Moje
maly (offline) |
Post #1 16-03-2014 - 17:14:54 |
Gdynia |
Właśnie zdjęcia oglądałem
zdjęcia Twe ust, oczu Twoich... dłoni Twych. oczy nacieszyć… wspomnieć... dotyk poczuć ten właśnie ten zapachem wzmocniony konkretny ostry a jakże subtelny... i uwierzyć ze są......... po prostu są wspaniałe. Inne...a jakże doskonałe. Ze gdzieś są.... palce..... dotyk... Twoje... Dłonie. |
maly (offline) |
Post #2 16-03-2014 - 17:17:21 |
Gdynia |
Mam wrażenie, że nie potrafię
nic powiedzieć, a chciałbym powiedzieć wszystko... Lecz słowa zgubne są Czasem bola Dają do myślenia… niepotrzebnego… Fala dziwnego gorąca przechodzi przez duszę zastanawia buzuje… choć czy ją jeszcze mam... duszę… Ta żarliwość rozpala serce krzyczy z rozpaczy! chce sie wydostać na wolność chce żyć miłością! chce być kochane... i... nic po prostu dziś nic nie zrobię nic... nie powiem… zmęczenie rezygnacja zamyślenie.. totalny egzystencjalizm... zagubiony we własnym widzie... Marzenia należy zabijać... Z premedytacja |
maly (offline) |
Post #3 16-03-2014 - 17:17:39 |
Gdynia |
Złapałaś mnie
za rękę za słowa spojrzenie jak dziecię powiodłaś zapachem za sobą w nieznane... Może chciane ale dopiero znalezione nie do końca pojęte niezrozumiane Tak wolno tak czule leciutko i mocno zarazem mnie wiodłaś zostawiając wszystko wolności czasu To drżenie twego mego ciała nie miało znaczenia i pragnienie przemogło strach przed odkryciem |
maly (offline) |
Post #4 16-03-2014 - 17:19:40 |
Gdynia |
i słonce stanęło w zenicie
może księżyc z słoneczną niemocą... oglądam sie na przebyta drogę to ma być moje życie? patrzeć na to nie mogę... cholera ... ale to jest życie! tęsknię, myślę, pragnę, czekam... na co.... na życie? na słowo.. na gest. na spojrzenie ukryte... inne...zapisane. w niebycie.. po prostu istnienie... tzw. życie. |
maly (offline) |
Post #17 18-03-2014 - 19:25:26 |
Gdynia |
Dziekuje Wszystkim!
Teraz inaczej... Wśród sekund... minut... wśród godzin i dni Tego czy innego dnia- zagubiły się chwile... Czasami zastanawiam się gdzie mam szukać aby niektóre odnaleźć, jak na głos marzenia nazwać co zrobić by niektóre sny śnić na jawie... Telefon znów dzwoni monitorem kolorowym w piksele…. cisza... dzwoni… Praca? ...ja szukam tamtej chwili…. -- |
maly (offline) |
Post #18 18-03-2014 - 19:35:13 |
Gdynia |
Z mysla, a moze dla Ś.P akzseinga 74
Spotkałem ją. Nie szukałem… Czekała. Była bardziej zmęczona niż ja swoim- Ona swoim zyciem. Patrzyla przez puste oczodoly Kapturem zasłonięte Kosa obok… nawet nie na ramienu. Chciała odpoczynku Spokojnej rozmowy, zimnego piwa... Wakacji... na dwa tygodnie chociaż! Ponoć prawem zapewnione! Ona nie może … Nie ma dla Niej tego prawa. |
maly (offline) |
Post #21 22-03-2014 - 08:46:12 |
Gdynia |
Jestem tutaj,
u siebie… obok kot, w nogach pies… Siedzę cichutko, i pisze... W głowie krążą myśli niepoukładane. Znów ktoś… coś pomieszało szuflady Ciągle przeszkadzasz moim wspomnieniom, przesuwasz się w komórkach jak ... fantastyczny film. Przeszkadzasz tak miło, ciepło, serdecznie, nie chcesz bym zapomniał o Tobie, ... powinnaś wiedzieć, że tego nie zrobię. Kocham... |
maly (offline) |
Post #23 16-04-2014 - 20:26:39 |
Gdynia |
Tak myślę…
o Tobie o nas… Naszym spotkaniu. Tym pocałunku. I wiesz… ciagle Ciebie kocham, tak jak na początku, może tylko mniej gwałtownie... Może bardziej dojrzale to wyrażam. W koncu nie można na co dzien umierać z miłości!!! Ale ciagle jestes I to bywa dosc zdumiewające… Jak i to że można czekac … Na niepełne chwile z Toba. Te… niespełnione do końca… Jakże to niesamowite… że tak można! Ze tak się po prostu da! Chociaż czasami mam dość Popadam w zadumę… Uciekam w ,,swoje'' ja... Nie wytrzymam… Ty tez tak masz? aj....... dziwny czas. |
bozena_stanczyk (offline) |
Post #25 25-04-2014 - 18:43:35 |
Tomaszów Mazowiecki |
super
|
maly (offline) |
Post #26 22-10-2014 - 21:49:18 |
Gdynia |
Jesienny wiatr
Znow drzewa ogołocił Zaszumiał …zawył Po prostu uciekł... A może nie do końca…? Chyba... Zajrzał w ma dusze I.. się przestraszył Zlosc w niej zobaczył Niecheć Przegraną... Wiec pyta przestraszony Czy to on zawinił Czy ewentualnie… Czy patrzeć dalej może Cos zrobic... Na plus... A dusza spokojnie Choć zla na niego! Bądź ze mna wiatrzyku… Wiej dla mnie Dla nas Spokoju naszego.. |