dzieci są nasze" ...to wnuki innych już nie? - bab nie zrozumiesz ..no bo niby jak? ;-P) "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #15 17-10-2012 - 18:37:50 |
k/Warszawy |
Podyskutowaliśmy, to teraz wyprostuję, jak z tą audycją będzie
Każdy nowy odcinek będzie się pojawiał w czwartki o godz. 22.00 i będzie trwał około 30 min. Potem, tak jak pisałam, około pół godziny będzie śpiewała Ella (do 23.00). Powtórka tej audycji będzie w niedziele o godz. 14.00 i we wtorki (w następnym tygodniu) o godz. 10.00. Jutro - 18.10.12 - pierwszy odcinek felietonów Krystyny Jandy "Różowe tabletki na uspokojenie". Zapraszam W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 17-10-2012 - 18:38:32 przez Al_la. |
Al_la (offline) |
Post #16 18-10-2012 - 22:32:21 |
k/Warszawy |
Oczywiście najpierw miała być czytana książka, a potem piosenki Elli, ale pan pilot całkiem dziś się wściekł i pobrał sobie pliki losowo, zamiast alfabetycznie
Na szczęście plik z Jandą wylosował dość wcześnie i się zmieści w całości. W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Al_la (offline) |
Post #19 16-01-2013 - 20:51:24 |
k/Warszawy |
Jutro 17.01.13 o godz. 22.00 rozpoczyna się powtórka drugiej książki czytanej przez Ellę:
Jane Austen "Rozważna i romantyczna". W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |