Konkurs Idzie wiosna ogłoszenie wyników
Szpaku (offline) |
Post #1 22-05-2011 - 21:34:34 |
Poznań |
Niestety na dzień dzisiejszy nagrodę mamy dla pierwszego miejsca
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Al_la (offline) |
Post #2 22-05-2011 - 22:00:26 |
k/Warszawy |
1: Zdjęcie numer 21 , ludek
2: Zdjęcie numer 15 , wiosna2011 3: Zdjęcie numer 10 , Mag_dag 4: Zdjęcie numer 22 , gawron 5: Zdjęcie numer 3 , Adrianar 6: Zdjęcie numer 12 , Mooni75 7: Zdjęcie numer 8 , urszula 03 8: Zdjęcie numer 19 , Metka 9: Zdjęcie numer 13 , Adam Falkowski 10: Zdjęcie numer 5 , Karolina 21 11: Zdjęcie numer 6 , ana13 12: Zdjęcie numer 1 , Marzenna 13: Zdjęcie numer 14 ,moniaa W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
metka (offline) |
Post #5 22-05-2011 - 22:28:11 |
|
Aaale były 23 zdjęcia... "Spieprzaj, dziadu!" (L.K.) |
mag_dag (offline) |
Post #6 22-05-2011 - 22:31:50 |
Sosnowiec |
hehe, bardzo śmieszne Tojka
dzięki gawronku, Tobie też gratuluję a teraz szukam po forum innych laureatów i nie wszystkich mi wyszukiwarka znajduje Alu, Ty piszesz dokładnite nicki? bo ludka i wiosnę znalazłam, ale urszula 03 i Adam F mi nie wyskakują - coś robię źle? może literki wielkie lub małe w nickach mają znaczenie? ja też powinnam tam być wpisana małą "m" no i bym też chciała poznać resztę autorów Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Al_la (offline) |
Post #7 22-05-2011 - 22:39:52 |
k/Warszawy |
Zrobiłam kopiuj-wklej z gg, tak, jak mi Szpaku przesłał.
Nie chciało mi się wyszukiwać dokładnych nicków Mag, może niektórych nie ma, bo chyba w regulaminie nie stało napisane, ze konkurs dotyczy tylko użytkowników naszego portalu Pozostali autorzy: 14: Zdjęcie numer 20 , Baniula 15: Zdjęcie numer 17 , Ela63 16: Zdjęcie numer 18 , Kris 17: Zdjęcie numer 11 , weniad 18: Zdjęcie numer 9 , andzia73 19: Zdjęcie numer 7 , Alicja Szymikowska 20: Zdjęcie numer 16 , Haniap 21: Zdjęcie numer 2 , Filipinka35 22: Zdjęcie numer 23 , natalilka1 23: Zdjęcie numer 4 , Aleksandra Pieńkosz W najgorszych chwilach mego życia zawsze mogłem liczyć na przyjaciół. Odtąd wiem, że pierwszą rzeczą, jaką należy zrobić, to poprosić o pomoc. Paulo Coelho Przewodowy NST, G2, T3N0Mx, TNBC, 6 x FEC (3 przed operacją), yT2N0Mx |
Szpaku (offline) |
Post #10 22-05-2011 - 23:19:53 |
Poznań |
w regulaminie było że muszą być użytkownicy portalu ale przy przysyłaniu zdjęć cześć zapomniała podać swoje nicki
...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #12 22-05-2011 - 23:23:54 |
Poznań |
a ja czekam na propozycje następnych konkursów
Haniap. (offline) |
Post #13 22-05-2011 - 23:28:15 |
Poznań |
Ja już jedną propozycję podałam ... szydełkowanie na czas Ale można ogłosić konkurs na wspomnienia z wakacji o określonej ilości słów np. 1000 . Oceniany będzie humor i ciekawe podejście do tematu . ...
Zmiana: łatwiej będzie określić ilość znaków, bo to komputery same liczą ... To jest taka luźna propozycja rzecz jasna..... "Nawet bardzo mały gest życzliwości nigdy się nie marnuje" Ezop Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 22-05-2011 - 23:31:00 przez Haniap.. |
Szpaku (offline) |
Post #14 22-05-2011 - 23:40:34 |
Poznań |
to może konkurs: "Gdzie pojedziemy na wakacje i dlaczego czyli zaproś wszystkich" Kto przekona największą ilość osób wygrywa
mag_dag (offline) |
Post #20 23-05-2011 - 20:21:17 |
Sosnowiec |
Szpaku, to na jakiej podstawie przyjmowałeś te maile z fotkami do konkursu? ja od podania autorów zdjęć próbuję się czegoś dowiedzieć o laureatach 1 i 2 miejsca - tych znalazłam, ale przyznam, że rozczarowałam się, jak zobaczyłam, że ludek i wiosna2011 są na forum mniej więcej od ogłoszenia konkursu i nic nie piszą, wiosna2011 wkleiła tylko do swej galerii garść zdjęć i napisała jeden post pytający jak odebrać nagrodę moni75 - autorka zdjęcia z Babcią, które tak mnie urzekło, też nie pisała jeszcze na forum - moni - odezwij się, masz tu już wielbicieli swej fotki szukałam też pozostałych - na przykład autora fotki numer 13, która bardzo mi się podobała - ale nie ma na forum takiej osoby jak Adam Falkowski nie znalazłam też w alfabetycznym spisie użytkowników takich nicków: urszula 03 moniaa Alicja Szumikowska Aleksandra Pieńkosz źle szukam? Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Szpaku (offline) |
Post #21 23-05-2011 - 21:14:13 |
Poznań |
przyjmowałem zdjęcia które były zgodne z regulaminem konkursu.
mag_dag (offline) |
Post #22 23-05-2011 - 21:46:27 |
Sosnowiec |
rozumiem, tu jest kawałek z regulaminu (podkreślenia moje): "Wszystkich Użytkowników portalu zapraszamy do nadsyłania zdjęć na konkurs. Na adres konkurs@amazonki.net wysyłamy swoją pracę (jedno zdjęcie) podpisaną nickiem." a pytam dlatego, że właśnie szukam autorów zdjęć - użytkowników portalu w alfabetycznym spisie i nie widzę tych, o których wyżej pisałam Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |
Szpaku (offline) |
Post #23 23-05-2011 - 22:52:41 |
Poznań |
bo przy przysyłaniu zdjęć nie było napisane że muszą podać nicki. Część osób wpisywało swoje nazwiska co nie wyklucza że są użytkownikami portalu.
ToJa (offline) |
Post #24 23-05-2011 - 23:14:27 |
|
Szpaku, no co Ty
przecież Mag podkreśliła, to co było w regulaminie wysyłamy swoją pracę (jedno zdjęcie) podpisaną nickiem." a Ty teraz piszesz, że bo przy przysyłaniu zdjęć nie było napisane że muszą podać nicki. no to jak? miał byc ten nick czy nie bo po mojemu to jedno przeczy drugiemu łłeeeeeee a może ja nie rozumiem |
Szpaku (offline) |
Post #25 23-05-2011 - 23:43:17 |
Poznań |
no tak macie racje.
Ale przyjmowałem wszystkie. Nie napisane było co zrobić z zdjęciami które nie spełniały regulaminu. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
Szpaku (offline) |
Post #27 24-05-2011 - 00:29:49 |
Poznań |
metka rozumiem
Konkursy mają przynosić pozytywną energie i nie chciałem nikogo odrzucać. Przecież to jest tylko zabawa. ...szanuj ADMINA swego...zawsze możesz mieć INNEGO... zapraszamy fotografia dziecięca poznań |
lulu (offline) |
Post #28 24-05-2011 - 00:42:10 |
k/Kwidzyna |
Zgadzam się ze Szpakiem i mam nadzieję, że dalsze konkursy to też będzie zabawa, a nie przepychanki, kto i dlaczego. A na wszelki wypadek zawsze można napisać "konkurs otwarty" i nie ma problemu.
Na Forum od 07 lutego 2008 2007 amputacja prawej piersi, 5 lat na Tamoksyfenie, Egistrozolu, Mamostrolu 2015 amputacja lewej piersi, 4xAC, rok Herceptyna |
Pilot_613 (offline) |
Post #29 24-05-2011 - 08:00:32 |
Wawa |
Zabawa! i OK... "Kto chce, szuka sposobu. Kto nie chce, szuka powodu. Amen." :-) Pesymista: ...nie noo... gorzej to już nie może być... Optymista: ależ może!.. ... ;-P |
mag_dag (offline) |
Post #30 24-05-2011 - 08:36:12 |
Sosnowiec |
lulu, a gdzie Ty tu widzisz przepychanki? wiesz, że jestem zasadnicza i moje pytania do Szpaka były formalne - jest regulamin, to ja sądząc z niego, że autorzy fotek są użytkownikami portalu - mam prawo szukać ich u nas - nie znajduję - więc pytam - i tyle Szpaku napisał, że przyjął wszystkie zgłoszone fotki i zrozumiałam dlaczego nie mogę znaleźć niektórych autorów zdjęć na forum a może sami się ujawnią? zarejestrują? - zapraszamy a co do konkursu otwartego, nie mam nic przeciwko - tylko należy to napisać w regulaminie - może będzie więcej zgłoszeń - nie można wykluczyć, że ktoś zdjęcia swego nie przysłał, bo przeczytał regulamin i zastosował się do niego Gdyby mi coś przyszło do głowy, niech zaczeka. (Dominik Opolski) -----><----- ---------------------------------------------------------- |