Konkurs "Idą święta" ogłoszenie wyników
Wysłane przez Szpaku
Szpaku (offline) |
Post #1 26-01-2013 - 16:52:28 |
Poznań |
Dziękujemy gorąco wszystkim. którzy głosowali w naszym konkursie pt: "Idą święta" Zapraszamy do zapoznania się z wynikami. czytaj więcej |
Szpaku (offline) |
Post #4 26-01-2013 - 18:22:11 |
Poznań |
1. Miejsce: Metka
2. Miejsce: Gosik 3. Miejsce: Kris Gratuluje jeszcze raz ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 28-01-2013 - 09:29:41 przez Szpaku. |
Szpaku (offline) |
Post #8 26-01-2013 - 18:50:36 |
Poznań |
nie podejmował, wiec nie ma nagrody. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
mag_dag (offline) |
Post #10 26-01-2013 - 19:05:14 |
Sosnowiec |
ja jako część Zespołu też nic nie wiem o tym, by Zespół podjął decyzję na temat "mało prac, więc nie przyznajemy nagrody" - może lepiej konkretnie Szpaku napisz, że to tylko i wyłącznie Twoja decyzja
i skoro tak, to napiszę jeszcze, że jak ogłoszono konkurs i przeczytałam, że Zespół przyzna swoją nagrodę - to oprócz tego, że nic o tym nie wiedziałam, to dodatkowo poczułam się ciut zawiedziona - bo skoro miałam wziąć udział w przyznawaniu nagrody, to dla mnie oczywiste się stało, że nie mogę wziąć udziału w konkursie... i nie wzięłam... dzięki Szpaku za to całe zamieszanie, a metce serdecznie gratuluję głosowałam na to zdjęcie Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
metka (offline) |
Post #21 27-01-2013 - 19:58:15 |
|
aaale się cieszę!!!! i cieszę się, że Wam się spodobało nasze wypucowane okno i pełne napięcia oczekiwanie meciątek na tatę_z_choinką mało artystycznie to wyszło, ale emocje wtedy byłyyyy... gratuluję wszystkim laureatom i proszę o pełną listę zwycięzców! "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
Szpaku (offline) |
Post #25 28-01-2013 - 09:31:47 |
Poznań |
oczywiście gosik przy przepisywaniu z maila zasugerowałem się adresem mailowym przepraszam za zamieszanie. Każda z osób która wygrała powinna dostać maila z gratulacjami i prośbą o przesłanie adresu, abyśmy mogli wysłać nagrody. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
761
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
134213
dnia 15-09-2024