Konkurs "Idzie wiosna" głosowanie
Szpaku (offline) |
Post #1 17-04-2011 - 15:46:41 |
Poznań |
Serdecznie zapraszamy do głosowania na najlepsze zdjęcie w konkursie "Idzie wiosna" Można głosować raz dziennie na dowolną ilość zdjęć. Glosujemy do 17.05.2011 Głosowanie zakończone! czytaj więcej |
Szpaku (offline) |
Post #2 17-04-2011 - 15:49:18 |
Poznań |
zapraszam do głosowania
![]() ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
ToJa (offline) |
Post #3 17-04-2011 - 20:55:36 |
|
głos swój oddałam
wiecie, że lubię glosować ![]() mam już swój typ, a właściwie dwa typy i będę codziennie na nie głosować ino nie doczytałam - do kiedy to głosowanie? fotki mi się podobają - wiosna z nich bije po oczach ![]() ino jedna fotka jakoś wiosenna inaczej ![]() se myślałam, że śliwki na drzewach to som raczej na przełomie lata i jesieni ale może to jakowaś nowa wiosenna odmiana ![]() |
lulu (offline) |
Post #4 17-04-2011 - 21:20:17 |
k/Kwidzyna |
widzę, że konkurs zahacza nie tylko o wiosnę ... te śliwki ... kolorowe ...
O ToJa też o tym pisała. A leśny ssak to ma takie barwy ... raczej godowe .... Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 17-04-2011 - 21:23:30 przez lulu. |
agawa (offline) |
Post #7 17-04-2011 - 22:44:54 |
okolice |
A w moim domku to są 'Proste Tutki"
![]() Bo kiedyś mój mały synek się zapytał i dostał odpowiedź. A póżniej zobaczył ludzi sprzedających grzyby na poboczu i z radością wykrzyknał: 'Mama, cała rodzina Prostych Tutek siedzi!!!" ![]() * Zdjęcia są supraśne ![]() ![]() |
Al_la (offline) |
Post #8 17-04-2011 - 22:52:50 |
k/Warszawy |
A "proste tutki" to tylko z wiosną się kojarzą, bo ja ich przez cały rok na trasie do Poznania widuję
![]() Są niezmordowane....śnieg, deszcz, a one na chleb zarabiają ![]() ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Sara (offline) |
Post #11 17-04-2011 - 23:30:04 |
|
Dla mnie 10 jest superaśna, przewrotna, łamiąca konwencję i ... humorystyczna. Samica jak najbardziej w godowych kolorach, gotowa...
Bardzo podoba mi się tez 12, piękna wiosna dokoła i starsza pani, babcia , której właśnie z każdą porą roku przybywa lat... czy ją wiosna cieszy? Oczy mówią , że nie... Takie zderzenie dwóch rzeczywistości... Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 17-04-2011 - 23:33:59 przez Sara. |
Pilot_613 (offline) |
Post #12 17-04-2011 - 23:39:06 |
Wawa |
Allu, to przejedź się też i zimą, i wiosną, i częściej, i innymi trasami, i też..? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babcia w sadzie - śliczne, nastrojowo nostalgiczne (jak się przyglądnąłem któryś raz, to mi żartem nawet wpadł tytuł: "pierwszy_wiosenny_grill" ![]() Żabka jedna ewidentnie jeszcze śpi ![]() Kwiecie w okno - a szpilki się już choćby z piętra do wiosny rwą.. ;P. Włoska wiosna wielce malownicza ..też ![]() Kwiecia sporo ciekawie ujętego. I tak... śliwki ![]() ![]() ![]() Wybór jest ![]() ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Al_la (offline) |
Post #13 17-04-2011 - 23:52:51 |
k/Warszawy |
Nie mam zamiaru polemizować z Tobą na temat fotek, bo nie chcę nikomu niczego sugerować.
Mój wpis był żartem na temat tych "pań", a nie wypowiedzią na temat zdjęcia. ![]() W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Pilot_613 (offline) |
Post #17 18-04-2011 - 00:17:43 |
Wawa |
Piszę tu, bo gdzie indziej TYLKO się wszystko czyta i ..już ;P.
Ale jak innym wywali złe adresowanie źle przerobionej i źle postawionej "listy" (nie po raz pierwszy - ach te drobne złośliwostki ![]() ![]() ![]() ![]() Przy komunikacie zwrotnym typu: "Warning: fopen(wynikowanie/data.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/site/17200/www/glosowanie/glosuj.php on line ... Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/site/17200/www/glosowanie/glosuj.php on line ... .....itp. itd." PROSZĘ SIĘ NIE BAĆ! - nic się nie stało, po prostu nie przyjęło Wam niektórych głosów ![]() "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
Sara (offline) |
Post #18 18-04-2011 - 00:22:02 |
|
Warning: fopen(wynikowanie/data.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/site/17200/www/glosowanie/glosuj.php on line 18
Warning: fputs(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/site/17200/www/glosowanie/glosuj.php on line 19 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/site/17200/www/glosowanie/glosuj.php on line 20 Dziekujemy za oddanie glosu! Takie coś mi wyskakuje... to chyba głos nie został przyjęty, chociaz dziękują za niego. Ani razu nie udało mi się zagłosować. Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 18-04-2011 - 00:27:46 przez Sara. |
Szpaku (offline) |
Post #19 18-04-2011 - 01:22:29 |
Poznań |
Pilot daruje sobie odpowiedź na twoje złośliwości. Szkoda mojego pisania. A jak masz coś do mnie to zapraszam na PM lub poprzez inne formy komunikacji. Wszystkie oddane glosy zliczały się poprawnie. Zapraszam do oddawania głosów. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
lulu (offline) |
Post #30 25-04-2011 - 22:02:29 |
k/Kwidzyna |
Ja mam swoje propozycje i jestem im wierna.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna ![]() |