... taka sobie pisanina...
Wysłane przez Sara
Sara (offline) |
Post #19 11-10-2011 - 00:08:27 |
|
Pachnąca biel kusi
dotykam gładzę zamykam oczy kładę się inny świat... nie ma teraz jest tylko było pod powiekami jesteś Ty dawny świat... dotykam leciutko jesteś tak blisko znów warto warto żyć dawny świat... mówię i kocham moczę łzami moc wrażeń schizofrenia? inny świat... wole to niż żyć bez marzeń pusto jałowo przez tyle lat inny świat . |
Kris (offline) |
Post #27 16-10-2011 - 13:59:17 |
Radom |
Saro...
Czytam twoje poezje...oczekiwalam, ze twoje strofy w jakims magicznym momencie rozswietli iskierka nadziei... ...nadziei na znalezienie dzieki poezji tej odrobiny harmonii, ktora doda ci sily, by isc dalej...pomimo wszystko... ...no coz...moge jeszcze zacytowac: Gdy ktoś kocha różę, której jedyny okaz znajduje się na jednej z milionów gwiazd, wystarczy mu na nie spojrzeć, aby być szczęśliwym. Mówi sobie: „Na którejś z nich jest moja róża...”. /Antoine de Saint-Exupéry/ |
Sara (offline) |
Post #28 09-12-2011 - 21:57:24 |
|
Nieufnie stąpam
po Twojej ziemi z lękiem podaję dłoń Mówisz mi piękna mówisz mi motyl a przecież na włosach szron A jeśli miną piękne chwile dni i noce szalone? ............................. wręczysz mi bilet w powrotną stronę? Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 09-12-2011 - 21:57:48 przez Sara. |
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
Użytkownicy online
Gości:
725
Największa liczba użytkowników online:
77
dnia 11-10-2011
Największa liczba gości online:
14207
dnia 25-04-2022